е-бюлетин #156
  • Offers

е-бюлетин 156

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Декември 2018

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Весела Коледа и успешна Нова 2019 година

Високоскоростна дигитална преса Xerox Iridesse 

Реактивни мастила за директен печат върху памук от Kiian Digital

Цени

Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Ноември 2018
Wacom Cintiq Pro 24
Графичен дисплей-таблет Wacom Cintiq Pro 24

Весела Коледа и успешна Нова 2019 година 


HNY 2019

Екипът на Адком сърдечно благодари на всичките свои партньори и клиенти за прекрасната и успешна 2018-та година!

С пожелания за здраве, щастие, благоденствие и просперитет, изпращаме последните дни от тази година. Нека и следващата година, да носи здраве, спокойствие и щастие на всички наши роднини, приятели и сънародници. Това време от годината е времето за най-ценното за нас – семейството.

Екипът на Адком пожелава на всички свои клиенти и приятели прекрасни и спокойни празници и весела, светла и топла Коледа и приятно посрещане на новата 2019-та година!

Също така ви желаем да имате повече време, за да постигнете това, което сте си пожелали и да може да му се насладите.

Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Към началото

Високоскоростна дигитална преса Xerox Iridesse


На специално организирано събитие на 28 и 29 ноември в Любляна,Словения, Xerox представи пред клиенти и партньори от източна Европа високоскоростна дигитална преса с шест станции, която съчетава четирицветен печат с до две специални сухи мастила в един пас. Xerox Iridesse Production Press е единствената цифрова преса, която може да печата с метално златно или сребристо сухо мастило, CMYK, както и бяло и лак в един пас.

“ Iridesse може да прави неща, които никоя друга цифрова производствена преса, не може да направи, но това, което може да направи за нашите клиенти е най-важно", коментираха Malcolm Glynn, Graphic Communications Business Manager и Chris Lynch, Head of Production Technology business в Xerox MEA. "Ние създадохме пресата, за да правим тези специални ефекти и цифрови подобрения ефективно и опростен, така че нашите клиенти да могат да се възползват от възможностите на пазара и да развият бизнеса си".
Iridesse елиминира множество допълнителни процеси, които обикновено се изискват за постигане на специалните ефекти на печат, увеличава капацитета и предимствата за клиентите. Според Keypoint Intelligence-InfoTrends подобряването на цифровия печат може да доведе до бърза възвръщаемост на инвестициите, тъй като маржовете на печалбите на доставчиците на печатни услуги за такива ефекти могат да достигнат от 50 до 400%.

Еднопасовата способност на Iridesse, автоматизирането на работния поток за вграждане на метали и лакове, комбинирани с технология за контрол на качеството, е диференциация за Xerox и може да даде на доставчиците на печатни услуги съществено конкурентно предимство. Color FLX Technology


Xerox Iridescent Effects

Iridesse ™ предефинира цифровия печат с наградената Color FLX технология, която покрива CMYK с до две допълнителни специални мастила в един невероятно производителен пас, като същевременно запазва регистрацията "от цвят до цвят‘. Технологията Color FLX ви позволява да:
• Печатате само зашеметяващ 10 битов CMYK
• Печатате CMYK + специални ефекти
• Постигнете краен блясък с ирисцентни метални нюанси
Смяната и настройката на станциите при повече от 6 цвята става за броени минути от оператора

Ултра HD разделителна способност
Докато други преси могат да обработват данните в RIP-a на същото ниво, канала за данни за изображения, който захранва Iridesse ™ е уникален, предоставяйки 4 пъти повече информация на пресата, отколкото други цифрови системи.
Комбинацията от 1200 x 1200 x 10 бита RIP рендериране и 2400 x 2400 x 1-битово изображение за печат довежда до ненадминати Ultra High дефиниции (HD) за гладки, красиви градиенти и оттенъци, безупречни фини линии и безпрецедентна точност при малък текст.
Редуциран блясък, ВИСОКО КАЧЕСТВО
Новото емулсионнно агрегатно с висока разделителна способност сухо мастило (HD EA) е друг ключов компонент на брилянтното CMYK качество на пресата.
HD EA има по-малък размер на частиците:
4,7 микрона в сравнение с предишните 5,8 микрона. Този по-малък размер създава гладки отпечатъци с по-нисък гланц и отлични детайли на сенките, дори при предизвикателни изображения.
Винаги брилянти
Вътрешните процеси за управление осигуряват последователност във всеки цикъл на печат, така че да можете да ги изпълнявате уверено, задача след задача.
Пресата поставя маркери "Маркиране на колана" (MOB) между страниците и ги измерва автоматично и непрекъснато по време на всеки тираж, компенсирайки евентуалните проблеми с регистрацията или плътността в реално време и елиминирайки възможността за цветно отклонение.

Iridesse Technology

Iridesse

1. Подаване на екстремно дълга и специална медия
Мулти-листовата (MSI) байпасна тава държи до 250 листа; идеални за подаване на специални, тежки и екстра дълги листове с допълнителни аксесоари до 33 х 120 см.

2. Сдвоени високо-капацитетни подаващи устройства
Разширява капацитета за хартията до 8000 листа с четири допълнителни тави в две захранващи станции.
Когато се използва с опцията Insert, това осигурява общо 8 точки за избор и 12,500 листа за печат при номинална скорост.
Позволява превключване на Auto-Tray и презареждане по време на печат

3. Основа и листоподаващи тави
Осигурява общ капацитет от 4 000 листа от две вътрешни тави за подаване, които са интегрирани в дизайна на основата на пресата.
Можете да използвате леки и тежки хартии между 52 и 400 гр/м2 с размери от 182 x 182 мм до 330 x 488 мм.

4. CMYK тонерни станции
Позволява зареждане по време на печат. HD EA тонер произвежда висококачествен изход, използващ по-малко тонер и не изисква масло за фюзера, предоставяйки отпечатъци, върху които може да се пише или да се лакират / ламинират след печатането.

5. Станции за специално сухо мастило
Поставя специални ефекти с помощта на няколко щраквания на мишката, като създава отпечатъци с голямо въздействие при пълна скорост.
Изберете да добавите една или две станции и да изпълнявате HD EA Gold, Silver или White като основа заедно с HD EA Gold, Silver, White или Clear като надпечатни цветове в един пас.

6. EZ Swap (лесна смяна)
Позволява бързо и ефективно превключване на специалните HD EA сухи мастила, така че можете да променяте и изпълнявате по-бързо и лесно печатните ефекти с висока стойност - без сервизна помощ или почистване.

7. Фоторецептори с дълъг живот и самопочистващи се коротрони
Осигурява по-равномерно зареждане на фото рецептора чрез двужилен / двоен мрежов дизайн, който осигурява по-стабилно качество на печат в рамките един тираж и от страница на страница. Технологията за самопочистване оптимизира готовността на пресата, като същевременно поддържа високи стандарти за качество на печат.

8. Затворен цикъл на контрол на процесите
Позволява непрекъснат мониторинг на цветни зони и регистрационни маркери в трансферния ремък. Всички необходими корекции на качеството се извършват незабавно и автоматично.

Вижте как пресата оживява с добавена реалност!
• Отворете App Store (iOS или Android).
• Търсете за "Solimar Systems", след това докоснете връзката.
• Инсталирайте и отворете приложението.
• Изберете "Сканиране" и фокусирайте камерата в средата на съответната илюстрация.

9. Подравняване на хартията
Осигурява точна регистрация лице-гръб до +/- 0,5 мм при номинална скорост с разширена технология за регистрация, която автоматично се настройва по размера и теглото на хартията.

10. ITB трансферен ремък
Поддържа по-голяма скорост на печат и надеждност в широк диапазон от носители и приложения.

11. Ремъчно фиксиращо устройство
Предава бързо и по-ефикасно енергията, като използва покрит със силиконова сплав тефлонов ремък, който фиксира широк спектър от хартии и картони до 400 гр/м2 при номинална скорост.

12. Охлаждащ модул
Охлажда отпечатъците за оптимална фиксация и подреждане

13. Автоматично почистване на задръствания
Осигурява опростено, ефективно и практически без човешка намеса възстановяване на задръствания.

14. Full width array & ACQS
Специализираната матрица и Automated Color Quality Suite осигуряват бързо и точно възпроизвеждане на цветовете и повишава производителността чрез автоматизиране на калибрирането и профилирането, както
и на настройки на пътя на хартията, използвайки вграден скенер с RGB сензори.
Някои от тези автоматични настройки могат да бъдат съчетани заедно и насрочени в началото на смяна или преди важни задачи, като се използва функцията EZ Press Check.

15. Модул за изправяне на хартията
Извежда плоски листове, оптимизирани за различните типове носители, използващи технология на ремъци и валове за продуктивно завършек в онлайн и офлайн режим.

16. Контролна станция
Позволява проста настройка на медиите, управление на запасите и операциите на пресата
Операторите имат бърз и лесен достъп до функциите за автоматизация, които поддържат оптимално пресата.

17. Интерфейсен изравнител
Осигурява връзка с голямо разнообразие от завършващи алтернативи.

18. Модул за вмъкване
Допълнително се разширяват опциите за избор на точка с допълнителна тава, което увеличава гъвкавостта за сложни задачи, използващи специални или предварително отпечатани носители.

19. Стекер с двоен капацитет
Предлага възможности за натрупване на производството на стек (наличен в единични и двойни комбинации) за стандартни размери на листа. Допълнителните дълги листове могат да бъдат изведени в горната тава. До две преносими колички могат да се добавят възможности за разтоварване по време на изпълнение.

20. Модул за биговане и двустранно обрязване
Създава професионален висококачествен вид и усещане с допълнителна трайност за документи, които се използват многократно. Програмируем за до пет персонализирани гънки.

21. Модул за C / Z сгъване
Изработва професионално сгънати страници за гъвкавост при завършен изход.

22. Модул за готово производство на книжки
Произвежда съшити комплекти от до 30 листа с един или два телбода на променливи позиции.

23. Модул за правоъгълно сгъване и обрязване
Предоставя документи с по-висока стойност, с пълно обрязване и квадратни гънки.

Брошура за Xerox Iridesse

Към началото

Реактивни мастила за директен печат върху памук от Kiian Digital 


JK Group ще участва на Heimtextil 2019 - най-голямото текстилно изложение, което ще се проведе от 8 до 11 януари 2019 във Франкфурт на Майн и ще представи реактивните мастила на Kiian Digital, предназначени за директен печат върху памук и други целулозни влакна.

Посетителите ще видят отпечатъците от новата серия мастила Digistar Bellagio, които ще бъдат заредени на широкоформатен принтер JP4 EVO на щанда на MS Printing Solutions в зала 3.0, щанд J61.

Kiian Digistar Bellagio Digital Reactive Inks

"Нямаме търпение да покажем новата серия мастила Digistar Bellagio, която е естественото допълнение към текущото портфолио текстилни мастила на Kiian Digital", казва Марко Джирола, маркетинг мениджър на JK Group. "Digistar Bellagio серията е съвместно разработена от високо специализираните екипи в областта на цифровия текстилен печат - MS и JKG." добавя Джирола. Изборът на цветове на Digistar Bellagio е от селектирани багрила, които възпроизвеждат възможно най-богата цветова гама от ярки и живи цветове.

Серията се предлага в 8 цвята: Cyan, Yellow, Magenta, Black, Light Black и 3 спот цветове - Orange, Red и Blue.

Kiian Digistar Bellagio Color Frog

В допълнение към новото реактивно мастило Digistar Bellagio на щандът ще бъдат изложени:

• Digistar Bravo дисперсно мастило, съвместимо с печатащи глави Kyocera за директен печат върху полиестер. Digistar Bravo имат отлична светлоустойчивост, висока проникваемост във влакната на текстила, изключително дълбока интензивност на черният цвят.
• Пигментни мастила Digistar K-Choice, съвместими с печатащи глави Kyocera за директен печат върху плат. Digistar K-Choice са с отлична устойчивост на светлина и пране.
• Всички серии сублимационни мастила на Kiian Digital
 
Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe