е-бюлетин #152
  • Offers

е-бюлетин 152

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Август 2018

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Индустриални машини за директен печат на облекло M-серия от DTG Digital 

Wacom Cintiq Pro Engine PC модул за графични дисплей таблети

Мастиленоструйният пазар ще надхвърли 100 млрд. долара през 2023 година

Цени

Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Юли 2018

Adcom POM July 2018 Mutoh ValueJet 1638WX
Широкоформатен сублимационен принтер Mutoh ValueJet 1638WX

Индустриални машини за директен печат на облекло M-серия от DTG Digital 


Представяме ви силата на принтерите от M-серия на DTG Digital!


DTG m6 DTG Digital Europe-Logo

M-серия включва няколко модела DTG принтери с индустриален дизайн. Те са резултат на акумулирания повече от 10 години опит и постоянните иновации в R & D в посока развитие на принтерите за дрехи. M-серия осигурява най-модерната, удобна за потребителя и точна печатна платформа, специално проектирана за текстилни приложения или както са известни принтери на тениски.
Тези машини за DTG печат предлагат страхотна функционалност: включително улавяне и извличане на фините разсейки, тип мъгла, които съществуват при всеки мастилено-струен печат, наблюдение на температурата и влажността в близост до машината, което ви дава по-голям контрол. Те ви позволяват да изработвате всякакви тениски, качулки, кърпи за чай, подложки за мишки, чанти, дънки и др. 
Тези модели трябва да се опишат с фантастична разделителна способност и технологии за управление на капките мастилото, изстрелвани от принтерите на DTG благодарение на водещи технологии и фърмуер. Позволяват печат върху широка гама от продукти с мащабируеми плочи за 2 до 8 тениски, джинси, качулки, кецове, дрехи, калъфки за възглавници, покривки или други текстилни продукти от един принтер.
Принтерите DTG M-серия са напълно гъвкави, конструирани за висока производителност и могат да растат с бизнеса на клиента. Серията M извежда повече, без да се налага намаляване на разделителната способност или качеството на печат - ситопечатници, бродиращи предприятия, интернет магазини, копирни центове, фотографи и други могат да имат едновременно промишлено и гъвкаво решение.
Тези продукти са съвсем различна технология и индустриалната платформа осигурява по-голяма печалба с изцяло нов стил на директно печатане на дрехи.Основни функции:
• Индустриален дизайн – те са просто яки!
• WIMS (система за управление на бялото мастило)
• Безпроблемна точност със серво задвижване
• Специално написан фърмуер, предназначен за текстилен печат
• Мащабируемо производство - печатайте множество различни дрехи едновременно
• Нов начин за печат – технологията iQ Interweave - елиминира бендинга при всички разделителни способности
• Режим ЕДНОВРЕМЕНЕН ПЕЧАТ, драстично увеличава продукцията ви, полагайки бялата подложка заедно с цветовете отгоре
• До 46 pl размер на капката бяло мастило-скалируема във всички разделителни способности
• Интелигентен интегриран софтуер RIP с патентовани инструменти за бели подложки 
• Последователни повторими отпечатъци ден след ден
Applic-BoyApplic-Girl

Приложения


Възможностите са безкрайни, заповядайте в нашия Демо център, за да се убедите за приложенията, които дори и не предполагате, че може да се правят!Прочетете повече тук

Към началото

Wacom Cintiq Pro Engine PC модул за графични дисплей таблети 


Wacom Cintiq Pro Engine е компактен PC модул, който превръща Cintiq Pro 24" и 32" графичните дисплей-таблети в мощно творческо студио. Художниците, дизайнерите и инженерите могат да трансформират своя Cintiq Pro в мощна работна станция с Windows 10, която безпроблемно и ефективно да работи с  взискателните творчески приложения, включително 3D, анимация и виртуална реалност. Wacom Cintiq Pro Engine

Креативният PC модул Wacom Cintiq Pro Engine се предлага в две конфигурации и напълно се интегрира в 24 и 32-инчовия дисплей на Cintiq Pro. Модулите са проектирани за професионални художници, илюстратори, дизайнери и инженери, които имат нужда от мощни компютърни конфигурации за изпълнение на творческите си проекти. Модулният слот на Cintiq Pro Engine е разположен в задната част на Cintiq Pro 24 и 32, което премахва проблемите с пространството, кабелите и съвместимостта с външни компютри и лаптопи и създава удобна среда за работа.
Wacom-Cintiq-Pro-Dislay wacom-cintiq-pro-engine-3quarter-view-partially-attached-g2

Добавянето на Cintiq Pro Engine към 24 и 32 инчовите моделите Cintiq Pro го превръщат в пълно творческо студио, покриващо изискванията на най-мощните приложения, използвани от професионалните творци. Иновативният подход All in one – комбинация от дисплей - таблет, мощен PC модул и гъвкавата и въртяща се нова стойка Wacom Ergo Stand, осигурява удобство и комфорт в работния процес. Допълнителната писалка Wacom Pro Pen 3D дава допълнителни възможности на професионалистите, работещи с програми за 3D анимация, скулптурен софтуер или CAD приложения.

Поддръжка на виртуална реалност
В допълнение към ползите около творческите приложения и работните процеси, Cintiq Pro Engine поддържа все по-важния работен процес на виртуалната реалност (VR). Повечето продукти на Wacom вече могат да поддържат създаването на VR съдържание, но за да го преглеждат и проверяват, клиентите често трябва да преместят съдържанието на друг компютър, който има графично захранване

Мощен видеоускорител
Wacom Cintiq Pro Engine се захранва от NVIDIA Quadro P3200. Тази графична карта е базирана на NVIDIA Pascal GPU архитектурата, която осигурява мощността, необходима за днешните творчески приложения с драматично по-бърза графика и изчислителна мощност от тази на процесора.Cintiq Pro Engine модула се предлага в 2 конфигурации със следните технически параметри:


Cintiq Pro Engine i5


Operating System Windows 10 Pro
Processor Intel® Core i5HQ (Quad Core)
Graphics NVIDIA® Quadro® P3200
Dedicated graphics memory 6GB GDDR5
RAM 16GB 
Storage  256GB SSD, PCIe Gen3 
Wireless LAN  Wi-Fi IEEE 802.11 ac 
Bluetooth  Bluetooth® 4.2
Security  fTPM(TPM2.0) 
Input Voltage 100 to 240 VAC, 50/60 Hz
Connectivity Internal (communication between PC & Display) 1x USB-C, 1x Power
Connectivity External (customer interfaces) 1x RJ45 (LAN), 2x USB-C, 1xmHDMI, 1xmDP, 2x DC-in

Cintiq Pro Engine Xeon

Operating System Windows 10 Pro for Workstation
Processor Intel® XEON
Graphics NVIDIA® Quadro® P3200
Dedicated graphics memory 6GB GDDR5
RAM 32GB
Storage  512GB SSD, PCIe Gen3 
Wireless LAN  Wi-Fi IEEE 802.11 ac 
Bluetooth  Bluetooth® 4.2
Security  fTPM(TPM2.0) 
Input Voltage 100 to 240 VAC, 50/60 Hz
Output Voltage 19.5V/11.8A (230W)
Connectivity Internal (communication between PC & Display) 1x USB-C, 1x Power
Connectivity External (customer interfaces) 1x RJ45 (LAN), 2x USB-C, 1xmHDMI, 1xmDP, 2x DC-in

Към началото

Мастиленоструйният пазар ще подмине 100 млрд. долара през 2023 година 


Световният пазар за мастилено-струен печат ще нарасне с 9,4% на годишна база и ще достигне 109 млрд. долара през 2023 г, според нови изследвания от Smithers Pira.

В докладът "Бъдещето на мастиленоструйните печат до 2023", се казва, че нарастването се отразява позитивно на общите прогнози за печатарската индустрия, където растежът възлиза на 0,8% годишно.
През 2018 г. общата стойност на мастилено-струйния печат за графичните и опаковъчните приложения ще достигне 69.6 млрд. долара. Тази стойност отговаря на 749 млрд. отпечатъци A4 формат.

Inkjet market 2023

За отпечатването на такъв обем ще са необходими около 103 700 тона мастило. Крайните потребители ще похарчат 8,7 млрд. долара, а пазарът на нови мастиленоструйни устройства ще бъде на стойност 3,6 млрд. долара.

Авторът на доклада - консултант на Smithers Pira Шон Смит, казва: "По принцип мастиленоструйният е най-бързо развиващият се печат. Използва се в повече и повече приложения и това се дължи на вродената му гъвкавост - практически можете да поставите всякаква течност върху всяка повърхност. 

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe