е-бюлетин #168
  • Offers

е-бюлетин 168

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Ноември 2019

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Esko представя нова платформа режещи маси Kongsberg X Edge

Индустриални принтери Homer за директен и сублимационен печат на текстил

Greenguard Gold сертификат за новата серия екосолвентни мастила MS41 на Mutoh

Специализиран RIP софтуер за сублимационен печат SAi FlexiDYESUB

Цени
Сменете старият си широкоформатен принтер с екосолвентен Mutoh XpertJet с ширина 1,6 м

Mutoh Trade-in Action November 2019

Специална оферта - ACER ConceptD creativity pack

ACER ConceptD creativity pack Promo newsletter

Продукт на месец Октомври 2019

Нов модел хоби режещо плотерче Silhouette Cameo 4

Adcom Silhouette Cameo 4 Bulgaria

Esko представя нова платформа режещи маси Kongsberg X Edge 


Новата платформа режещи маси Kongsberg X Edge предлага напълно модернизирано качество и надеждност на производители за дисплеи, рекламни знаци и опаковки

Esko Kongsberg X Edge 1

Като глобален доставчик на интегрирани хардуерни и софтуерни решения за водещи производители на дисплеи, рекламни знаци и опаковки, Esko Graphics разшири гамата цифрови режещи маси Kongsberg с напълно новата платформа Kongsberg X Edge, която предлага, напълно обновен дизайн на масата, предлагащ перфектната комбинация от производителност, гъвкавост и най-добрата в класа надеждност.
Предоставяйки скорост от 30 м / мин с ускорение 0,3G се справя с пълния спектър от дисплеи, табели и опаковъчни материали - от частично прорязване на PVC фолио до фрезоване на твърди материали и всяка задача в този диапазон - Kongsberg X Edge означава, че вече не се налага да правите компромиси и да избирате между скорост, прецизност, производствена мощност и цена.

Ръсел Уелър, продуктов мениджър в Esko, каза, че като по-нататъшно допълнение към интегрираната екосистема на многократно награждаваните софтуерни и хардуерни решения от Esko, новият Kongsberg X Edge предоставя изпитаното и надеждно наследство от гамата на Kongsberg заедно с възможността за обновяване до следващо от новото поколение. „Kongsberg X Edge е специално проектиран, за да гарантира, че няма компромиси в машинната конфигурация, с всички опции, които бихте очаквали серията Kongsberg X“, каза Ръсел.
“Разликата е, че с разрастването на вашата компания Kongsberg X Edge се развива с вас. Тя може лесно да бъде надградена по отношение както на скоростта, така и на ускорението, за да гарантира, че е в крак с вашите бизнес изисквания.

Esko Kongsberg X Edge 2

„Kongsberg X Edge осигурява висока производствена скорост с изключително качество на рязане при забележителна цена. Нещо повече, дизайнът на Kongsberg X Edge избягва въздействието на скъпо реинвестиране, когато бизнесът се разширява, като не само осигурява изключително качество на рязане, но и отключва бъдеща гъвкавост и рентабилност на производството.

„Невероятно многофункционален, Kongsberg X Edge е подходящ за къси тиражи производство, изработка на проби и други дейности, свързани с опаковане, както за производство на табели и дисплеи.“ Тази нова иновация е разработена, за да гарантира високо качество за всяка задача или приложение", добави Ръсел.
„Изключително бързото зареждане на инструменти, автоматичното разпознаване и калибриране са идеални за къси тиражи, с допълнителната гъвкавост за опционална конвейерна система, която може при нужда да подава автоматизирано плоски и ролни материали.

Предоставяйки различни опции за фрезоване, за да отговори на изискванията за по-висока производителност, Kongsberg X Edge също се отличава с перфектна регистрация при предварително отпечатани дизайни, дори и в случаи с големи изкривявания и дизайни, по-дълги от масата.

“Kongsberg X Edge е перфектният инструмент за рязане на флексо пластини, работещи в тандем, както физически, така и цифрово, със съществуващите устройства за експонация “, добави Ръсел. „Лесно се вписва в зададения потребителски работен процес, като той също може да бъде оборудван за производство на кутии за доставка за готовите пластини.“
Инженерингът на задвижването чрез зъбни предавки, конструкцията на плота, качеството на моторите и траверса се комбинират, за да се гарантира, че масата осигурява най-голяма точност и повтаряемост при рязане.

„Esko свързва хардуер и софтуер, за да оптимизира производството си от начало до край, от дизайна до доставката“, каза Ръсел. „Стъпвайки на репутацията си за доставена бързина, прецизност и производствена мощност чрез превъзходно инженерство и качество, Esko предоставя сега с Kongsberg X Edge иновации от ново поколение.“

Kongsberg X Edge вече е достъпен за световния пазар в 3 различни конфигурации: за мостри и къси тиражи, производство и флексо.
Esko Kongsberg X Edge Short RunEsko Kongsberg X Edge ProductionEsko Kongsberg X Edge Short Run

Към началото

Индустриални текстилни принтери Homer 

 

Нови текстилни принтери за директен печат на памук, коприна и други платове

В поредица от участия в специални текстилни изложби Homer представи нови текстилни принтери за директен печат
На 19-та международна изложба за текстилната промишленост (Shanghai Tex 2019) Homer показа новия висококачествен продукт - HM1800B-K32 (нов индустриален високоскоростен принтер за директен печат плат.

Чували ли сте, че една машина може да „работи постоянно 24 часа и 7 дни седмично, а производителността да достигне до 10 000 квадратни метра на ден“?

Знаете ли, че машина може да „печата сложни задачи, и все още работи с висока скорост“?
Дали има машина, за която се сещате да е с „отличен капацитет за обработка на изображения и отпечатва веднага това, което видите“?
Всичко, което искате, може да бъде постигнато от HM1800B-K32

HM1800B-K32 използва множество нови технологии

• Метална магнитна рамка с обратна връзка и затворен контур позволява висока прецизност на воденето на плата.
• Стабилната конструкция постига високоскоростни операции, отговарящи на високо интензивно промишлено производство.
• Максималната скорост на печат е 900 м2/ час.
• Оборудвана е с промишлени мастиленоструйни печатни глави с пиезо технология и разделителната способност до 600 x 2400 dpi.
• Ефективната и независимо контролирана система за почистване и сушене на транспортния ремък, комбинирана с каучуков скрепер и попиващ вал с въздушен нож, бързо отстранява петна от вода от ремък, за да го запази сух и чист.
• Специално проектирана технология за защита на печатните глави се грижи да не се повредят.
• Самостоятелно разработени хардуерни и софтуерни системи, комбинирани с висококачествени механични дизайни.
• Отговорен на световно ниво екип осигурява бърза реакция и обслужване на клиентите.

Homer textile

На международното изложение за текстил и облекло ITMA 2019г. HM1800B-K32 привлече вниманието на доставчици, клиенти и експерти в текстилната индустрия, които се запознаха с технологичните иновации и приложения на Homer Textile Co., Ltd

Homer HM1800B-K32 Industrial Direct-to-Garment printer

На Shanghai Expo Homer представи заедно с новото поколение индустриална високоскоростна цифрова печатаща машина HM1800B-K32 също и нов модел - HM1800-P4, наследник на класическия легендарен продукт HM1800P, който ви въвежда в нова ера на дигиталния печат.

HM1800-P4, наследява качеството на стабилния и надежден ген на класическия сублимационен модел HM1800P, като може да удвои производствения капацитет запазвайки отличното съотношение цена-производителност. Четири индустриални печатни глави, подравнени в 2 реда повишават ефективността до ново ниво, при което използването на машината позволява повече производствена мощ при същото качество. Въз основа на своя предшественик HM1800P, печата на по-тънки хартии е подобрено при HM1800-P4, давайки по-висока ефективност на по-ниска цена.

Homer HM1800-R8 Industrial Dye Sublimation printer

Качествените машини на Homer се отличават с точност и бързина при печат плюс стабилна и надеждна конструкция. HM1800-R8 е още един нов продукт, който ще донесе по-висока производителност и по-стабилна продукция, отговаряща на нуждите на клиентите не само за намаляване на производствените разходи, но и за подобряване на производствената ефективност.
Този модел продължава традицията на HOMER за едновременно стабилно и надеждно качество на продукта.

• Стабилният дизайн е проектиран за 24/7 непрекъснато производство. Максималната скорост на печат е до 540 м2 / час.
• Симетричното подравняване на цветовата последователност минимизира цветовата аберация, подобрява консистенцията на цветовете и намалява вероятността на получаване на дефектни продукти.
• Технологията на печат с променлив размер на капките позволява използва различни размери на капката, за да гарантира, качеството на изображението и в същото време да спестява консумация на мастило.
• Технологията за едновременен контрол за подаване и навиване на медията осигурява точност на стъпката и отговаря на изискванията за равномерен опън за хартии с различно тегло.
• Използването на линеен двигател за задвижване на каретата на печатащата глава прави движението по-стабилно и гарантира високи резултати при печат.
• Мощността на вакуума върху печатната платформа може да се регулира, за да се гарантирана перфектното водене на медията.

Към началото

Престижен сертификат за новите екосолвентни мастила MS41 на Mutoh 


Японският производител MUTOH получи Greenguard Gold сертификат за новата серия мастила MS41, с които печатат последните модели широкоформатни екосолвентни принтери XpertJet с ширина 1,6 м.

Рекламните студиа и дигиталните печатници, инвестиращи в принтери XpertJet могат да предложат сертифицирано решение за интериорни отпечатъци в болници, училища, офиси и други.

Принтерите са произведени в Япония и са предназначение за производство на висококачествени отпечатъци за външна и вътрешна реклама като постери, самозалепващи стикери, знамена и банери, беклит филми, POS дисплеи, брандиране на автомобили и витрини, фото отпечатъци, художествени репродукции и други рекламни знаци и дисплеи.

Mutoh MS41 Eco Solvent Inks 

Greenguard Gold се издава от UL, която е американска компания по стандартизация и сертификация в областта на техника на безопасността. Престижният сертификат гарантира за безвредността на мастилата
UL Greenguard Gold Certification
Mutoh MS41 Eco Solvent Inks features

Последното поколение екосолвентни мастила MS41 са със следните характеристики:

- 1000 мл пликове мастила за удобно и бързо поставяне в специализирани адаптери
- 7 цвята - C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk
- конкурентна себестойност на отпечатъците
- изключително богата цветова гама
- чудесна адхезия върху голям набор медии
- повишена драскоустойчивост
- висока устойчивост на химическо третиране
- устойчивост на външни условия до 3 години*
- ниска агресивност към всички части от мастилния тракт на принтера и печатащите глави
- съвместимост с голям диапазон от специализирани и неспециализирани медии за печат
- GREENGUARD Gold сертификат

* за транспортна реклама или подова графика се препоръчва ламиниране на медията, поради силния механичен стрес, на който е изложена
Mutoh XpertJet Slider Trade-in

Седемте цвята (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk), с които може да печата двуглавият модел XpertJet 1682SR осигуряват безкомпромисно качество на отпечатъците с плавни преходи и наситени и ярки цветове. 1682SR може да се конфигурира и в цветност 2 х CMYK
XpertJet 1641SR модела разполага с една печатаща глава и работи в CMYK режим.

  XpertJet 1641SR XpertJet 1682SR
Цветова конфигурация cmyk cmyklklclm doublecmyk
Висококачествени режими на печат  5 - 10 м²/ч 5 - 10 м²/ч 10 - 15 м²/ч
Високопроизводителни режими на печат  14 - 20.5 м²/ч 10.9 - 18 м²/ч 21 - 36 м²/ч
Макс. скорост на печат  53.4 м²/ч 48.1 м²/ч 87 м²/ч

Към началото

Специализиран RIP софтуер за сублимационен печат SAi FlexiDYESUB 


Лидерът в разработката и продажбите на професионални софтуерни решения в областта на графичния дизайн и рекламата SAi пусна в продажба специализиран RIP софтуер за сублимационен печат SAi FlexiDYESUB

Точното решение за всеки, който прави сублимационен печат!

SAi FlexiDYESUB

Софтуерът използва впечатляващ 64-битов RIP енджин и предлага всичко от което се нуждаят потребителите, които се занимават със сублимационен печат.

FlexiDYESUB се предлага в гъвкав абонаментен план, за да бъде по-достъпен потребителите. С абонамента те получават специализирано решение за дизайн, управление на цветовете, печат и производство. В допълнение от SAi обезпечават с безплатна дистанционна поддръжка по телефона и електронната поща, както текущи автоматични обновявания до актуалната версия.

Характеристики

• Дизайн, печат, рязане (включително и по контур)
• Едновременно управление до 5 принтери и/или режещи плотери
• Включва полезни функции като spot color mapping, true-shape nesting и banner finishing

SAi FlexiDYESUB Application

Допълнителни функции

Custom ink set - персонализирано управление на всеки цветови канал
Step and repeat - пресъздаване на класически текстилни дизайни, които са подготвени за цялостен, безкрайно повтарящ се печат
Ruler § Copy Counter - за прецизно управление на дълги файлове за печат
Pantone Libraries - библиотеки

Брошура на SAi FlexiDYESUBКъм началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe