е-бюлетин #202
  • Offers

е-бюлетин 202

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Септември 2022

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Дигитални машини за щанцоване на етикети LabelExpress

30 години Flexi

Линия за рязане на кройки от плат

Нови предложения от Calibrite

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Август 2022
Режещ плотер Silhouette Cameo 4

silhouette cameo 4 roll feeder


Термотрансферно текстилно фолио цвят на месец Септември 2022

STAHLS Color of the month September2022 main pic

Дигитални машини за щанцоване на етикети LabelExpress

LabelExpress
Цифровата машина за щанцоване на етикети LabelExpress осигурява непрекъснат и без нужда от обслужване работен процес в цялостна компактна платформа. LabelExpress използва най-модерен CCD модул, система за автоматично подаване, модул за отстраняване на отпадъци и устройство за повторно навиване, както и допълнителен модул за нарязване.
Различните модули и функции позволяват интеграция на няколко операции в един процес, което спестява не само ресурс и време, но и подобрява изходния резултат

Характеристики
LabelExpress RoHS• RoHS съответствие
Всички продукти на GCC са съвместими с RoHS (Директива 2002/95/EC на Европейския парламент, ограничаване на опасните вещества) и не съдържат олово (без pb).

 

 

LabelExpress smartVision• SmartVISION™ Pro CCD
SmartVISION™ Pro CCD е уникална система с изкуствен интелект, която чете две марки с мащабиране и ъглова компенсация, за да извърши прецизно изрязване на контури при предварително отпечатани материали. Използва 3 мм квадрат като регистрационни маркери за високо прецизно рязане.

 

 

LabelExpress auto feeding paper sensor• Сензори за автоматично подаване на хартия
Сензорите за хартия засичат разстоянието спрямо носителя. Когато разстоянието е твърде голямо, носителят ще се подава автоматично и нарязаните материали се навиват обратно в поемащата ролка.

 

 

LabelExpress waste removal system• Система за отстраняване на отпадъци
Със системата за отстраняване на отпадъци, изрязаният етикет ще бъде отделен автоматично от отпадъците и етикетът ще е готов за употреба, след като работата по рязане приключи.

 

 

 

LabelExpress edge guiding mechanism• Механизъм за подравняване по ръба
Модулът за следене на края на медиата поддържа непрекъснатото подаване и предотвратява изместването на материалите.

 

 

LabelExpress steel drum• Технология със задвижващ стоманен вал
Надеждна технология на задвижва със стоманен барабан предвижва материалите с дълъг контур и осигурява отлична способност за подаване..

 

 

LabelExpress DC servo• DC серво технология със затворен контур
DC серво мотор със затворен контур може да доставя по-голяма непрекъсната мощност на вала при по-високи скорости, отколкото стъпков мотор със същия размер на рамката. В допълнение, той може също да даде много по-голяма точност поради непрекъснатото движение, вместо постоянното спиране и рестартиране. Високоскоростнате технология на GCC с DC серво мотор със затворен контур гарантира прецизно и бързо движение на каретката с изключително точни резултати.

 

LabelExpress smartControl• Специален драйвер SmartCONTROL
Специалният драйвер за етикети SmartCONTROL позволява на операторите по лесен начин да настроят заданието. Работните процеси могат да бъдат драстично опростени с интуитивния и лесен за използване SmartCONTROL Label.

 

 

LabelExpress stop• Авариен стоп
Забележим авариен бутон, разположен в горната част на машината, позволява на операторите да спрат лазера незабавно, за да осигурят безопасна работна и работна среда.

 

 

LabelExpress illuminating light• Засветена работна зона
Вграденият LED светлинен модул осветява работното пространство и прави лесно видим всеки обработен детайл.

 

 

 

LabelExpress control panel• Интуитивен интерфейс на контролния панел
Контролен панел с кохерентен дизайн на бързи клавиши и графичен дисплей с икони ви позволява да променяте настройките и параметрите на лазера, да настройвате задания в режим на повтаряне, да добавяте задания в опашка, да изтривате задания и т.н.

 

 

Допълнителни модули за избор

LabelExpress scheme

Благодарение на допълнителните опции системата позволява интеграция на няколко модула за операции в един процес, което спестява ресурс и време. Медиата минава през различни обработки във всеки един от тези модули и накрая на навиващото устройство остава готовия продукт, който е във вид за ползване на етикиращата машина в съответното производство

LabelExpress kompresorКомпресор за сгъстен въздух
Специално проектиран въздушен компресор, използващ безмаслена диафрагма, помага да се премахнат вредните странични ефекти на влагата върху лазерната оптика. Освен това осигурява оптималното въздушно налягане, от което вашият лазер се нуждае, за да издуха изпарените частици и помага за предотвратяване на прегряване. Задължително е да поддържате лещите и огледалата чисти, за да удължите живота на лазера.

 

 

LabelExpress smoke system Входен клас система за изсмукване на дим
CE-сертифицирана система за изсмукване на дим GCC PA-1500FS & PA-1000FS е проектирана да отстранява опасните изпарения и прах по време на лазерна обработка, за да защитят здравето на операторите, да елиминират замърсяването на околната среда и да подобрят лазерното рязане.

 

 

LabelExpress web guide Ролен водач за медиа
Опционалната система Web Guide е необходима за тези производители на етикети, които изискват много точно пренавиване, където толерансът е само ±0,1 mm, за да отговарят на изискванията на потребителите надолу по веригата –
с етикетираща машина. Със системата GCC Web Guide за LabelExpress е лесно да постигнете тази задача.

 

 

LabelExpress auto sheet feeder• Автоматично листоподаващо устройство
GCC LabelExpress вече е достъпноа решение за приложения лист към лист, а не само за носители на ролка. С опционалния модул Auto Sheet Feeder, може да изрязвате етикети или друго приложение на листа. Окомплектован с автоматично подаващо устройство за листове, LabelExpress позволява на потребителите да боравят с листовия материал от зареждането на носителя до събирането по непрекъснат и без операторска намеса ефективен начин.

 

 

LabelExpress auto laminator• Ламинатор
С GCC Laminator + LabelExpress ще можете бързо и лесно да изпълнявате всички тези стъпки за довършване на етикети в един, интегриран и автоматизиран процес:
Ламиниране (опционално) / Лазерно частично прорязване / Лазерно рязане с перфорация / разцепване (опционално) / Пренавиване до готови ролки

 

 

 

LabelExpress slitting module• Модул за резцепване
Модулът за резцепване може да нарязва ролката на по-тесни ролки по време на другите операции

 

 

 

LabelExpress paper loading cart• Количка за зареждане на хартия
Количката за зареждане на хартия е удобен инструмент, който позволява на операторите да поставят носителите върху количката за сглобяване на носителите и системата за развиване/навиване.

 

 

LabelExpress external control interface Външен контролен интерфейс
Външната контролна интерфейсна платка е опционален елемент, който позволява на потребителите да настроят GCC машината за комуникация с външни устройства като принтер за етикети, GCC ламинатор и други чрез 24V, 500mA сигнал за формиране на автоматична производствена линия

 

 Към началото

30 години Flexi

Тази година се навършват 30 години от създаването на софтуера на SAi Flexi. Докато очакваме с нетърпение какво ще ни донесе бъдещето, бихме искали да погледнем назад и да видим откъде идва Flexi.

Flexi е най-пълният софтуер за дизайн, печат и рязане, както и RIP софтуер. С абонамент за Flexi няма скрити разходи за драйвери, инструменти и т.н.- месечната такса включва всичко необходимо. В допълнение, софтуерът Flexi включва автоматични актуализации. Но ето какъв път са изминали от SAi, за да стане Flexi софтуерът, който познаваме днес.

Flexi history

Към началото

Линия за рязане на кройки от плат

Линия за многослойно рязане и масово производство на кройки от плат, кожа и др.

GLS A
GLS е автоматична система за многослойно рязане на различни материали и предоставя най-добрите решения за масово производство на текстил, тапицерии за мебели, интериор на автомобили, чанти и торби, мокети, килими и др. Оборудвана с високоскоростен електрически осцилиращ инструмент IECHO (EOT), GLS може да реже меки материали с висока скорост, висока прецизност и висока интелигентност. IECHO CUTSERVER Cloud Control Center има мощен модул за преобразуване на данни, който гарантира на GLS работа с основни CAD софтуери на пазара.
Линията включва различни модули, всеки от които стъпва на уникални нови технологии

Приложения
GLS Автоматичната многопластова система за рязане осигурява най-добрите решения за масово производство в сферите на текстил, мебели, интериор на коли, багаж, индустрии на открито и др. Оборудвани с високоскоростния електронен осцилиращ инструмент на iECHO, тези маси могат да режат множество пластове меки материали с висока скорост и прецизност. IECHO CUTSERVER Cloud Control Center има мощен модул за преобразуване на данни, който дава възможност да се работи с най-разпространените CAD софтуери на пазара.

 

Предимства на дигиталното рязане

Автоматично устройство за полагане на филм

GLS mulching device
Предотвратява изтичане на въздух и спестява енергия


Компенсация на заточване на ножа

GLS knife
Автоматично компенсира заточването на ножа според износването на острието, подобрявайки прецизността на рязане

Система

CUTTER SERVER cutting control system

GLS CutterServer
Самостоятелно разработен, лесен за работа, осигуряващ перфектно гладко рязане.

Интелигентна система за откриване на неизправности
Автоматично проследява операциите на режещите маси и изпраща данни до облачното пространство, за да могат техниците да проверят проблемите.

Интелигентна система за корекция на ножовете

GLS inteligent cutting system
Регулация на режима на рязане спрямо разликата в материала.

Система за управление на честотата на помпата

GLS pump
Автоматична регулация на силата на засмукване, спестяваща енергия.

Система за охлаждане на ножа

GLS knife cooling
Намалява температурата на инструмента, за да се избегне залепване на материала.

Към началото

Нови предложения от Calibrite

От първи септември Calibrite обявиха две новости в продуктовите си линии, които ще станат част от портфолиото на компанията.

DisplayProColorChecker
1. Трябва да отбележим, че при първата новост не става въпрос за нов продукт, а за добре познатия калибратор ColorChecker Display Pro, който вече ще е в комплект с безплатна скала ColorChecker Classic Mini. Новата окомплектовка предлага голямо удобство за фотографите и творците, които имат нужда от перфектен цвят за работата си. Чрез добавянето на референтната скала към калибратора от Calibrite се стремят да обхванат по-цялостно процеса на създаване на висококачествени изображения. С помощта на скалата ColorChecker Classic Mini и софтуер за калибриране на фотоапаратът/камерата може да се създаде персонализиран профил, което спестява време при редакция на снимките. А калибраторът ColorChecker Display Pro гарантира точност на цветовете на монитора за ефикасна дигитална работа.

Calibrite ColorChecker Display Pro е професионален висококачествен калибратор за монитори за фотографи и творци с лесен за употреба софтуер. Той е с лесен и подробен потребителски интерфейс и гарантира бързи и точни резултати с отлично отделяне на тоновете.
Идеален за фотографи, дизайнери и създатели на графично съдържание, които имат нужда от висококачествени детайли.PI CALB502 CCC MINI Calibrite CCC Mini PT01 Packaging
ColorChecker Classic Mini
e малка, удобна скала с джобен размер от 63.5 x 109.0 мм, проектирана за максимално удобство на работното място и подходяща за следните приложения:
Дигитална фотография: Проверка на снимки, изходни файлове, монитори.
Традиционна фотография: Проверка на филмите, светлините, филтрите и хартията.
Graphic Arts: Проверка при печат на Check any printing or proofing process.
Дигитални изображения: Проверка на скенери и монитори.
Кинематография: Телевизия и видео - проверка на камери, монитори, светлини и филми.

ColorCheckerFolioCase
2. ColorChecker Folio Case - Нов продукт от Calibrite, който представлява удобен калъф, побиращ до два броя скали със стандартен размер – 203x292 мм. За да предпази референтните скали по най-добрия възможен начин, предпазния калъф е изработен от полиестер 1000 дение отвън и найлон 210 дение отвътре с велкро за затваряне. Може да се постави легнал или свободно стоящ и може да бъде закрепен на С-стойка или статив.

ColorCheckerFolioCase1
Съвместим е със следните скали:
(CALB504) – ColorChecker Classic
(CALB505) - ColorChecker Digital SG
(CALB512) - ColorChecker White Balance
(CALB513) - ColorChecker 3-Step Grayscale
(CALB515) - ColorChecker Gray Balance
(CALB602) - ColorChecker Video

Към началото

Каталог '21/'22

Разгледайте обновения ни каталог, с част от новите продукти, които предлага Адком.

catalog 2020

Към началото


Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe