е-бюлетин #165
  • Offers

е-бюлетин 165

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Август 2019

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нов модел спектрофотометър i1Pro 3 Plus от X-Rite 

ArtiosCAD Preflight софтуер за проверка в структурния дизайн на опаковки

Acer ConceptD лаптопи за творци

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Юли 2019

Високоскоростна дигитална преса Xerox Iridesse

xerox iridesse-basic

Нов модел спектрофотометър i1Pro 3 Plus от X-Rite 


Лидерът в решенията за цветово профилиране X-Rite Pantone обяви последният си модел i1Pro 3 Plus.

x-rite i1publish-pro-3-plus

Новият спектрофотометър е създаден за професионалисти от рекламния и текстилен печат, които изискват максимална точност на цветовете. i1Pro 3 Plus генерират бързо и точно цветови профили от голямо разнообразие от субстрати. Чрез по-голямата бленда за заснемане на по-широка площ от субстрата, i1Pro 3 Plus създава изключително точни профили. Допълнителната функция за поляризация намалява отраженията в силно осветените елементи и сенките, постигайки естествен контраст.
При дигиталният печат на текстил е изключително важно да се линеализира и профилира всеки плат, за да се възпроизведат максимално точни цветове. За съжаление, отраженията в осветените зони от плата изкривяват резултата от измерванията със спектрофотометрите.
С иновативният си дизайн i1Pro 3 Plus елиминира отраженията като калибрира и профилира перфектно различни текстилни субстрати, включително органични, синтетични, тъкани и сублимационни платове.
x-rite i1-pro-3-plus top x-rite i1-pro-3-plus side


Новият спектрофотометър i1Pro 3 Plus се предлага в следните модификации:

• i1Basic Pro 3 Plus
• i1Photo Pro 3 Plus
• i1Publish Pro 3 Plus
• i1iO3 Table (supports the new size i1Pro 3 Plus)

* Бележка: Новите модели са допълнение към i1Pro продуктовата линия и не заместват i1Pro 2 спектрофотометрите

Функции и предимства

• Нов поляризационен филтър, който редуцира отраженията от силно осветените елементи и сенките в платове и керамика. Измерването осигурява плътни черни и наситени цветове в груби повърхности и гланцови медии, като отпечатъци върху канава и фото хартии.
• По-голям отвор с размер 8 мм, чрез който може да се замерват цветовете в нови материали и субстрати за дигитален печат.
• Едновременно замерване на трите условия M0, M1 и M2 в един пас.
• По-дълга релса за замерване на печатни материали. Релсата има ISO-съвместим бял гръб и подвижни магнитни ленти отгоре и отстрани за сигурно задържане на медията по време на измерване.
• Нов LED осветител, който позволява четири условия на измерване - ISO 13655 M0; M1: D50; M2: UV Excluded, M3 Polarised
• Профилиране на медии за задно засветяване
• Измерва висока яркост, до 5K NIT за ултра ярки дисплеи.

 X-rite i1Basic-Pro-3-Plus X-rite i1Photo-Pro-3-Plus  x-rite i1publish-pro-3-plus pack
i1Basic Pro 3 е ориентиран специално към няколко специфични групи потребители: графични дизайнери, проектантски бюра, рекламни агенции и др., които създават изображения по компютърен път и печатат тиражите си във външна печатница.  X-Rite i1Photo Pro 3 Plus е предназначен специално за професионални рекламни, продуктови и портретни фотографи, а също така графични дизайнери, рекламни агенции и други потребители, които заснемат и обработват изображения, след което ги отпечатват на т.н. цифрови принтери, които приемат данни в RGB формат.  i1Publish Pro 3 Plus има богата окомплектовка и софтуер. Предназначен е за рекламни, продуктови и портретни фотографи, студия за художествен печат и други потребители, които заснемат и обработват изображения, след което ги отпечатват на принтери с висока резолюция, които приемат данни в CMYK формат и имат 4 или повече цвята (CMYK+ принтери). 

Допълнително, X-Rite предлага нова i1iO3 автоматизирана маса за замерване, която работи с i1Pro3 Plus уреда. Четецът обезпечава с автоматизирано цветово замерване на пачовете върху различни субстрати, с минимален риск от грешки.

Той е идеален за фотографи, дизайнери и печатници, които искат да ускорят и автоматизират процеса на измерване като премахнат ръчното отчитане на пачовете.

x-rite i1io3-table
Новата маса i1iO3 може да работи с различни медии включително текстил, керамика и гофрирани материали, а чрез опционалния разделител по z-ос могат да се зареждат субстрати с дебелина до 33 мм.

На автоматизираната маса могат да се замерват прозрачни фолиа и медии за задно засветяване.  i1Basic Pro 3 Plus i1Photo Pro 3 Plus i1Publish Pro 3 Plus X-Rite i1iO3 for i1Pro 3
i1Pro 3 Plus Spectrophotometer  ✔  ✔  
Hands Free Automation With i1iO 3 Table With i1iO 3 Table With i1iO 3 Table Requires i1Pro 3 device not included
Display/QA  ✔  ✔  ✔  
Projector  ✔  ✔   ✔   
Scanner/RGB Printer    ✔  ✔  ✔
CMYK/CMYK+ Printer      ✔  ✔
Printer QA    ✔  ✔  ✔
PANTONE Color Manager  ✔   ✔   ✔  
ColorChecker Camera Profiling    ✔  ✔  
ColorChecker Proof/ColorChecker Classic Mini    ✔  ✔  
Polarization (M3) Support   ✔   ✔  ✔  


Към началото

ArtiosCAD Preflight софтуер за проверка в структурния дизайн на опаковки 

 

Контрол на качеството на ниво структурен дизайн в опаковките

Често екипът от дизайнери се състои от хора с различно ниво на познание и опит. Това понякога се отразява в неефективни решения при създаването на структурния дизайн на опаковките. Необмислените дизайнерски решения могат да имат негативно влияние върху цената. Добре оптимизираният структурен дизайн, от своя страна намалява времето за предпечатна подготовка и увеличава производствените скорости.

ArtiosCAD Preflight

Пионери в индустрията

Софтуерът ArtiosCAD е сред водещите в индустрията за създаване на структурен дизайн на опаковки от опаковъчен картон и велпапе. Най-новата версия ArtiosCAD 18.1 има първата в света вградена функция ArtiosCAD Preflight за анализ на структурния дизайн и маркиране на всички проблемни зони в него.
Тази патентована технология сигнализира за потенциални проблеми при производството още на ниво структурен дизайн, преди дизайнът да е изпратен за остойностяване или производство.

Пробвайте ArtiosCAD Preflight сега

Ползите от ArtiosCAD

• Съкращава времето за дизайн
- Спестява до 15 минути на опаковка от проверки на ръка
- Работи с утвърдени дизайнерски стандарти

• Консистентно качество
- Всички дизайнери в екипа ползват една и съща система за проверка на качеството

• Управление на качеството с един клик
- Съкращава времето от проектирането на дизайна до изработката на щанцата
- Създава готови за производство дизайни

• Подобряване на производителността
- Оптимизира всеки дизайн, така че щанцоването/рязането да се извършва при максимална скорост
- Хваща потенциални производствени проблеми още на етап проект

ArtiosCAD preflight settings inArtiosCAD Preflight Folding Carton

Как работи?

ArtiosCAD Preflight извършва редица проверки на структурния дизайн:

• Проверки по импортирането:
Изследва структурната цялост на импортираните дизайни и търси аномалии възпрепятстващи производството.

• Проверка за производството:
Проверява дали структурният дизайн отговаря на изискванията на избраната технология за производство/ щанц машина.

• Проверка на качеството на опаковката:
Намира дизайнерски пропуски, които могат да се отразят неблагоприятно на сгъването, лепенето или окомплектоването на готовите опаковки.

• Проверки на ефективността при щанцоване:
Автоматично намира проблеми, които могат да имат негативно влияние върху производствената скорост на щанц машината.Към началото

Acer ConceptD лаптопи за творци 


Acer Concept-D Laptop


Творете с подобрена бързина и ефективност с помощта на тънкия свръх модерен лаптоп ConceptD 7. Проектирането и редактирането в 2D или 3D е по-плавно с впечатляващата му гама от мощни технологии, докато 4K UHD дисплеят осигурява професионална прецизност със 100% Adobe® RGB гама, валидирана за PANTONE® достоверност на цветовете и цветова прецизност Delta E <2.

Acer Concept-D Features

Класически външен вид

С неостаряващия си дизайн ConceptD 7 изглежда у дома си на всяко работно място, докато устройството е достатъчно тънко, за да ви придружава навсякъде, където трябва да отидете. Металното шаси и Max-Q дизайнът на NVIDIA® GeForce® означават, че този високопроизводителен лаптоп е привлекателно тънък.

Acer ConceptD Laptop 1

Acer Concept-D Open
 
Нежен блясък
Въвеждайте удобно във всякаква обстановка благодарение на клавиатурата с подсветка. Топлата кехлибарена подсветка създава меко сияние, напомнящо за природата и зазоряването.

Acer Concept-D Colours

Перфектните платна
Точността на цветовете е от критично значение за дизайнерската работа и ConceptD 7 няма да ви разочарова с гамата си от цветови технологии. Вижте всеки детайл в 4K UHD разделителна способност и получете повече пространство за работа благодарение на тънките рамки.

Acer ConceptD Laptop 2

Изключителна прецизност на цветовете
Професионалната дизайнерска работа изисква професионални инструменти. Осигурете достоверно възпроизвеждане на цветовете с тествания и калибриран дисплей на ConceptD 7.

ConceptD-5 CN515-51 ksp 03

100% Adobe® RGB цветова гама
Със 100% Adobe® RGB цветовете са по-ярки и по-прецизни благодарение на разширяването на цветовия диапазон на цианово-зелените оттенъци.

ConceptD-5 CN515-51 ksp 03-01

Валидиран за PANTONE®
Спечелете професионално предимство с дисплей, който разполага с интегрирано коригиране на цветовете и демонстрира по-висока прецизност при възпроизвеждането на цветове от системата за съпоставяне PANTONE®(PMS).

ConceptD-5 CN515-51 ksp 03-02

Delta E <2
Дисплеят е тестван и калибриран да постига ниско средно Delta E <2 за прецизно възпроизвеждане на реалистични цветове.

ConceptD-5 CN515-51 ksp 03-03

Силата да създавате
Независимо дали проектирате в 3D, или 2D, ще оцените бързината и мощта за извършване на множество задачи на ConceptD 7. Шасито побира процесор от 9-то поколение Intel® Core™ i7, видеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 с Max-Q дизайн, до 32 GB DDR4 памет и до 1 TB PCIe NVMe SSD устройства в Raid 0. Възползвайте се от по-бърза визуализация в реално време, докато редактирате видео, или експортирайте и рендирайте плавно видеофайлове до 6K и опростени 3D проекти.

Acer ConceptD Laptop 3

Model  ConceptD 5 ConceptD 7 ConceptD 7
Model Name CN515-51-72FX CN715-71-70LR CN715-71-73A9
Operating System Windows 10 Pro
Processor Intel® Core™ i7-8750H processor Quad-core 3.10 GHz Intel® Core™ i7-9750H processor Hexa-core 2.60 GHz
Graphics Radeon™ RX Vega M GL with dedicated memory NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 with 6 GB dedicated memory NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 with 8 GB dedicated memory 
Screen 15.6" 4K UHD (3840 x 2160) 16:9 IPS
Memory 16 GB, DDR4 SDRAM 32 GB, DDR4 SDRAM 
Storage 512 GB SSD 1 TB SSD


ConceptD-7 CN715-71 ksp 04 large

Технология NVIDIA® GeForce RTX™
Видеокартите NVIDIA® RTX™ добавят лъчево трасиране в реално време и изкуствен интелект към приложенията, които използвате всеки ден, като ви дават възможност да правите това, което правите, още по-добре и по-бързо. Проектиране на цифрови активи. Създаване на видеоклипове за YouTube или на пълнометражен филм. Създаване на 3D съдържание в реално време. Гладко поточно предаване на игри на живо в Twitch.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 05 large

ConceptD-7 CN715-71 ksp 05-01

Лъчево трасиране
Ускореното лъчево трасиране в програмите за рендиране ви позволява да преглеждате реалистичните графики, докато ги създавате. Лъчевото трасиране симулира истинското поведение на светлината, за да ви осигури рендиране в реално време с кинематографско качество.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 05-02

NVIDIA® Turing™
Революционната архитектура NVIDIA Turing™ обединява лъчево трасиране в реално време, изкуствен интелект и програмируемо засенчване.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 05-03

Max-Q дизайн на GeForce®
Вземете един от най-тънките, най-бързите и най-тихите лаптопи в света – всичко това в елегантен дизайн, който може да се побере в скута ви.

Съсредоточете се на спокойствие
Тихата среда е ключова, когато искате да се съсредоточите върху важна част от дизайна. Работете на спокойствие с персонализираното охлаждане от 4-то поколение вентилатор Aeroblade™ 3D, работещ при под 40 db – еквивалентно на стая в библиотека. Дизайнът на най-новото поколение е оптимизиран за потискане на шума дори когато процесорът работи с пълен капацитет, което означава, че лаптопът няма да притеснява другите хора дори в най-тихите пространства.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 06 large

Бионичен дизайн
Вдъхновени от механиката на безшумния и мощен полет на бухала, придадохме на нашите вентилатори назъбен ръб, който позволява преминаване на повече въздух през тях.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 06-02

Свръхтънки перки
Всяка от 59-те бионични перки е с дебелина едва 0,1 mm и е изцяло от метал със стабилизиращ двоен жлеб.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 06-03

Потискане на шума
Механизмът за потискане на шума на крилцата и оптимизираната система за топлинно настройване намаляват допълнително завихрянето и ви осигуряват тихо и удобно място за творчество.

Всеобхватна свързаност
Свържете всички ваши периферни устройства и постигайте повече с пълен набор от портове. Зареждайте ваши периферни офлайн с един от портовете USB 3.1. Възползвайте се от допълнителна защита на устройството благодарение на слота за сигурност Kensington.

Acer ConceptD Laptop 4

ConceptD-7 CN715-71 ksp 07 large

ConceptD-7 CN715-71 ksp 07-01 large

Съвършеният порт
Свържете вашите периферни устройства и се възползвайте от светкавична скорост за прехвърляне на данни с порта ThunderBolt™ 3. Този USB-C™ порт предоставя скорост на прехвърляне до 40 Gbps, USB зареждане и DisplayPort през USB-C, като ви позволява също да свържете няколко 4K дисплея.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 07-02 large

Пълен контрол над мрежата
Насочете трафика там, където е най-необходим. С E3000 Ethernet Controller на Killer™, Wireless-AC 1550 и Killer Control Center 2.0 имате на разположение всички инструменти, които ви трябват, за да гарантирате, че мрежата ви е 100% оптимизирана.

Превъзходен звук
Превърнете които и да било слушалки в 360-градусова система за съраунд звук от висок клас, позволяваща ви да се насладите на любимите си филми, музика и игри с реалистичен 3D звук.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 08 large

ConceptD-7 CN715-71 ksp 08-01

Waves MaxxAudio®
Пакет, съставен от функции за обработка на звука с върховно качество, за подобряване на всеки аспект от звука на вашия лаптоп.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 08-02

MaxxBass®
Насладете се на по-дълбоки гръмотевични ниски звуци дори на малки тонколони. MaxxBass осигурява нискочестотното въздействие, което вдъхва живот на музиката и филмите.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 08-03

MaxxDialog™
Позволява ви да идентифицирате „централната“ информация (диалогова) и да регулирате нивото й отделно, за да получите ясен диалог, който не се губи зад фоновите звуци.

Пълна палитра
Получете незабавен достъп до вашите потребителски настройки с опростения и интуитивен ПИ с палитра на ConceptD. Настройвайте цветовия профил, наблюдавайте системата и променяйте настройките с лекота. Освен това можете да прескочите в Waves NX® 3D и да регулирате настройките за звука от ПИ с палитра.

ConceptD-7 CN715-71 ksp 09 large

ConceptD-7 CN715-71 ksp 09-01

Цветови Профил

ConceptD-7 CN715-71 ksp 09-02

Наблюдение На Системата

ConceptD-7 CN715-71 ksp 09-03

НастройкиКъм началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe