е-бюлетин #134
  • Offers

е-бюлетин 134

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Февруари 2017

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нов плосък апликатор ROLLSROLLER ROLL-X

Agfa Graphics с нов голямоформатен UV LED принтер Jeti Ceres RTR3200

Термотрансферна хартия за лазерен печат от STAHLS'

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Януари 2017 
Дигиталнa режещa масa Esko Kongsberg X24
Adcom POM January 2017 Esko Kongsberg X small

Нов плосък апликатор ROLLSROLLER ROLL-X 


Новият мултифункционален модел плосък апликатор ROLL-X е разработен и проектиран на базата на дългогодишния опит на ROLLSROLLER, която е лидер на пазара. ROLL-X предлага много нови функции и осигурява отличен резултат.
Шведската компания Induflex AB, чиято марка е ROLL-X е член на ROLLSROLLER групата. ROLLSROLLER е водеща компания, производител и доставчик на плоски апликатори и услуги с повече от 25 години опит в sign индустрията. Групата ROLLSROLLER е представена в повече от 40 страни и се разраства бързо, чрез ефективна дистрибуторска мрежа и бизнес планове.
Rollsroller Roll-X
ROLL-X апликаторите улесняват значително довършителните операции, повишават ефективността и производителността на фирмите, работещи в рекламната индустрия свързани с производството на различни знаци, табели и информационни пана.
Roll-X features

Апликаторите се предлагат в две серии Advantage и Professional с по три различни размера на работната площ. Разликата между двете серии е в LED подсветка на масата и електрическа настройка на работната височина на плота.
Продукт ROLL-X® 327/175 ROLL-X® 400/175 ROLL-X® 470/175
Дължина на плота 3 270 мм 4 000 мм 4 700 мм
Ширина на плота 1 750 мм 1 750 мм 1 750 мм

За правилен избор на подходящ апликатор е необходимо да прецените своите нужди:
• Кои размери на знаци се произвеждат предимно?
• Кои ширини медии използвате?
• Каква широчина може да поеме Вашия плотер или принтер?
• Какви са очакванията ви за развитие в бъдеще?
roll-x-front

Към началото

Agfa Graphics с нов голямоформатен UV LED принтер Jeti Ceres RTR3200


В отговор на нуждите на бързо развиващите се дигитални печатници, Agfa Graphics представи голямоформатния принтер за печат на ролни медии Jeti Ceres RTR3200 LED, който е базиран на доказалата се в хиляди инсталации по цял свят Jeti платформа, но този път стъпваща на UV LED.
Agfa Jeti-CeresНовата технология за фиксация на мастилото позволява впечатляващо качество при високи скорости на широк кръг от гъвкави медии. Опционалните възможности за печат с бяло могат да бъдат комбинирани за ново ниво на жизненост на изображенията в голям размер при висока издръжливост.

Качество, надеждност и висока производителност

Като специализиран принтер за супер-широк печат на 3.2 на ролни материали шестцветния (CMYK LcLm) Jeti Ceres се справя със спешни бързи поръчки с високо качество, благодарение на прецизното управление на последното поколение Ricoh MH5420 печатащи глави и подаването на медията. Предназначен за приложения от висок клас, Jeti Ceres печата върху различни медии на единични или двойни ролки при скорости до 186 м2/час.
Неговата здрава конструкция гарантира висока функционалност при ниска необходимост от поддръжка и в дългосрочен план неговите UV LED лампи за фиксиране на мастилата спестяват разходи, по-екологични са от живачните лампи, разширяват диапазона от използвани медии за печат и елиминират зависимия от конвенционалните лампи престой.

Оптимизиран за печат с UV LED мастилата от Agfa, иновативната технология за полагане тънък слой мастило и оптимизиране на производствените разходи.
Благодарение на най-съвременните UV LED матрици за фиксация и 'UV LED мастилата на Agfa Graphics, Jeti Ceres може да печата на термочувствителни медии като самозалепващи PVC фолиа без изкривяване или гънки по тях, което открива нови възможности и позволява да се намалят производствените разходи.
Оборудван с циркулация на мастилото в белия канал, която е по протежение на целия мастилен тракт, Jeti Ceres предлага много нови възможности. Kогато става въпрос за използването на бели мастила, това позволява да се съживи и подобри многократно визуалния резултат, за да се придаде "Wow" ефект на изображения със задно осветяване и двустранни осветени приложения.
Мастилата на Agfa Graphics осигуряват отлична гъвкавост, цветова гама и високо качество на изображението. Те са разработени, за да печатат безотказно и последователно, партида след партида.

Брошура за Jeti Ceres RTR3200 LED

Към началото

Термотрансферна хартия за лазерен печат от STAHLS' 

Stahls Freestyle
Нова термотрансферна хартия за лазерни принтери от STAHLS'
Tрансферна хартия А3 формат за лазерен печат и висококачествен трансфер върху светъл текстил STAHLS' Freestyle.
Не е нужно изрязване на изображението по контур, тъй като се трансферира само отпечатания тонер.

Инструкции за работа:
STAHLS freestyle application
Стъпка 1: Дизайнът се отпечатва огледално на лазерен принтер. Белязаната страна на трансферната хартия е гръбчето ѝ. 
Стъпка 2: Дрехата се подгрява за 3-5 сек на термотрансферната преса при 165°C преди трансфер.
Стъпка 3: Хартията се поставя с отпечатания дизайн с лице към дрехата и се трансферира при силен натиск на плочите за 30 сек. при 165°C. Гръбчето на хартията се маха 3 секунди след приключване на времето и отваряне на плочите.
Стъпка 4: Щампата се дофиксира за 10 секунди като се ползва тефлонов лист.

Freestyle термотрансферната хартия се апликира върху 100% памучни и памучно- полиестерни тъкани. STAHLS препоръчва пране на дрехите до 30°C.

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe