е-бюлетин #143
  • Offers

е-бюлетин 143

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Ноември 2017

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нов модел принтер за директен печат върху текстил PigmentInc GoTx

PigmentInc GoTx предварителна обработка на плат преди директен печат

Смарт бележници Wacom Bamboo Slate и Wacom Bamboo Folio

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Октомври 2017

Принтер за директен UV LED печат върху сувенири Mutoh ValueJet 426UF
Adcom POM October Mutoh ValueJet 426UF small

Нов модел принтер за директен печат върху текстил PigmentInc GoTx

GoTx 2260 4190
Серията текстилни принтери GoTx® е проектирана за непрекъсната масова декорация на различни текстилни изделия с пигментни, реактивни или сублимация мастила. Машините могат да отпечатват директно на статични и разтегливи в една посока платове. Системата за подаване на медиите е патентован процес, който осигурява минимално изместване на плата и се подава точно в рамките на ролката, без да има нужда от лепилни ремъци. Освен това, системата GoTx® се предлага и във вариант с вградено оборудване за хоризонтално фиксиране и опционална станция за предварително третиране на плата, за да се изпълнят всички изисквания за дигиталния печатен процес.
Принтерите GoTx се предлагат в две ширини - 2.6 метра (GoTx 2260) с две шахматно разположени печатащи глави Epson DX7 и високопроизводителния модел с ширина 1.9 метра (GoTx 4190) оборудван с 4 броя шахматно разположени печатащи глави Epson DX7. Принтерите печатат с капки с променлив размер между 4,5 и 45 пиколитра, предлагайки типични производствени скорости между 120 – 200 м2/ч. На разположение са два режима на конфигуриране на цветовете: или двоен CMYK за по-висока производствена скорост или за увеличаване на цветовата гама с 8 цвята чрез добавяне например - червено, оранжево, виолетово и зелено. GoTx® е гъвкава машина, която може да работи с множество мастила - реактивни, пигментни и сублимационни, които са преминали надеждно вътрешните сертифицикационни тестове за печатащата глава и ефективността на дюзите.

Производителност 1900 мм 2600 мм
Режим Quality  (720 x 720 / 4) 67.7 м²/ч  (360 x 720) 30.0 м²/ч 
Режим Production  (360 x 720 / 2) 83.2 м²/ч  (360 x 720) 46.0 м²/ч 
Режим Speed Production 1  (360 x 1080 / 2) 117 м²/ч  (360 x 540) 55.0 м²/ч 
Режим Speed Production 2 (360 x 360 / 1) 165 м²/ч (360 x 360) 72.0 м²/ч
Макс. скорост на печат 204.3 м²/ч 112 м²/ч

GoTx-logo

Възможности за приложение
Ако вашият пазар са флагове, банери, рекламни знаци от платове, мода, бански костюми, производство на облекла, тапицерии, пердета или занаятчийство, мастилата на PigmentInc, воденето на плата и авангардните съпътстващи машини и печатащи глави ще направят производството "лесно" и всичко това на много достъпна цена.
Apps

Изцяло посветени на цвета
Мастилата на PigmentInc са направени по поръчка и предназначени за отпечатване на всякакви тъкани, както от синтетични, така и от естествени влакна. Те са формулирани специално за максимално широка цветова гама при естествени влакна, като памук, коприна и вълна с пигментните P60i и реактивните P50i. Сублимационното мастило P40i за полиестер и ликра са ясни и чисти, с добавени хроматични багрила, които дават фантастични цветове. Всички мастила осигуряват дълбоко черно и се постигат брилянтно зелено и дори трудния виолетов цвят. Ако наистина искате да се откроявате - добавете богатата гама от неонови мастила, които предлагат най-широкия цветови диапазон в бранша -перфектни за промоционални кампании и повишаване на разпознаваемостта на търговските марки.
Printer-Explained
Ink-colors
Config-InLine А. Inline производство
1. Управлявайте един принтер със станция за предварително третиране и система за фиксиране инлайн или ... използвайте множество принтери само с една станция за фиксиране и предварително третиране, използвани отделно. Нещата са готови да растат с вас
2. Ако трябва да се печат на проби и къси тиражи, може да го правите без компромиси
Config-OffLine Б. Offline производство
1. Ако ви се налага да печатате едновременно на различни медии и/или имате по-големи поръчки, може да ползвате няколко принтера с едно устройство за третиране и едно за фиксация
2. Различните машини GoTx ®на PigmentInc са готови да растат с вас

Интелигентни функции
• Дегазирана система за доставка на мастило под налягане, гарантира правилното подаване на мастило към дюзите за непрекъснат печат с масивна променлива капка с обем 45.3 пиколитра за екстремно проникване в по-дебели платове.
• За по-леки материи с по-голяма нужда от качество на цвета и изображението, фърмуера на принтера поддържа капка минимален размер 4.5 пиколитра
• Като опция се предлага модул за инлайн хоризонтално фиксиране
• Вградена анти-статична система, монтирана на входа за подаване на плата, позволява високоскоростен печат на полиестер
• 4 броя шахматно разположени печатащи глави Epson DX7
• Конфигурируеми системи на главата и мастила са в основата на гъвкавостта на принтерите GoTx®
• Патентована система за работа с медии дава възможност за печат върху всякакви обикновени тъкани, включително и съвместимост с плетени, разтегливи в една посока платове.
• Това е сериозно спестяване в оборудване и разходи в човешка сила в сравнение с принтерите с лепилен ремък
• Устройство на PigmentInc® офлайн предварително третиране на платове за печат с пигментни мастила - предоставя по-висока цветова гама, ясно чертани контури и трайност при пране, без да се жертват характеристиките на плата

Подаваща и навиваща система
патентована система за подаване и поемане на платовете осигурява прецизен контрол на опъна, така, че плата няма да бъде преопънат, усукан или набръчкан в хода на трансфер

ROTO-tract© регистрационна система
постоянна система с вал за сцепление осигурява платовете да се подават равномерно и с минимално отместване по време на печат. Регистрацията е ключовото предимство, дори и при увеличената ширина на медиите 190 или 260 сантиметра и навиване на ролки с 30 см диаметър и тегло > 80 килограма. Минималното "плуване" на тъканите поддържа нормално ниво, което намалява контакта на главите с плата по целия път на печат

Вградено събиране на отпадното мастило
Каналите за улавяне на преминалото мастило може лесно да се справят с ултра-тънки тъкани, тъй като всякакви по-големи капки мастило, преминаващи през плата са равномерно събрани от канала и отвеждани към резервоара с отпадъчното мастило. Едно просто забърсване в края на производствения ден е единственото почистване, което се изисква. Каналите за преминалото мастило се отстраняват за лесно почистване извън машината
GoTx 4190 Printheads

Към началото

PigmentInc GoTx предварителна обработка на плат преди директен печат 

GoTx Pretreatment 


Равномерното и прецизно третиране на платовете преди директен печат с пигментни мастила осигурява по-богата цветова гама и по-висока устойчивост на отпечатъка при пране. Ротационният барабан на GoTx® модулът за предварително третиране дозира прецизно количество разтвор за предварителна обработка на плата върху лицевата му страна, без течността да пропива до гръбчето на плата.
Чрез използване на четири зонови нагревателни елементи за хоризонтално топлинна обработка разтвора за предварителна обработка се фиксира и платовете са готови за печат.
Модулите за предварително третиране на плата са предназначени за работа със принтерите за директен печат върху плат GoTx® 2190/4190/2260, както и с всяка друга марка принтери за директен печат върху текстил.

Акценти
• 20-80 м2/ч скорост
• Ротационен барабан за полагане на разтвора
• Вградена станция за сушене
• 1.9 или 2.6 метра ширина
GoTx Pretreatment Side
Възможности за приложение
Ако вашият пазар са флагове, банери, рекламни знаци от платове, мода, бански костюми, производство на облекла, тапицерии, пердета или занаятчийство, мастилата на PigmentInc, воденето на плата и авангардните съпътстващи машини и печатащи глави ще направят производството "лесно" и всичко това на много достъпна цена.
Спецификации 1900 мм  2600 мм 
Размери Ш x Д x В (мм) 2700 x 1800 x 1300  3400 x 1800 x 1300 
Работна ширина (мм)  1900  2600 
Скорост  20-80 м2/час  
Ел. захранване 3-Фазно, 415V

GoTx Pretreatment Features

Към началото

Смарт бележници Wacom Bamboo Slate и Wacom Bamboo Folio 


Пишете и скицирайте по естествен начин с писалка върху всякаква хартия, след което съхранете и споделете бележките и идеите си в облака.
Wacom Bamboo Slate Folio
Защо да изберем Bamboo Slate / Folio
Няма ограничения за вашите идеи с Bamboo Slate / Folio. Пишете или рисувате върху всякаква хартия и с натискане на един бутон преобразувате вашите ръкописни бележки и скици в цифрови файлове. Не се притеснявайте, ако не сте близо до мобилното си устройство, можете да съхранявате до 100 страници в Bamboo Slate / Folio и да ги синхронизирате по-късно.
Wacom Bamboo Folio logo art Bamboo Slate logo art
Смарт бележниците Bamboo Folio имат същата функционалност както Bamboo Slate. Единствената разлика е дизайна на калъфчето, което е от две части, като горната покрива хартията и има място за поставяне на мобилния смартфон или таблет.

Подобрете работния си процес
С приложението Wacom Inkspace и вашето Bluetooth® устройство с iOS или Android, можете да организирате, редактирате и споделяте бележките и скиците си. Освен това можете да комбинирате страници с бележки, да добавяте щрихи, цветове или подчертавате съществуващите бележки. Благодарение на Inkspace cloud service можете да синхронизирате бележките си в облака и да осъществявате достъп до работата си от всяко място по всяко време.

Един цвят, два размера
Изберете това, от което се нуждаете: Bamboo Slate / Folio се предлагат в два формата: А4 и А5. Ергономичният триъгълен дизайн на писалката, меката и на допир повърхност и чувствителността и на натиск, ви дава усещане на удобство за ръката при писане и рисуване.

Експортирайте в облака и извън него
Синхронизирайте бележките си Inkspace cloud service с всичките си устройства или експортирайте файлове директно в друг cloud service, като например Dropbox®, Evernote® или OneNote®. Приложението Wacom Inkspace също така поддържа експортирането на вашата работа във формат JPG, PNG, PDF, WILL и векторен формат.

Inkspace Basic
Bamboo Slate / Folio включва безплатния абонамент Inkspace Basic, който ви дава възможност за съхранение на 5 GB (6000+ страници бележки), възможност за синхронизиране на съдържанието във всичките си смарт устройства и достъп до вашето съдържание в уеб портала Inkspace.Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe