е-бюлетин #117
  • Offers

е-бюлетин #117

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Септември 2015

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
В този брой:

Продукти

Spyder®5 STUDIO пакет за управление на цвета от Datacolor  

Нова серия графични таблети Intuos от Wacom

Покана COPI'S 2015
Заповядайте на щанда на Адком на изложението COPI'S 2015 - 30.09-02.10.2015 в IEC София

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Август 2015

Дигитална печатна преса за къси тиражи Xerox Color C60
Adcom August 2015 Product Xerox Color c60
 

Spyder®5 STUDIO пакет за управление на цвета от Datacolor

Spyder5Studio packaging with-tools
Нов пакет уреди за управление на цвета, които осигуряват прецизен цветови контрол от заснемането, през обработката до отпечатването на изображенията.

Datacolor, световен лидер в решенията за управление на цвета представя Spyder5STUDIO - последно поколение на популярния пакет за цветово управление на цифровите фото работни потоци. Spyder5STUDIO съдържа колекция от инструменти, които гарантират, че изображенията са добре заснети, мониторите са перфектно калибрирани, а отпечатъците са с точни и прецизни цветове.
Spyder5 Elite calibrator SpyderCube camera solution Spyder Print printer calibration

Datacolor Spyder5STUDIO е предназначен за фотографи, които държат на високо ниво на контрол и прецизност в работата си. Включва новия колориметър Spyder5ELITE, който калибрира дисплея на монитора към референтен стандарт за точни и прецизни цветове, нюанси и детайли, включително в сенките и светлите тонове на изображението и осигурява съвпадение при отпечатването му. Spyder5ELITE калибратора е важен инструмент за всички фотографи, който гарантира изобразяването на точни цветове на дисплея, намалява времето за редактиране на изображенията, а фирата от мастило и хартия е по-малка, тъй като съвпадението при печат е по-добро.

В допълнение към колориметъра, Spyder5STUDIO пакета съдържа SpyderCUBE референтен уред за дефиниране на експозиция и цветен баланс и SpyderPRINT спектро-колориметър за принтери. SpyderCUBE е портативно устройство за фотографи, за определяне на баланса и експозицията, нивата на черното и светлите области спрямо условията на осветление при заснемането на изображенията. SpyderPRINT е пълно функционален спектроколориметър за направа на персонализирани цветови профили за RGB принтери и всички комбинации от мастилo/хартия, за да се постигне точно съответствие между цветовете на монитора и отпечатъка. Инструментите в пакета позволяват на фотографите да уловят, визуализират и произведат последователен и точен цвят на файловете през целия работен поток.

“Като лидер в световен мащаб и дългогодишен разработчик на продукти за управление на цвета, направихме Spyder5STUDIO пакета, който e предназначен за сериозни и професионални фотографи, търсещи максимален контрол през целия работен процес - от заснемането, през редакцията, до печата.” казва Heath Barber, мениджър в Datacolor 

SpyderCUBE

Spyder5 Elite

SpyderPRINT


Информация за Datacolor
Datacolor е световен лидер в решенията за управление на цвета и предлага софтуер, инструменти и услуги, които гарантират направата на точен цвят. Водещите световни компании, производители и креативни професионалисти ползват иновативните продукти на Datacolor вече над 40 години.
Компанията продава, извършва услуги и сервизна дейност в повече от 65 страни в Европа, Северна и Южна Америка и Азия. Отраслите, които ползват продуктите на Datacolor са текстил и модни облекла, бои и покрития, автомобилостроене, пластмаси, микроскопия, фотография и видеозаснемане.

Към началото

Нова серия графични таблети Intuos от Wacom 

На 3 Септември 2015 г. световният лидер в производството на графични таблети WACOM, обявиха нова серия таблети от ниския клас – Intuos.
Продуктовата гама се състои от четири модела Small и един модел Medium размер. Повече информация за новите таблети ще намерите по-долу:
Intuos Home Carousel
Постигни творческите си мечти.
Дайте воля на въображението си с новите модели от серията Intuos. Те включват всичко небходимо, за да го осъществите - графичен таблет с чувствителна на натиска писалка – без кабел и батерия, безплатен творчески софтуер и онлайн обучение.
Вие сте по-близо, отколкото си мислите
Какъвто и да е вашия креативен стил или ниво на умение - Intuos може да ви помогне да достигнете следващо ниво. От четирите различни модела, има един, който е точно за вас и вашето творчество
И тъй като вие вече знаете как да рисувате с молив върху хартия, то работата ви ще е лесна и естествена и ще се развива в нови посоки.
Създайте нещо невероятно
Каквито и да са художествените ви амбиции, новите модели Intuos могат да ги осъществят. С елегантен дизайн и супер лесен за използване, всеки едни от таблетите е окомплектован с безплатен творчески софтуер и онлайн уроци.
Творчество без граници
С новите таблети Intuos вие ще достигнете следващо ниво на вашите умения. Благодарение на удобната писалка вие можете лесно да избирате различни инструменти като: пастели, моливи, бои и други, с които да рисувате или да обработвате изображения. С включената touch технология, можете да използвате същите жестове, както на вашия смартфон: завъртане, мащабиране, и други.
Творчески софтуер за всеки от вас
С каквото и да се занимавате - живопис, илюстрации, фотография или създаване на комикси – с всеки модел Intuos ще получите приложението, което ви е нужно за вашата работа. Просто включете вашия таблет, регистрирайте се и можете да изтеглите вашата безплатна програма.
Лесна и бърза инсталация
Работата с таблета не може да бъде по-опростена. Инсталирайте драйвера за софтуер, включете го в USB порта във вашия Mac или PC и сте готови да започнете. С помощта на онлайн уроците, ще започнете да творите на момента.
Работете по-бързо с Wacom
Повечето Intuos модели включват мулти-тъч функция, която ви позволява да използвате жестове за мащабиране, завъртане и преместване на вашите арт произведения или да навигирате в различните приложения. А на четирите експресни бутони можете да зададете различни функции или бутони за бърз достъп.
Лесен за настройка, лесен за използване
Необходимо е само да инсталирате драйвера, да включите таблета към компютъра и да направите регистрация за изтегляне на безплатния софтуер.
Можете и допълнително да добавите модул за безжична връзка - Wacom Wireless Accessory Kit (продава се отделно) и да се насладите на свободата да работите без да ви пречи кабел, който обикновен свързва таблета с вашия компютър
Intuos Draw CTL490B
Intuos Draw
Creative Pen Tablet
Ако сега започвате да работите с таблет и търсите вашия стил, Intuos Draw ще ви помогне да повишите нивото на вашите умения. С него можете да рисувате и да правите скечове до насита.
Дайте живот на вашето въображение
Новият таблет Intuos Draw включва всичко необходимо, за да дадете живот на вашите идеи. Благодарение на включения софтуер и онлайн уроци, вие ще можете да започнете да рисувате и скицирате на момента.
Направете невероятно вашето изкуство
Няма по-лесен начин да преминете към дигитално изкуство от този да работите с Intuos Pen Draw. Удобната и чувствителна на натиск писалка Ви дава усещането да рисувате точно както с молив върху лист.
Всичко, от което се нуждае един художник
Новият Intuos Draw е окомплектован със софтуера ArtRage Lite, който ви дава точно това, от което имате нужда, за да скицирате и рисувате. Просто включете таблета, направете регистрация и изтеглете безплатния софтуер.
Intuos Art CTH490K
Intuos Art
Creative Pen & Touch Tablet
Вие вече имате умения, но с новия Intuos Art можете да ги покажете на целия свят. Създайте страхотни картини, отпечатайте ги или ги споделете онлайн. В окомплектовката на таблета има всичко необходимо, за да го направите.
Вашият първи дизайн на тениска.
Нека вашият творчески гений си поиграе с новия Intuos Art. Той включва таблета и чувствителна на натиск писалка, както и безплатен творчески софтуер за рисуване и онлайн обучение. Така че независимо дали вашата мечта е да усъвършенствате уменията си, да рисувате или да направите дизайн дори и за тениска, Intuos Art има всичко необходимо, за да я осъществите.
Вашето въображение е без граници
Творете, рисувайте, експериментирайте! Новият Intuos Art ви дава възможността да създадете своите творби извън традиционното рисуване върху платна. С помощта на чувствителната на натиск писалка и включения софтуер вие можете да избирате различни инструменти - молив, креда, масло, акварел и много други и да създавате на собствени уникални ефекти.
Софтуер за творци
Гмурнете се в приложението за рисуване Corel Painter Essentials 5 с вашия Intuos Art и ще видите как с тях ще постигнете точно това, което искате - да създадете следващия си шедьовър
Intuos Comic CTH490K
Intuos Comic
Creative Pen & Touch Tablet
Ако вашата мечта е да видите вашите комикси или манга герои отпечатани, Intuos Comic е вашият перфектен помощник. Скечове, мастило и цветна страница след страница, ще направят жива вашата история. Никога не е било по-лесно да направите своя комикс.
Първите отзиви за вашите работи са на един Intuos разстояние
Покажете вашите комикси и манга герои с новия Intuos Comic.
Той включва чувствителна на натиск писалка, безплатен творчески софтуер и онлайн обучение. Така че независимо дали вашата мечта е да публикувате вашата работа онлайн или да получите подкрепа от легендарни творци, Intuos Comic има всичко необходимо, за да го направите.
Дайте живот на вашата история
Intuos Comic е окомплектован с всички, които ви е нужно, за да започнете да създавате вашия комикс или манга. Благодарение на прецизната писалка вие ще направите бързо и лесно скици на вашите герои и ще ги оцветите. Създайте любимите си герои и персонажи, за да разкажете своята история.
Всичко от което се нуждаете, за да създадете класика
За да създадете своят световен комикс, трябва да имате правилния софтуер. Intuos Comic е окомплектован с Clip Studio Paint Pro и Аниме Studio® Debut 10, които съдържат необходимите инструменти за създаване на вашите герои и история.
Intuos Photo CTH490K
Intuos Photo
Creative Pen & Touch Tablet
Вашите снимки разказват една история. Направете ги по-красиви с Intuos Photo. Усъвършенствайте вашите изображения за печат, разширете творческите си граници, и ги споделете с приятелите си и семейството си. Intuos Photo е идеалният таблет, който издига работата ви до по-високо ниво.
Нов облик на вашите фотографии
Оборудван с инструменти за редактиране на снимки, софтуер, услуги и онлайн обучение, с Intuos Photo лесно можете да превърнете цифровите изображения в специални спомени, проекти, фото книги и др.
Създайте невероятни снимки на мига
С новият Intuos Photo прави работата ви да обработите снимките лесна и забавна. Благодарение на писалката, можете да редактирате снимки с по-голяма точност и креативност от мишката. Можете дори да добавите ръкописен текст или да дорисувате нещо и така наистина да персонализирате вашите проекти. Можете да направите идеални спомени за вашите приятели и семейство или пътувания. С новият таблет може също да откриете нови творчески техники, или да използват вашите изображения за създаване на картички, покани, фотоалбуми и други - възможностите са безкрайни.
Цяло студио в един пакет
Intuos Photo е окомплектован с Corel® PaintShop® Pro X8 за Windows и Corel® Aftershot® Pro 2 за Windows и Mac. Macphun Creative Kit (Tonality Pro, Intensify Pro, Snapheal Pro, Noiseless Pro) също е на разположение за потребителите на Mac. Имате всичко, от което се нуждаете за да редактирате и обработите вашите снимки, за да ги превърнете в истински произведения на изкуството

Към началото

Заповядайте на щанда на Адком на изложението COPI'S 2015


Adcom Invitation COPIS 2015

По традиция и през 2015 г. Адком ще участва със свой щанд на специализираното изложение COPIs 2015. В продължение на духа на иновации и разработката на специфични решения за рекламната и полиграфическата индустрии, фирмата ще покаже много и интересни продукти и решения на щанд B3 в зала 4 на Интер Експо Център. Заповядайте, за да видите и научите повече!
Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe