е-бюлетин #43
  • Offers

е-бюлетин #43

# Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0897 871 857
0888 831 690
 
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
В този брой:

Продукти

SAi обяви, че най-новата версия на CAD/CAM софтуера EnRoute 4.1 Family е пуснат в продажба

3M Европа разширява пълната гаранцията за отпечатъци и при принтерите от серия Blizzard на Mutoh

На кратко

Фотографски космически конкурс на НАСА

Цени

Програма за финансиране от EskoArtwork

Специални оферти

Програма за финансиране от EskoArtwork

Програма за финансиране от EskoArtwork

Гъвкаво финансиране, съобразено с нуждите на клиента

Програмата на компанията EskoArtwork, световен доставчик и интегратор на иновативни решения за опаковъчната и рекламна индустрии дава на настоящите си и бъдещи клиенти прекрасни възможности за лизинг за софтуерни и хардуерни продукти.


Защо на лизинг?
Лизингът често е най-доброто решение при инвестиция. Можете веднага да се сдобиете с иновативно и качествено производствено решение и технология, плащайки за него разсрочено във времето. Лизинговата възможност понижава финансовия праг на придобиване на нови и модерни технологии, които от своя страна осигуряват на клиента повишени приходи и подобрена ефикасност. Всичко това води до бърза възвръщаемост на инвестицията.
Лизингът дава свобода:
Ако Вашият работен капитал и инвестиционен бюджет са свободни, може да ги разпределите за други инвестиции.
Плащанията съответстват по-добре на паричния ви поток, който е генериран от приходите получавани от използването на нови технологии и навлизането в нови пазари.

Защо програма за финансиране от EskoArtwork?
Имате един единствен надежден партньор за Вашите търговски, технически и финансови решения - EskoArtwork. Лизинговата схема предлагана по програмата за финансиране на клиенти от компанията е "All inclusive" пакет. Освен финансиране за хардуерен и/или софтуерен продукт, пакета може да включва обучение, продуктово управление, консултации, поддръжка и др.
EskoArtwork лизингът не обременява кредитните линии, които сте договорили с Вашaтa финансовa институция.
Програмата за финансиране на EskoArtwork Ви предлага лизинг при определен/фиксиран лихвен процент. Не съществува риск от "изненади" по време на лизинговия период, предизвикани от колебания в лихвените проценти. Това улеснява разпределянето на бюджета Ви. Ако решите да инвестирате в хардуерно оборудване, EskoArtwork Ви предлага гратисен период. Това Ви дава възможност да преодолеете началната фаза и да започнете да изплащате вноските, когато оборудването вече е при Вас и е в експлоатация.

Какви опции Ви предлага програма за финансиране от EskoArtwork?
0% лихва при финансиране на софтуерни проекти*
За всички софтуерни проекти на стойност 10000 Евро или повече, EskoArtwork предлагат 0% лихва при финансиране. Тази уникална и гъвкава лизингова схема е изградена върху тримесечни плащания и може да бъде разсрочена до 4 години. Тя включва и обучение, инсталация и поддръжка на софтуерния продукт/и.
Като алтернатива, EskoArtwork Ви предлага и традиционни лизингови условия, съобразени с Вашите нужди. В случай на оперативен лизинг или лизинговане на продукт, без право на придобиване - т.е. ползване под наем има клауза за излизане след 6-я месец, ако искате да прекратите договора.

Ново: Временно 0% лихва при финансиране
за хардуерни проекти*

За всички хардуерни проекти , EskoArtwork предлагат 0% лихва при финансиране. Тук гъвкавата лизингова схема е построена на тримесечни или двугодишни вноски, които могат да бъдат разсрочени до 4 години. Отново са включени обучение, инсталация и поддръжка на продукта. Тук се предлага и възможност за гратисен период от 6 месеца, считано от датата на доставка на продукта до Вас. Отново се предлагат традиционни лизингови условия като алтернатива.
Побързайте!
* Горепосочените условия са валидни до 30 Септември 2009г и може да варират за различните страни.

Финансов лизинг за хардеурни продукти
EskoArtwork предлага финансови лизингови условия за всички клиенти, заинтересовани към хардуерна инвестиция на стойност над 40000 Евро, както и клиенти решили да закупят софтуерни продукти от компанията.
Първaтa вноска трябва да бъде направена 6 месеца след доставката на оборудването. Лихвеният процент е фиксиран към момента на споразумението.
Повече инфо на:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Към началото

SAi обяви, че най-новата версия на CAD/CAM софтуера EnRoute 4.1 Family е пуснат в продажба

Последната версия предлага на потребителите, ползващи EnRoute 4 безплатен ъпгрейд.

Версията се предлага за сега само на Английски език. От продуктова гледна точка обхвата е идентичен с този на последната EnRoute 4 Family с допълнение на 3 продуктови нива.: ATP-ENTRY, ATP-BASIC and Fabrication.
Новости и подобрения при EnRoute 4.1 има освен допълнителните/нови продуктови нива :
  - EnRoute Entry ATP
  - EnRoute Basic ATP
  - EnRoute Fabrication
  • Подръжка на плазмени, лазерни и водоструйни рутери
  • Подобрени функции на чертаещи и трансформиращи инструменти - правоъгълник, кръг, елипса, арка, инструменти за местене, оразмеряване, въртене и огледално позициониране.
  • Подобрен импорт от стандартната библиотека с шаблони.
  • Към Island Fill са добавени канални тагове.
  • Подредбата в настройките на Toolpath е подобрена.
  • BackPlot - добавен е отделен софтуер за преглед на GCode изходни файлове за проверка на кривите на обработка за отделните инструменти. Вече включен без допълнително заплащане
  • Нова система за сигурност с гъвкави възможности за лицензиране на софтуера
EnRoute Fabrication - NEW PRODUCT
Първата версия на EnRoute Fabrication е продукт ориентиран за средно ниво на възпроизводство, базиран на съществуващите възможности на EnRoute с някои промени на интерфейса и терминологията за управление на лазерно, плазмено и водно рязане. Също така е променен интерфейса за прилагане на кривата на рязане. В близко бъдеще се очакват допълнителни продуктови нива с нови възможности като Nesting по обща линия , Nesting по остатъчни парчета, Daisy-chain Nesting и ATP.

Нови входни и базови продуктови нива с AutoToolpath модул
В по-стари версии на EnRoute единствено PLUS и PRO нивата имаха възможност за прибавяне на ATP модул като опция. В EnRoute 4.1 Entry и Basic нивата могат да бъдат поръчани с AutoToolpath модул за да се предложи комплекс от производствени решения, така, че да се вписват за всеки бюджет/изискване.

Нова система за защита
SAi внедри нова система за сигурност, която използва нова версия на хардуерни ключове от Safe Net. Такива "тапи" са вече внедрени и се предлагат при по-популярните софтуери на компанията - Flexi и PhotoPRINT.

Възможности за ъпгрейд
В зависимост от версията на програмата и хардуерния ключ, които клиента използва, SAi предлага 3 опции:
  A) Клиента ползва EnRoute 3 или по-стара версия
  B) Клиента ползва EnRoute 4, но със стара версия на хардуерния ключ
  C) Клиента ползва EnRoute 4.0 с Safe Net хардуерен ключ

Нова процедура за активация на софтуера
Част от новата система за защита на софтуера са Safe Net хардуерните ключове, които трябва да бъдат активирани само веднъж. Когато работната станция е свързана към Интернет, след като кликнете на бутона Activate Now ще се отвори автоматично страницата на софтуера за регистрация, където трябва да бъде въведена съответната информация. След това ще получите е-мейл на посочения от вас адрес с кода за активация, който трябва да бъде въведен. Потребителят може да да избере и опция за активация на софтуера на по-късен етап.

Към началото

3M Европа разширява пълната гаранция за отпечатъци и при принтерите от серия Blizzard на Mutoh

3M Европа разширява пълната гаранцията за отпечатъци и при принтерите от серия Blizzard на Mutoh.
Досега 3M гаранцията по Matched Component System Graphics
Warranty (MCS) се предлагаше единствено за широкоформатните инкджет принтери от серията Spitfire Extreme на Mutoh.. Тя дава на потребителя пълно и сигурно решение включващо мастило, медия, принтер, софтуер, обучение и подръжка. Рекламните приложения на качествените отпечатъци могат да бъдат: брандиране на яхти и превозни средства, интериорни и екстериорни отпечатъци, банери, билборди и други.
Комбинация от 3М-ски милд-солвентни инкджет мастила и медии плюс принтера Blizzard от Mutoh дават на потребителя прекрасната възможност да произвежда висококачествени и устойчиви отпечатъци с много богато рекламно приложение. Потребителите ще спечелят много от 5-годишната пълна гаранция за отпечатъци, давана от 3М.

Принтерите от серията Blizzard, произведени в Mutoh Европа се предлагат в два варианта: ширина 1.65м и 2.28м. Принтерите са идеалното решение както за къси и уникални серии отпечатъци, така и за големи обеми и тиражи за печат.
Много малко широкоформатни принтери дават на собствениците си подобна гъвкавост от качествен и високоскоростен печат.

3M ще работи с избрани дистрибутори, за да осигури подръжка на мастила и медии на местно ниво, а локалният дистрибутор на Mutoh Европа ще осигури инсталация, обучение и следпродажбена поддръжка на принтера" - казва Arthur Vanhoutte, Президент на Mutoh Европа.
За повече информация относно 3M и MCS гаранционната програма, посетете следният линк:
www.3M.eu/graphicsolutions
За повече информация относно Mutoh и серията принтери Spitfire Extreme и Blizzard, посетете следният линк: www.mutoh.eu

Към началото

Фотографски космически конкурс на НАСА

По случай 40-годишнината от направата на първите снимки на Луната и представянето на най-новия модел 60 мегапикселова камера H3DII-60 от световния лидер Hasselblad, НАСА покани отбрани фотографи да се присъединят към астронавта от Аполо 11 Бъз Ълдрин в космическия център Кенеди. Ще бъдат проведени ексклузивни семинари, професионално обучение и Космически фото-конкурс. Всички разноски са поети от Агенцията. Ще бъдат раздадени разбира се, и високостойностни награди от Hasselblad.

Един вълнуващ нов брой на списанието Victor от Hasselblad е на разположение на всички читатели на WEB адрес: http://www.victorbyhasselblad.com/en/magazine/072009.aspx
В новият брой можете да прочетете повече за Hasselblad и НАСА в Космоса, да видите уникални фотографии, да прочетете за новостите в професионалните фотографски среди и др.

Към началото

Специални оферти

Специалнa оферта


Модел
Препоръчваема цена
Специална цена
Еко-солвентен принтер    
Rockhopper 3 Extreme    
Включва система за навиване на медията до 30 кг
€ 22790
€ 16 990
Включва система за подаване и навиване на медията до 100 кг
€ 24990
€ 20 990
Mild Solvent printers    
Blizzard 65    
Включва система за подаване и навиване на медията до 100 кг
€ 32990
€ 28 000
Включва система за подаване на мастило от 4.3 литрови резервоари
€ 36780
Позвъни
Софтуер за управление    
SAi PhotoPrint se RIP
€ 990
€ 690
SAi PhotoPrint se RIP + Nesting & Tiling
€ 1780
€ 1 180
Към началото
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe