е-бюлетин #164
  • Offers

е-бюлетин 164

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Юли 2019

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нов модел графичен дисплей таблет Wacom Cintiq 22 

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Юни 2019

Високопроизводителен широкоформатен сублимационен принтер Mutoh ValueJet 1948WX

Mutoh ValueJet 1948WX

Нов модел графичен дисплей таблет Wacom Cintiq 22 


Wacom обяви новия таблет за рисуване Wacom Cintiq 22, който е най-новият представител на този клас дисплей-таблети и е предназначен за ентусиасти в областта на изкуството и дизайна, млади творци и страстни любители, които се стремят да достигнат едно изцяло ново ниво в своето дигитално творчество.

Wacom Cintiq 22 Elevated Angle View
Новият модел дисплей таблет Cintiq 22 се присъединява към по-малкия Cintiq 16, предлагайки същата висока прецизност и отличен контрол с писалката Wacom Pro Pen 2, плюс по-голям дисплей за ненадминат комфорт при работа и висока производителност. Той е идеалният инструмент за дигитално скициране, илюстрация, дизайн и чертежи. Cintiq 22 е специално проектиран за тези артисти и дизайнери, които вярват и се осланят на ненадминатото качество на дисплей-таблетите на Wacom, но не се нуждаят усъвършенстваните функции и параметри на моделите от серията Cintiq Pro, като 4K резолюция и много богата цветова гама. Със своята атрактивна цена, Cintiq 22 дава възможност както на потребителите на графични таблети да преминат към работа с дисплей-таблети, така и на тези, които никога не са рисували дигитално – да го направят.

Wacom Cintiq 22 работи с новата професионална писалка Wacom Pro Pen 2, която е с 8192 нива на чувствителност на натиск, има гумичка на обратната страна, както и има чувствителност на наклона. Благодарение на патентованата от WACOM технология EMR (електромагнитен резонанс), писалката няма кабел, батерия и не се нуждае от зареждане.
Освен това писалката е прецизно проектирана, така че балансът на тежестта, гуменото захващане и позицията на бутоните я правят удобна за работа.
Cintiq 22 е с висока резолюция 1920 x 1080 Full HD, която осигурява голяма яснота и илюстрира всеки детайл на екрана. Покритието на екрана е от закалено стъкло и елиминира всички отражения. Намаленият паралакс също дава пълен контрол, така че курсорът е там, където трябва да бъде. Всичко това е така съчетано, че прави рисуването върху Wacom Cintiq естествено, като рисуване върху хартия.
Тъй като ергономичният комфорт е важен, таблета разполага и с лесна за използване стойка, която може да се регулира под различен ъгъл.

wacom-cintiq-22-side-view

Wacom е първата компания, която още през 2001г. представя графичен дисплей-таблет – моделите от серията Cintiq. Те се използват за почти всички анимационни филми, разработване на игри и промишлен дизайн. Новият Cintiq 22 е перфектен за илюстрация, графичен дизайн, ретуширане на снимки и оформление и е идеален избор за начинаещи творци, както и за ентусиасти в областта на изкуството и дизайна. Потребителите могат да използват и допълнителните писалки - Pro Pen slim и Pro Pen 3D - за различен тип усещане или за работа в 3D приложения (не са включени в окомплектовката на таблета, а са опция). Новият дисплей-таблет е съвместим с PC и Mac и работи със стотици приложения от компании като Adobe®, Autodesk®, Pixologic®, Celsys®, Corel® и The Foundry®

Преимущества на Wacom Cintiq 22:

• Висока производителност, обезпечена от голям дисплей и писалка с 8192 нива на натиск, които осигуряват невероятна прецизност.
• Писалката реагира на наклона на ръката, на потребителя и регистрира всяко движение.
• Full HD дисплеят с разделителна способност 1920 x 1080 предлага оптимален комфорт, намален паралакс, сгъваеми крачета и други характеристики, с които улеснява работния процес. В допълнение е устойчив на надраскване.
Преглед на функциите:
• Wacom Pro Pen 2 предлага прецизност и контрол с 8192 нива на чувствителност на натиск и разпознаване на наклона.
• Не е необходимо зареждане на писалката, благодарение ЕМР технологията, която черпи енергия от вашия Wacom Cintiq.
• Удобен за работа - балансирано тегло, гумено захващане и лесно достигане на страничните бутони.
• Моментален достъп до бързите клавиши на графичният софтуер чрез програмируемите странични бутони на писалката.
• Предпазен филм за намаляване на отблясъците при рисуване.
• Намален паралакс за прецизно позициониране на курсора.
• Осигурява отличен комфорт на работа и намаля умората, докато потребителя рисува.
• Голям дисплей с Full HD резолюция 1920 x 1080.
• Ярки и реалистични цветове обхващащи 72% от цветовата гама на NTSC.Вижте кой модел Cintiq е подходящ за вас

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe