е-бюлетин #67
  • Offers

е-бюлетин #67

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Юли 2011
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нови монохромни устройства на Xerox

Режещ плотер Graphtec Silhouette SD малък с големи възможности

:M-Press Leopard плоско печатаща дигитална преса за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

Уникалната писалка за iPad - Bamboo Stylus Ви дава усещането за работа, като с истинска писалка

Цени

Преносимия скенер на Plustek – OpticSlim M12 на специалната цена

Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

СПЕЦИЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ АДКОМ И XEROX: ПОДНОВЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

Специално предложение документен скенер + принтер

Първите винаги печелят!

Нови монохромни устройства на Xerox

Xerox България представи две нови монохромни устройства за печат на документи. Принтерите Xerox Phaser 4600 и Xerox Phaser 4620 са едновременно с висока производителност и надеждност както и лесни за употреба. Позволяват бързо и високо качестви на печат върху широк диапазон материали, сигурност и същевременно са с ниска цена на притежание.Основни параметри на Xerox Phaser 4600 / Phaser 4620:
  • Скорост на печат до 52 страници на минута за Phaser 4600 и 62 страници на минута за Phaser 4620
  • Препоръчително месечено натоварване 25 000 страници и максимално месечно натоварване от 275 000 страници гарантира надеждност на устройството;
  • 256 MB памет, разширяема до 768 MB;
  • Първата страница излиза само след 7.8 секунди;
  • Оригинален Adobe® PostScript® 3™ - за да разчитате на винаги прецизен печат и изключителна графика;
  • 4-редов LCD дисплей осигурява лекота на използването

Допълнителни опции за устройствата са :
  • Възможност за добавяне на допълнителни тави за хартия. Максималният капацитет на устройствата е 3750 страници
  • Възможност за добавяне на финишерни устройства - телбодиране до 50 листа с финишер с капацитет 500 листа, или сортиране в четири отделни изходни тави с капацитете до 100 листа всяка
  • Wi-Fi модул за безжична връзка позволява поставянето на принтера на удобно за вас място.

Към началото

Режещ плотер Graphtec Silhouette SD (Craft Robo) малък с големи възможности

Искате да реализирате идеите си за уникални поздравителни картички, стикери за лепене, апликации на тениски. Всичко, от което се нуждаете е Silhouette SD - портативен режещ плотер, който се включва към компютър като всеки принтер. Компактните размери на плотера го правят удобен за всякакви условия, а наличието на вход за SD памет позволява използването му дори без компютър. Запазвате проекта си на паметта, поставяте я, избирате файл и изрязвате нужния обект, текст и пр. Silhouette SD притежава стандартни функции типични само за плотери от висок клас. Както при професионалните серии, и в този модел, производителят Graphtec обръща сериозно внимание на комбинацията печат и рязане за пълна функционалност. Silhouette SD е оборудван с оптична система за разпознаване на маркери и изрязване на отпечатани обекти с абсолютна точност.

Подгответе обектите и поставете маркери като използвате софтуера. Отпечатайте готовият файл Заредете отпечатаният макет в плотера и изрежете. Почистете и поставете стикерите на избраните места. Вашите оригинални етикети са напълно готови.

Graphtec Silhouette SD е удивително устройство, което предлага възможност за работа с различни материали в многобройни сфери на приложение. Silhouette SD успешно прорязва материали с различна дебелина и твърдост като фолиа за нормално лепене, трансферно фолио за текстил, шаблони за трансфер на изкуствени камъни, картон, магнитно фолио и пр.Обърнете внимание на илюстрациите – те нагледно демонстрират практическото приложение на Silhouette SD:

Декорации у дома. Хоби и развлечение

   
 Стикери за автомобили Апликация с камъни и мъниста
rhinestone
   
 Фигури от хартия и картон  Декорации

В търговски обекти и офисиРекламни знаци и табели Фото албуми и пощенски картички


Етикети и стикери Работно облекло


Поздравителни картички Указателни табели


Магнити и поставки Спортни и клубни екипи

Интересът към този уникален с възможностите си плотер е продиктуван и от разнообразните аксесоари, консумативи и софтуер, които улесняват и разширяват приложенията на машината. Освен това, всеки който регистрира плотера си Silhouette SD, получава достъп до хиляди готови проекти чрез софтуера Silhouette Studio®.

Аксесоари, консумативи, софтуер

 i-DesignR® Lite Комплект аксесоари за
работа с камъни за апликация
 Камъни за апликация Паста за матиране
на стъкло

  

 

Инструмент за почистване на
фолио
 Самозалепващ картон  Термотрансферно
фолио
 Разнообразие на писци Комплект ножове  Държач за писалки

Първите винаги печелят!

Пет плотера с подарък Rhinestone starter kit* и комплект от 10 цвята камъни за апликация на цена 299€ без ДСС.

* Rhinestone starter kit вкл. 2бр. листа за шаблони, 2бр. поставки, 2 бр. трансферно фолио, четка за разнасяне на камъни, работна тава, безцветни камъни 10ss и бонус диск с шаблони.

Спецификация

Артикул Graphtec Silhouette SD
Процесор 32-bit CPU
Подаване на материала С притискащи ролки
Тип на моторите Стъпков
Максимална област на рязане 200 мм x 1000 мм
Оптимална широчина на материала формат А4; максимална 260 мм
Максимална дебелина на медията 0.4 mm за пълно прорязва чрез Carrier Sheet
Максимална скорост на рязане 10-100 мм./сек.
Натиск на ножа 230 гр.
Мин размер на символа Приблизително 5мм. за беквено-цифрови символи (варира в зависимост от носител, шрифт и т.н.)
Механична резолюция 0,05мм
Прогр резолюция 0,05мм
Тип на ножа Supersteel cutter blades
Интерфейс USB 2.0
Захранване Адаптер за 24 волта
Консумация 28 Вт
Работна среда 16'C to 35'C, 35% to 75% RH
 

Към началото

:M-Press Leopard плоско печатаща дигитална преса за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

Новият член на семейството на :M-Press предлага на потребителя за неговя бизнес изобилие от гъвкавост и ниска себестойност на продукцията.

M-Press LeopardЦелевата група на :M-Press Leopard е нарастващия брой клиенти, изискващи скорост и качество на офсетов и сито печат, придружено с удобството и гъвкавостта, предлагани от широко-форматния мастилоструен печат. Проектирана по същият начин както :M-Press Tiger, тази нова цифрова преса осигурява високи скорости на печат и перфектна регистрация при производство на двустранни отпечатъци.
:M-Press Leopard е проектирана да посрещне и отговори на нуждите на средни по големина печатници, чиято продукция е в рамките на 200,000 до 500,000 м2 печат върху почти неограничен набор от медии на година.
                     
      

Солидният дизайн и производство на платформата на Agfa :M-Press Leopard осигуряват прецизен едностранен и двустранен печат благодарения на 29 щифта и вакуумните легла дори при отпечатъци с размер колкото А3 лист.
Вакуумното легло за медиите се състои от 55 отделни зони, грижещи се за оптимално захващане на различни по размер листове. По-леките медии могат да бъдат прецизно подравнявани чрез предните щифтове, а по-тежките чрез задните щифтове.
:M-Press Leopard печата с 64 броя мастило-струйни Greyscale глави, с променлив размер на капката от 10 до 26 пиколитра и разделителна способност от 1260 dpi, които осигуряват перфектно качество на отпечатъка при минимален брой пасове и висока скорост. Чрез вълнообразно полагане на пасовете и характеристиките на UV фиксируемото мастило, всяка една капчица се контролира при полагането й върху медията, за да се постигне безупречно качество на отпечатъка. CMYK цветовете са достатъчни за отпечатването на живи, ярки и коректни цветове, ясен текст с дребен шрифт, гладки преливки и т.н.
Agfa :M-Press Leopard предлага на потребителя гъвкав софтуер с възможности за персонализация и работа с променливи елементи - Apogee Vibe.
Agfa :M-Press Leopard е с печатна площ от 1.6м x 2.6м. и може да печата върху почти неограничен набор от ролни и плоски медии с дебелина до 5см и тегло до 3кг/м2. Ниската консумация на мастило и гъвкавостта на дигиталните технологии са предизвикателство за сито и офсетовия печат по отношение на текущи разходи и стандарт на печат.
Максималните скорости на печат при :M-Press Leopard достигат до 483м2/ч. и дори при режим на печат photo quality, пресата печата с главозамайващите 283м2/ч.

Тук може да видите клип как работи M-Press Leopard и M-Press Tiger

Към началото

Уникалната писалка за iPad - Bamboo Stylus Ви дава усещането за работа, като с истинска писалка

Само с нея Вие можете да рисувате, скицирате или водите бележки на вашия iPad.

Ергономичност, дизайн и естествено усещане в работата - това е, което всеки очаква от WACOM и го получава!

Новата писалка Bamboo Stylus е не само удобна за работа, но и много елегантна. Тя е създадена за многобройните потребители на iPad не само с цел да разширят възможността за персонализация в множеството приложения, но и да работят с таблета по най-удобния за тях начин. Благодарение на писалката можете съвсем прецизно да си водите бележки по време на срещи или в класната стая, както и да нахвърляте някои идеи, ако сте в движение.

За 25-те години от създаването си Wacom се утвърди като лидер в производството на графични таблети и интерактивни дисплей-таблети, затова и новия продукт Bamboo Stylus, не прави изключение. Дизайна на писалката е невероятно изискан - в черно-сребрист цвят, ергономичността и я прави изключително удобна за работа, а финия и писец дава на потребителя много висока прецизност. Писалката е с добре балансирано тегло - тежи само 20 грама, а размерите и са: 9 mm диаметъри и 120 mm дължина.
Връхчето на писалката е с 25 % по-малък диаметър (6 mm вместо 8 mm) от всички останали подобни устройства, които се предлагат на пазара, освен това е изработено от гладък и мек материал, улесняващ движението на писалката по повърхността на таблета. Затова и новата Bamboo Stylus е идеална за ръкописни бележки, давайки личен стил на всеки потребител при редактиране и създаванена документи, и творчество при рисуване или скициране. Освен за работа с iPad, писалката е 100 % съвместима и с новия iPhone4.

Към началото

СПЕЦИЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ АДКОМ И XEROX: ПОДНОВЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

Преносимия скенер на Plustek – OpticSlim M12 на специалната цена

Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

Специално предложение документен скенер + принтер

Първите винаги печелят!

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe