е-бюлетин #131
  • Offers

е-бюлетин #131

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Ноември 2016

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

SIGNRACER HD плоскопечатни принтери с нови Ricoh MH5220 глави
 
Нови PC дисплей-таблети Wacom MobileStudio Pro 

Tермопреса за щампи върху спортни топки STAHLS Hotronix Sport Ball

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Октомври 2016
Висококачествени режещи плотери Graphtec CE6000 
Graphtec CE6000 Cutting Plotters logo

SIGNRACER HD плоскопечатни принтери с нови Ricoh MH5220 глави

Швейцарската компания SIGNRACER разработи нова серия висококачествени плоско печатни принтери SIGNRACER HD (High Definition). От 2014 година стандартните модели са оборудвани с печатащи глави Ricoh MH5420 със 7 pl обем на капката. В тясно сътрудничество с Ricoh SIGNRACER е партньор в разработката на новата печатаща глава MH5220 с обем на капката само 2,5 pl. Новата печатаща глава MH5220 е еталон в индустрията и позволява направата на изключително прецизни и висококачествени отпечатъци от SIGNRACER HD принтерите. Signracer е и първата компания в Европа, която използва печатащите глави Ricoh MH5220.
Представянето на новият модел глави бе по време на Дните на отворените врати на Signracer, които се проведоха в демонстрационния център в Тийл, Холандия. Новите принтери SIGNRACER HD вече се предлагат на пазара, а първата инсталация на модела SIGNRACER 3200 HD бе направена в Швеция.

Високопроизводителни UV LED лампи
Signracer Performance UV LED System Новите модели принтери SIGNRACER HD са оборудвани с последно поколение високопроизводителни LED системи за фиксиране на UV мастилата. Новите лампи с въздушно охлаждане и мощност до 9.5 Watt/см² повишават производителността на принтерите Signracer с 20%. В комбинация с плавно регулируемата мощност на лампите, HD принтерите предлагат по-добра гъвкавост за печат върху богата гама плоскости и различни нива на фиксиране на мастилото.

Регулирането на интензитета на UV LED лампите (между 2 и 9.5 Watt/см² е от изключителна важност за фиксирането на мастилото при печат върху гъвкави и разтегливи материали, където температурата е критична. Консумираната ел. енергия от UV LED лампите е нищожна (повече от 10 пъти по-малко) в сравнение с конвенционалните UV живачни. Лампите от Signtrade са с дължина 9 или 15 см за един или съответно два реда печатащи глави. Консумацията на 9 см LED лампи е максимум 85.5 Вата (9 см x 9.5 Вата). Общата консумация е 171 Вата, тъй като има 2 лампи на каретата - отляво и отдясно. LED лампите с 15 см дължина консумират общо 285 Вата (15 см x 9.5 Вата x 2 реда).
При обикновените лампи мощността е 100 Вата на см² или 1500 Вата за лампа с дължина 15 см.Общата консумация на две лампи от 3000 Вата е повече от 10 пъти спрямо LED лампите. Също така конвенционалните UV лампи ползват само 1/10 част от мощността за фиксиране на мастилата - в случая 150 Вата , останалите 90% се губят под формата на топлина или енергия. Друга разлика между конвенционалната UV и UV LED технологията е начина, по който се фиксира мастилото върху медиите. Конвенционалните лампи фиксират добре повърхностния слой на мастилото, докато долния слой не е фиксиран достатъчно добре. При UV LED технологията основата е фиксирана много добре, а повърхността остава малко по-мека.

Вакуум помпа с безчетков мотор
BrushlessPump Принтерите SignRacer HD използват високотехнологични швейцарски безчеткови вакуум помпи. Те работят при много ниски обороти в минута и следователно не генерират почти никакъв шум. Помпите имат дизайн, който редуцира вибрациите, шума и износването им.
Най-същественото предимство остава равномерния вакуум, което води до добре калибрирани обеми на капките, които главите изстрелват, тъй като при ниския клас вакуумни помпи вследствие на флуктуациите във вакуума, обема на капката може да варира в голям диапазон, което се отразява видимо на качеството

Signracer 3020 UV LED плоско печатащ принтер
SignRacer3020uv-flatbed-printer
Новият модел Signracer 3020 LED с печатна площ 300 х 200 см може да бъде конфигуриран с два вида печатащи глави: Ricoh Gen5 и новият модел Ricoh Gen5s (HD). Цветовата конфигурация е както при по-малкия модел Signracer 3116 LED - CMYK или CMYK+W+V.
Signracer 3020 е в продажба от месец Септември 2016 г.
 
Към началото

Нови PC дисплей-таблети Wacom MobileStudio Pro

Wacoms-Mobile-Studio-Pro

Wacom MobileStudio Pro

Специално създаден за професионалисти, които търсят пълни възможности за работа навсякъде. Wacom MobileStudio Pro съдържа в себе си цяло „студио“ оборудвано с всички съвременни творчески инструменти на борда на лек мобилен компютър с писалка от ново поколение - Wacom Pro Pen 2, с четири пъти по-висока точност и чувствителност на натиск. MobileStudio Pro е с подобрени компютърни параметри, отличаваща се графика и пълна гама от творчески възможности, което го прави единственият инструмент от който се нуждаете, за да творите навсякъде. Излезте навън и създавайте, когато и където пожелаете. С Wacom MobileStudio Pro можете да работите със стандартни за дигитално-творческата индустрия софтуери и специализирани 2D, 3D и CAD приложения, навсякъде, по всяко време.

Проектиран за начина по който работите.
На база дългогодишния си опит в развитието и въвеждането на иновации при графичните таблети за професионални художници и дизайнери, Wacom създаде MobileStudio Pro, който е насочен към спецификите на съвременния начин на работа. MobileStudio Pro преминава безпроблемно както от 2D към 3D среда, така и от вашето стационарно работно място навън към света, осигурявайки ви изненадващо естествено усещане.

Подобрената писалка Wacom Pro Pen 2 е с най-прецизната технология и реалистично усещане за рисуване с молив върху хартия. С 4 пъти по-висока точност и чувствителност на натиск, подобрено разпознаване на наклона на писалката и липса на лаг, Pro Pen 2 осигурява изключителен творчески контрол.
pro-pen-2
Wacom MobileStudio Pro визуализира вашият проект в перфектни детайли с резолюция до 4K и впечатляващо цветово пресъздаване на Adobe RGB до 96%.
Ускорете работния си процес със спестяваща време продуктивност и функции като персонализирани експресни бутони ExpressKeys™, Radial Menus и др. Включете към вашият Wacom безжична клавиатура (закупува се отделно) за допълнителни шорткъти и лесна употреба в офис приложения.
Във вашето студио, на път или при клиенти, можете да създавате и презентирате най-добрите си работи.
wacom movbile real-3d

Реалистичност в 3D.
Оборудван с Intel процесори, мощни памет и дискови конфигурации, широк обхват от високопроизводителни NVIDIA® Quadro® графични карти , MobileStudio Pro е готов да отговори на високите изисквания за работа в 3D и CAD приложенията.
За продуктови дизайнери, инженери и 3D скулптори, които желаят да правят 3D сканиране като част от развитието на проектите си, MobileStudio Pro включва камера Intel® RealSense™ и сканиращ софтуер (наличен за избрани модели).


Изберете подходящия за Вас PC дисплей-таблет MobileStudio Pro
С шест възможни конфигурации от които да избирате, Wacom има най-подходящият за вас модел.
Четири модела с 13.3” дисплей комбинират максимална мобилност с висока производителност. Скицирайте, рисувайте, редактирайте и създавайте с лекота. Моделът с вградена камера Intel® RealSense™ записва 3D сканове. Двата модела с 15.6” дисплеи ви осигуряват голяма мобилна работна площ, висока 4K резолюция и графика NVIDIA® Quadro® за илюстрации, анимация, видео, CAD приложения и тежки фотографии. Моделът с камерата Intel RealSense може да подобри и ускори процеса на проектиране и 3D моделиране.
Wacom MobileStudio Pro е гъвкав и има полезни аксесоари по избор (закупуват се отделно), които се вписват чудесно към начина ви на работа. Компактната безжична Wacom клавиатура е чудесна както за творчески, така и за офис приложения. С кабелът Wacom Link можете да свържете MobileStudio Pro към всеки Mac или PC, за да го използвате като стандартен Cintiq. А новата мобилна стойка осигурява три ъгъла на работа и се сгъва до плоскост за лесно пренасяне.

Към началото

Tермопреса за щампи върху спортни топки STAHLS Hotronix Sport Ball

С новия модел STAHLS' Hotronix Sports Ball потребителите апликират с лекота лога, номера и имена върху всички надуваеми спортни топки - футболни, баскетболни, волейболни и хандбални.
STAHLS Hotronix-Sports-Ball-Heat-Press-1 STAHLS Hotronix-Sports-Ball-Heat-Press-2
Пресата е с управление на температура и с две времена за апликация. Специално разработената нагряваща плоча е подходяща за трансфер върху спортни топки с различни размери и форми. Гнездото с регулируем натиск е подходящо за термотрансфер върху топки с обиколка минимум 51 см.
Щампите върху всички спортни топки се апликират при температура от 113° C за 8 секунди. Ниската температура на апликация предпазва термочувствителната синтетична кожа и други синтетични материали.
Препоръчва се максималния размер на щампите да е не по-голям от 3,8 х 10 см, така че термотрансферното фолио да се трансферира изпънато върху повърхността на топката.
При апликация на баскетболни топки се препоръчва щампите да се фиксират допълнително за 8 секунди с Grip rubber подложка за шагрениран ефект.

Параметри на термопресата STAHLS' Hotronix Sports Ball:
• Размер: 60 см x 25 см x 55 см
• Ел. захранване: 220V/240V, 500 Вата
• Настройки на натиска: регулируемо по височина гнездо за топки
• Макс. температура: 220°C
• Макс. размер на трансфер: 3,8 см x 10 смКъм началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe