е-бюлетин #166
  • Offers

е-бюлетин 166

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Септември 2019

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Информация

Заповядайте на щандовете на Адком по време на текстилното изложение ТМТ Експо 2019 

Цени
Очаквайте специални предложения за различни продукти от портфолиото ни


Заповядайте на щандовете на Адком по време на текстилното изложение ТМТ Експо


Адком предлага вече 28 години решения за дигитален печат и цифрово управляеми довършителни процеси в следните области

- Широкоформатен директен печат на плат и сублимация
- Широкоформатен печат в диапазона 1 до 3.2 м (UV LED и солвент)
- Дигитален печат за малки и средни тиражи
- Опаковки и дисплеи
- Графичен дизайн
- Контрол и управление на цвета
- Рекламни материали (сувенири, картички, плакати и др.)
- Печат на пътни знаци и табели
- Оборудване за довършителни операции
- Консумативи, компютри и софтуер

Част от продуктите, които ще бъдат демонстрирани на щандовете на Адком по време на ТМТ експо, както и такива, които ще бъдат представени като новост от съответните производители са:

• Mашини за директен печат на платове от естествени материи като памук, коприна, лен, вълна и др.

- Произведеният в Япония модел Mutoh ValueJet 1938TX е принтер за директен печат на платове от памук, вълна и други естествени тъкани с ширина до 1.9 м и е специализиран за печат на  персонализирано производство на спално бельо, тапицерия, модни облекла, интериорен текстил, домашен текстил, знамена и други.
Принтерът е оборудван със система за подаване и водене на плата чрез изпъване, която работи с ролки с тегло до 100 кг и предлага типични производствени скорости с високо качество на печат до 40 м²/ч.

Mutoh ValueJet 1938TX- Моделът HM100B е индустриална машина за печат на всякакви видове по съдържание и структура платове, използвайки лепилен ремък с производствен капацитет 1500 м2 за една работна смяна

HM100B

• Автоматизирани лазерни системи за рязане на кройки

Gbos G2516-AT GH1610-AT-SCCD
Gbos G2516-AT gbos laser gh1610-at-sccd

Голямо форматните CO2 лазери се използват в различни индустрии като облекло, гравиране на копчета, кожа, платнени играчки, бродерии, моделиране, занаяти, реклама, опаковки, печат и други.
Основното им приложение е за рязане на плат, но може да се реже също така дърво, хартия, картон, кожа, плат, пластмаса, каучук и други неметали.• Термотрансферни преси и каландри от Easty

Фирмата разработва и предлага богат избор от плоски преси и каландри предназначени за сублимация, фиксация и апликация върху различни видове платове.
Всички модели каландри използват подгряващи валове пълни на 100% с масло, което позволява равномерен трансфер и по-високи производствени скорости на достъпни цени.

Easty Calender EMT• Индустриални принтери за директен печат на дрехи DTG Digital M2

DTG-M2DTG Digital QM4

Моделите на DTG са подходящи за ситопечатници, бродиращи предприятия, интернет магазини, копирни центове, фотографи и други. Те предоставят едно промишлено и едновременно с това гъвкаво решение.
Пет цветният модел M2 (CMYK + Wh) с макс. печатно поле - 604 х 450 мм и индустриален дизайн е проектиран за директен печат върху тениски, шапки, платнени чанти, отделни парчета плат и други.
Пигментните мастила за директен печат върху текстил позволяват печат върху памучни бленди, полиестер, както и светли и тъмни 100% памучни дрехи.

Новият по-производителен модел QM4 печата едновременно върху 4 плочи с производителност 320 тъмни тениски за една смяна.• Принтер за директен печат върху обекти Mutoh ValueJet 426UF

Mutoh ValueJet 426UF

Изключително успешният модел ValueJet VJ426UF е компактен шест цветен дигитален принтер с LED UV мастила и вградена вакуум система за прикрепване на субстратите. ValueJet VJ426UF предлага площ 483 мм х 329 мм и директен печат върху предмети с дебелина до 70мм. Принтерът има уникалната възможност за печат на релефни лога върху текстил за декорации и персонализация в къси тиражи.• Нова серия широкоформатни екосолвентни принтери Mutoh XpertJet

Mutoh XpertJet 1

Адком представя новото поколение принтери XpertJet на японския производител Mutoh с ширина 1,6 м

Лидерът в производството на широкоформатни екосолвентни принтери от 2004 г. насам, обяви серията XpertJet.
XpertJet е петото поколение принтери за знаци и дисплеи, наследници на супер успешните модели от серия ValueJet X. Принтерите са произведени в Япония и са предназначени за производство на висококачествени отпечатъци за външна и вътрешна реклама като постери, самозалепващи стикери, знамена и банери, беклит филми, POS дисплеи, брандиране на автомобили и витрини, фото отпечатъци, художествени репродукции и други рекламни знаци и дисплеи.• Специализиран текстилен RIP софтуер neoStampa

Най-новата версия на текстилния RIP neoStampa предлага ред подобрения, които позволяват на потребителя по-добър и по-прецизен процес при възпроизвеждането на точния цвят, който дизайнерите са предвидили. Едно от многото предимства, които специализирания разработчик на софтуери за текстилната индустрия ни дава, е възможността за работа в по-богатото RGB цветово пространство, което позволява използването на до 12 специализирани цветове на мастилата (оранжево, синьо, зелено, виолетово и/или различни флуоресцентни цветове в допълнение към основните CMYK.

neoStampa RIP Software

• Висококачествени мастила и медии от Kiian Digital, Stahls, Sappi

Сублимационни мастила Kiian Digital и термотрансферни хартии Sappi за широкоформатни сублимационни принтери

Термотрансферни текстилни фолиа Stahls


• Режещи плотери от Graphtec, Mutoh, Silhouette, GCC

Режещите плотери са основен и незаменим инструмент за рекламната индустрия. Възможността да се изреже за секунди векторно изображение и да се създадат буквено-цифрови символи, шаблони и графики в самозалепващи PVC и термотрансферни текстилни фолиа или стикерна хартия, превръщат режещия плотер в задължително оборудване за всяко рекламно студио.

Нашата политика е да предложим решения за специфичните нужди на потребителя ,като тези решения да бъдат с оптимално добро качество при най-добри условия.

Постоянното и продължително сътрудничество с нашите партньори ни позволява да използваме добрите си позиции пред тях и на пазара, за да получат по-добри условия и нашите клиенти.

Очакваме Ви на щандове А5 и A16 в зала 1 на Интер Експо Център, на ТМТ Експо, което ще се проведе от 25 до 27 Септември 2019г.

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

-          машини за директен печат на платове от естествени материи като памук, коприна, лен, вълна и др.


• Произведеният в Япония модел
Mutoh ValueJet 1938TX е принтер за директен печат на платове от памук, вълна и други естествени тъкани с ширина до 1.9 м и еспециализиран за печат на  персонализирано производство на спално бельо, тапицерия, модни облекла, интериорен текстил, домашен текстил, знамена и други.

Принтерът е оборудван със система за подаване и водене на плата чрез изпъване, която работи с ролки с тегло до 100 кг и предлага типични производствени скорости с високо качество на печат до 40 м²/ч.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe