е-бюлетин #89
  • Offers

е-бюлетин #89

 

 logo 

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Май 2013

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Адком показва нови продукти на Принтком 2013

Нови многофункционални принтери от Xerox WC78xx

Потопете се в дигиталното изображение с Cintiq 22HD Touch

Цени

Специални оферти за mild-solvent принтери Mutoh Spitfire Extreme

Адком показва нови продукти на Принтком 2013

   От 15 до 18 май 2013 г. в палата 11 на Международен панаир Пловдив ще се проведе 13-то издание на Международната изложба за печатни комуникации ПРИНТКОМ.
Printcom-Invitation

    От първото издание през 1999 година Адком редовно участва в специализираното изложение и всеки път предлага различни нови продукти от богатото портфолио на своите партньори, съпроводени от различни специални оферти.

PrintCom

   На това издание на Принтком, освен с новите продукти и специалните търговски предложения, Адком използва своя уникален по изпълнение щанд, който като дизайн и конструкция доказа своето въздействие спрямо посетителите, както и своята функционалност. Идеята е нашите партньори да могат да разпознаят приложенията на машините, които Адком предлага като оборудване за вътрешна и външна реклама, дигитален печат, опаковки, системи за управление на цвета. 
    Конструкцията е изпълнена от клиенти на компанията, закупили професионално оборудване: плоско-печатащи принтери на AGFA, мултифункционални режещи маси ESKO Kongsberg. Подовата графика и текстилът са отпечатани с принтери от Mutoh и AGFA, а рекламните материали с дигиталните преси на Xerox. На щанда могат да се видят апликация на дрехи, шапки и друг текстил с трансферните преси и фолиа от STAHLS, шаблоните за които се отпечатват с принтери от Mutoh и изрязват с режещи плотери от Graphtec, Mutoh и GCC.
    Производителите и разпространителите на сувенири ще могат да видят уникални продукти печатани на щанда с UV LED принтера на DirectColorSystems DirectJet 1024UV

    По време на изложението Адком заедно с Xerox организира презентации на тема "Еволюция на дигиталните технологии за бърз, качествен и екологичен печат" с новата серия дигитални машини за печат до 300гр - WC 7830/7845/7855

 WC7845 FRONTFC4510stand  През всичките дни на изложението Принтком на щанда на Адком ще бъде демонстрирано премиерно решение на дигитална машина на Ксерокс, съчетана с малка режеща и биговаща маса на Graphtec FC4510, с което могат да се изпълнят къси серии уникални бутикови опаковки, визитки, стикери при изключително атрактивно ценово предложение.
Portrait-Cards1 Portrait-Cut1  Portrait-Cut3

    За художниците и дизайнерите безспорна атракция ще бъде последният модел дисплей-таблет Wacom Cintiq 13 HD, който може да бъде тестван на място.

    По време на изложението ще има и богата съпътстваща програма от семинари и презентации. На 17 май 2013 г. (петък) в палата 7 на Международен панаир Пловдив ще се проведе семинар, организиран от списание „Опаковки и печат”, в рамките на който Адком ще представи от 13:00 ч. “Решения от ESKO за цялостно проектиране и производство на опаковки и рекламни стелажи”

Към началото

Нови многофункционални принтери от Xerox WC78xx

    Нови многофункционални принтери от Xerox предлагат на бизнес потребителите прецизно цветово съответствие и изключително качество на изображението

   Световният лидер в дигиталните печатни технологии Xerox®  представи нова серия цветни многофункционални принтери WorkCentre® 7800. Ключов елемент в серията е новия софтуер Xerox ConnectKey ™ целящ да опрости как да бъде извършена всяка постъпила задача за изпълнение.

    Новият WorkCentre 7800 ConnectKey MFP използва първата в индустрията вградена защита от McAfee, която дава на ИТ мениджърите по-голям контрол и спокойствие "със собствено устройство" (BYOD) на работните места. Те също имат допълнителен слой на сигурност с Cisco TrustSec, който защитава пътя на данните до и от устройствата.

    За компаниите, които трябва да произвеждат пълноцветни документи с висока степен на въздействие, Xerox WorkCentre 7800 MFP, предлагат разделителна способност от 1200 х 2400 DPI, а напредналите печатащи глави в комбинация с технологията Digital Image Registration Control гарантира прецизен контрол на цветовете.

    Четрите модела от серията WorkCentre 7830/7835/7845/7855 MFP, предлагат скорост на печат до 55 стр/мин и включват устройство с голям капацитет, което зарежда 2000 листа хартия. Моделите поддържат широка гама от типове носители с тегло до 300 гр/м2, което помага на потребителите да създават по-голямо разнообразие на документи - от маркетингови материали до търговски презентации.

    Серията WorkCentre 7800 също така позволява на потребителите да създават по-енергийно ефективни работни места за печат чрез Earth Smart настройки и помага на бизнеса да намали потреблението на енергия с ЕА тонера на Xerox, който произвежда високо качество на изображенията използва по-малко тонер на страница и по-ниски температури по време на печат и фиксация.

WC7845 Functions  
1. Подаващото устройство (High-Capacity Feeder) зарежда  2 000 листа хартия. Това позволява максимален капацитет до 5140 листа. Моделите WorkCentre 7830/7835 се предлагат с капацитет от 2180 или 3140 листа. 2. Изключителна медиина гъвкавост. Серията WorkCentre 7800 борави с  по-широка гама от типове носители и тегло подавани от  повече тави, отколкото повечето устройства в своя клас. Моделите поддържат медии до 300 гр/м2 и размери до 320 х 483 mm.

3. Печат на пликове става лесно чрез допълнителна тава за пликове, която заменя Tray 1

4. Голяма работна повърхност (препоръчвана за Обикновен телбод) дава много място за сортиране на документи.
5. Еднопасов скенер с двойна глава при WorkCentre 7845/7855 спестява време, като едновременно сканиране двете страни на двустранни документи със скорост до 160 изображения в минута. 6. Офис финишър LX * (не е показан) дава ценни разширени довършителни функции
7 Интегриран офис финишър (само за WC7830/7835) * (не е показан) осигурява 500 листа с подреждане и 50 листа, с една позиция на подшиване. 8. Професионален финишър * добавя 50 листов многопозиционен телбод, перфоратор, V-образно сгъване и  подшиване в брошура.

Xerox WorkCentre® 7800 серия ще бъде представена по време на Printcom от 15-ти до 18-ти май 2013 в Пловдив, на щанда на Адком

Тук може да намерите подробно представяне на продукта   

Към началото

Потопете се в дигиталното изображение с Cintiq 22HD Touch

Разширете възприятията си – Потопете се в дигиталното изображение с най-новия LCD дисплей - таблет Cintiq 22HD Touch.
DTK2200HD

    Както и модела Cintiq 22HD, така и новия Cintiq 22HD Touch е с Full HD резолюция  - 1920 х 1080 пиксела, 21.5” диагонал и поддържа 16.7 милиона цвята. Новото е добавената мулти „тъч” функция, която дава възможност за по-лесна и интуитивна работа. Тази функция помага на потребителите да работят със силата на дигиталните инструменти по един напълно естествен начин, позволявайки бързо и лесно да местят, въртят или мащабират изображението.
DTH2200HD LowRes

    Ергономичната стойка може да бъде в хоризонтално или вертикално положение и да се приспособи към предпочитано от потребителя работно положение, така че да се постигне пълен комфорт в работата. От двете страни на дисплей-таблета има по 8 програмируеми бутона – ExpressKeys, които могат да бъдат настроени за команди за бърз достъп, както и за най-често използваните клавиши от клавиатурата като: Alt, Shift и др.
     Използването на тези бутони, освен че спестява време, свежда до минимум използването на клавиатурата. Освен това на задната страна на екрана са разположени и сензорни ленти - Touch Strips, с които бързо и лесно се контролира размера на четката и се мащабира изображението. Както бутоните, така и добавената мулти „тъч” функция превръщат работата и творчеството Ви в удоволствие.
    Cintiq 22HD Touch е окомплектован с новата писалка Cintiq Pen, която разпознава 2048 нива на натиск и е чувствителна към ъгъла на наклона. Като допълнителни аксесоари се предлагат и двата вида писалки – Art Pen и Airbrush, с които могат да се постигнат естествените ефекти, присъщи при рисуването и дизайна.   

Към началото 

Специалнa офертa за бутиково производство на опаковки, покани,...

Специални оферти за милд-солвент принтери Mutoh Spitfire Extreme

Специални оферти за режещи плотери Graphtec и GCC Expert LX

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe