е-бюлетин #181
  • Offers

е-бюлетин 181

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Декември 2020

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Адком Ви пожелава Весела Коледа и изпълнена със здраве 2021-ва година

Сувенирните принтери на Mutoh XpertJet 461UF и 661UF с награда от EDP 

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Ноември 2020

Хоби режещо плотерче Silhouette Cameo 4
Silhouette Cameo 4 Lifestyle

Адком Ви пожелава Весела Коледа и изпълнена със здраве 2021-ва година 


Christmas Greetings 2020

Скъпи колеги и приятели,

На прага на най-необичайната и странна година, освен за ваксината има и още една добра новина: Най-накрая 2020-та приключва!

В очакване на по-добрите времена всички ние в Адком продължаваме да се надяваме, че всичко ще се подобри и предстоят по-безопасни времена, когато ще можем да се върнем към нормалния си живот, както сме свикнали. През тази година повече от всякога разбрахме стойността на най-ценните неща в живота: да сме живи, в добро здраве, да можем да се прегръщаме и да разговаряме очи в очи с нашите близки и приятели.

Изказваме нашата благодарност на тези, които се довериха и продължават вече 3 десетилетия да се доверяват на Адком.

Пожелаваме на всички вас и вашите семейства Весела Коледа и една „наистина“ Нова година, пълна с преди всичко със здраве.

Към началото

Сувенирните принтери на Mutoh XpertJet 461UF и 661UF с награда от EDP


Сувенирните принтери XpertJet 461UF и XpertJet 661UF на японският производител Mutoh бяха удостоени с престижна награда от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) „Най-добър принтер за директен печат върху сувенири“. Наградата беше връчена на Mutoh вчера от вицепрезидента на EDP Питър Олен по време на видеоконференция.

Mutoh XpertJet 461UF 661UF EDP Award 2020

Наградите EDP се присъждат ежегодно от 2007г. насам, от комисия от независими и многоуважавани професионалисти в областта на печатарската индустрия. Оценката се формира на база иновации, които водят до по-висока скорост на печат, по-добро качество на печат, по-лесна работа с машината, по-голяма функционалност и намалени вредни емисии, които въздействат върху околната среда.

“Изклюително сме горди, че спечелихме тази престижна и много ценна награда за новите ни модели UV LED сувенирни принтери“, казва Nick Decock, маркетинг мениджър на Mutoh Europe.
“XpertJet DTO принтерите печатат с революционна технология за полагане на лака Mutoh Local Dimming Control. Оборудвани са със специална UV LED лампа с ширина 2 инча, която се състои от 6 секции. Всяка от шестте секции на лампата може да бъде индивидуално контролирана, което позволява направата с едно движение на масата на няколко вида гланц, полугланц и мат ефекти с лака в комбинация с CMYK цветовете + бялото мастило. Новата технология оптимизира производителността и свежда до минимум риска от попадане на прах върху лакираните зони“, добавя Decock.UV LED принтерите XpertJet UF A3 + / A2 + формат са проектирани и произведени в Япония.
Отличават се с редица подобрения спрямо предходните модели сувенирни принтери ValueJet UF като:
• нов интуитивен многоезичен OLED дисплей
• увеличена площ за печат
• козметични промени

Mutoh Local Dimming Control Technology

XPJ-461UF и XPJ-661UF принтерите са точният избор за печатници, дигитални и рекламни студиа. Новите модели отговарят на нарастващото търсене за директен печат на сувенири с персонализиран, специфичен ефект на отпечатъците и висока добавена стойност.

Типичните приложения са качествена персонализация на калъфи за телефони, подаръци, фото продукти, рекламни артикули като химикалки, запалки и USB стикове, сувенири, награди, малки табели, производство на малки серии награди, табели, етикети, опаковки, декоративни плочки, направа на прототипи и много други.

Mutoh XpertJet UF DTO Printer Applications


Сувенирните принтери XpertJet UF могат да се конфигурират в цветови режим CMYK или CMYK + бяло мастило + лак за директен печат върху предмети с дебелина до 150 мм.

Безупречен печат върху черни, цветни и прозрачни субстрати чрез бялото мастило и направа на зашеметяващи специални ефекти като релеф, гланцов и матов завършек чрез лака.

Вижте повече информация за решения за висококачествен директен UV LED печат върху обекти

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe