е-бюлетин #162
  • Offers

е-бюлетин 162

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Май 2019

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Esko представя нова серия режещи маси Kongsberg C Edge 

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

Mutoh получи Greenguard Gold сертификат за UV LED мастила US-11

Цени
Mutoh Take Five Promo


Специални пакетни цени за широкоформатни и сувенирни принтери Mutoh

Продукт на месец Април 2019

Цветно лазерно мултифункционално устройство Xerox AltaLink C8035
xerox-altalink-c8000-series-c

Esko представя нова серия режещи маси Kongsberg C Edge 


Новите модели режещи маси Kongsberg C Edge предлагат изключително качество и са точното решение за производство на рекламни знаци и дисплеи, стелажи и опаковки от велпапе.
Потребителите, които работят с Kongsberg режещи маси не е нужно да избират между скорост, прецизност или производителност.

Инженерингът на задвижването със система от зъбни колела и предавки (Rack & Pinion), конструкцията на плота на масите, качествените мотори и траверса - всички те гарантират, че Kongsberg плотерите имат екстремна здравина и надеждност, и предлагат изключителна точност и последователност при рязане.

С разрастването на бизнеса на потребителите и динамичните нужди на пазара се модернизира и Kongsberg C Edge - както в скоростта – до 75 м/мин, така и в ускорението – 1G.

esko-kongsberg-c-edge-signage-table
Новата серия се предлага в два размера - C24 Edge е с размер 1680 x 3200 мм, а по-големия модел C44 Edge е с работна площ до 2210 x 3200 мм.

Kongsberg C Edge са оборудвани с осем вакуумни зони, които позволяват производство в дадена част на режещата маса, докато същевременно операторът премахва изрязаните задачи и зарежда нови материали за рязане в другите ѝ зони. Моделите могат да се конфигурират с плот за рязане или конвейерна лента.

Edge серията използва новият Fast Tool адаптер за работа с няколко инструменти като позволява различни комбинации от тях без да е нужна ръчната им смяна при производство. С Fast Tool значително се увеличава гъвкавостта и производителността при рязане на самозалепващи PVC фолиа, канави и текстили.Адаптерът работи с всички модели Kongsberg XP и Kongsberg C режещи маси (с изключение на Kongsberg XP Auto).
esko kongsberg-c-edge-corrugated-table
Масите работят с Heavy Duty инструмента, който предоставя сила на натиск до 50 кг, а 150 мм ролка е точният избор за производителите на опаковки от велпапе, за биговане на дебели материали. Esko предлага и CorruSpeed инструмент, който е разработен за качествено рязане на велпапе без разкъсване или напукване при високи производствени скорости.

Към началото

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small 


Intuos Pro Small е последният модел от Pro серията на японският гигант Wacom с мощна функционалност и обновен дизайн

Wacom Intuos Pro Small 1

Прецизност и висока производителност

Благодарение на Wacom Pro Pen 2 писалка с над 8000 нива на натиск и чувствителност на наклона, новият Wacom Intuos Pro Small ви гарантира творчески постижения занапред.

Wacom Intuos Pro Small 2

Wacom продължава да налага професионални стандарти в графичните таблети

Отличеният с награди Intuos Pro Small дава нови възможности за творчеството ви и допълва семейството на Intuos Pro, като същевременно е подходящ за всяко работно пространство. С Wacom Intuos Pro можете да рисувате картини, илюстрации и др., да редактирате снимки и видеоклипове, или да правите дигитален дизайн по по-естествен начин повече от всякога. Новият таблет е добре балансирана комбинация от технологии, използваемост и ергономичност.

Wacom Intuos Pro Small 3

Компактен и мобилен, с мощна функционалност

Точно както адаптиращия се хамелеон, така и новият Wacom Intuos Pro Small е подходящ за всеки работен процес и пространство.

Когато става въпрос за прецизност, изключително чувствителната писалка Wacom Pro Pen 2 е проектирана да бъде естествено продължение на ръката ви.

Wacom Intuos Pro Small 4

Интуитивна работа с пръсти

Предлага на потребителите по-ефективен работен процес с мултитъч функционалността, програмируемите бутони ExpressKeys, радиалното меню на таблета, както и двата странични бутона на писалката.Към началото

Mutoh получи Greenguard Gold сертификат за UV LED мастила US-11 


Японският производител на широкоформатни мастиленоструйни принтери MUTOH Industries Ltd., представляван от Mutoh Europe nv за бизнес региона EMEA и Адком за България е получил престижният Greenguard Gold сертификат за US-11 серията гъвкави UV LED мастила.

Greenguard Gold се издава от UL, която е американска компания по стандартизация и сертификация в областта на техника на безопасността. Сертификатът гарантира за безвредността на мастилата и позволява използването на продукти отпечатани с US11 мастила от Mutoh ValueJet UV LED принтери в болници, училища, офиси и други.

"Greenguard Gold сертификата, с който бяхме удостоени демонстрира непрекъснатия ангажимент на Mutoh да произвежда принтери и мастила, които са безопасни и щадящи околната среда като допринасят за по-здравословна вътрешна среда", казва Kenji Yasuhara, управляващ директор на Mutoh Европа. "Сертификатът осигурява на собствениците на Mutoh принтери, ползващи мастила от серия US-11 пълно спокойствие и конкурентно предимство, тъй като могат да предложат сертифицирано решение за интериорни отпечатъци", добавя Yasuhara.

UL Greenguard Gold Certification 

Mutoh US-11 мастила

Гъвкавите US-11 мастила (CMYK, бяло и лак) са специално разработени за печат с висококачествените UV LED ролни, хибридни, плоскопечатни и сувенирни принтери на Mutoh - ValueJet 1638UR, ValueJet 1638UH, ValueJet 426UF and ValueJet 626UF.

Мастилата са много ниски емисии на летливи органични съединения и не се изисква специализирана вентилация и филтриране на въздуха в помещението, в което се използва принтера.

US11 се предлагат в разфасовки от 220 мл касети и 800 мл пликове (500 мл за бялото мастило). Гъвкавите мастила имат отлична адхезия върху бели, цветни, прозрачни ролни медии и термо чувствителни субстрати, като по този начин се разширява обхвата на медиите за печат. Позволяват отпечатване на уникални, релефни дизайни с няколко слоя мастило и ефекти с частичен лак.

Mutoh US-11 Flexible UV LED inks

Повече информация: https://services.ul.com/service/greenguard-certification/

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe