РАБОТИМ ОТГОВОРНО - ЗАПЛАХАТА COVID - 19


е-бюлетин #113

е-бюлетин #113

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Май 2015

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

MUTOH ще представи три нови модела принтери на FESPA 2015

Spyder5 ново поколение калибратори за монитори от Datacolor

T-REX 320 текстилен принтер с ширина 320 см от Luscher-Tschudi

Широкоформатни студени ламинатори EMBLEM EASYLAM

Официални премиери за България на продукти на Xerox и Wacom

Два нови модела режещи маси от Valiani

Цени

Специални цени за входен клас 60 см режещи плотери GCC Expert 24 и Expert 24 LX
GCC Expert 24 24LX Promo full

Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Април 2015

Широкоформатен екосолвентен принтер Mutoh ValueJet 1324 

Mutoh ValueJet 1324 product April

MUTOH ще представи три нови модела принтери на FESPA 2015

Fespa 2015
Производителят на широкоформатни принтери MUTOH ще представи на FESPA 2015 три нови модела: ValueJet 405GT - настолен DTG принтер за директен печат върху текстил, ValueJet 1628X - 8 канален екосолвентен принтер с 165 см ширина на печат с бяло и металик мастило и ValueJet 1938WX - широкоформатен сублимационен принтер с 190 см ширина на печат. Изложението се провежда в Кьолн, Германия от 18 до 22 Май, където трите нови модела ще бъдат представени на щанда на Mutoh в зала 6, T30.
Заедно с тях Mutoh ще покаже цялата си серия широкоформатни принтери за производителите на знаци и дисплеи - ValueJet, заедно с новия модел сублимационен принтер Mutoh RJ-900XG. Посетителите ще могат да видят също и LED UV моделите от семейството ValueJet - VJ-1626UH хибриден принтер за висококачествен ролен и плосък печат с CMYK, лак и бяло мастило с ширина 162 см и VJ-426UF - А3+ принтер за директен печат и персонализиране на сувенири, който наскоро спечели награда за най-добър нов продукт на изложението в САЩ - ISA 2015.
Mutoh ще има и собствен щанд и в Printeriors зоната на FESPA, където посетителите ще видят широка гама от интериорна декорация и креативни творби, отпечатани с Mutoh принтери в зала 9, щанд Z105. Mutoh ще бъде част от спонсорите на състезанието по брандиране - FESPA Wrap Hub (зала 6, T85).

Европейска премиера за три нови принтера от Mutoh 

VJ405GT ValueJet 405GT е първият принтер на Mutoh за директен печат върху бял и цветен текстил. Петцветният модел (CMYK + Бяло мастило) е проектиран за директен печат върху тениски, шапки, платнени чанти и др.
Компактният ValueJet 405GT предлага високо качество на печат и има широка печатна зона с интуитивен и лесен за работа чувствителен на натиск LCD дисплей. Принтерът може да се оборудва с различни размери сменяеми долни плочи. Пигментните мастила за директен печат върху текстил, с които работи VJ-405GT позволяват печат върху памучни бленди и 100% памучни дрехи.
Mutoh ValueJet1938WX
ValueJet 1938WX с ширина на печат 190 см е високопроизводителен широкоформатен принтер за печат на сублимационна хартия и директен печат върху ролки полиестерен плат. VJ-1938WX е по-големия брат на популярния модел VJ-1638WX широкоформатен сублимационен принтер, който се предлага от началото на 2014. Високопроизводителния модел е оборудван с две шахматно разположени пиезо мастиленоструйни печатащи глави и е подходящ за производство на домашен текстил - дамаски, пердета, флагове, банери и транспаранти, покривки, дамаски, стенни пана, висококачествени деко платове, модна и спортна екипировка.
Mutoh ValueJet1628X Екосолвентният принтер ValueJet 1628X с ширина на печат 162,5 см предоставя на потребителя ефектен, висококачествен бутиков печат с метализирано и бяло мастило. Принтерът предлага 4 конфигурации на мастилата с до осем цветен печат (CMYKLcLm + бяло и металик мастило) за безкрайни творчески продукции

Mutoh във Fespa Printeriors и Fespa Wrap Hub зоните

PrinteriorsSmall Mutoh ще има и щанд на Fespa Printeriors зоната (Зала 9 – Z105). Посетителите ще видят широка гама от интериорна декорация и креативни творби, отпечатани с Mutoh принтери. Като част от спонсорите на Fespa Wrap Hub съревнованието за брандиране (Зала 6 – T85), Mutoh ще демонстрира силата на ValueJet серията си принтери за печат върху качествени фолиа за брандиране. 

wrapmaster Най-добрите професионалисти по брандиране от цял свят ще се състезават за приза Fespa World Wrap Master 2015. Състезателите ще облепват с фолио от 3M® отпечатан на Mutoh ValueJet 1638X широкоформатен екосолвентен принтер зареден с лек солвент мастила Mutoh Universal Mild Solvent.


Mutoh широкоформатни LED UV принтери

Посетителите на FESPA ще видят на щанда на Mutoh и LED UV принтерите от ValueJet серията. Компактния модел за директен печат върху сувенири ValueJet VJ-426UF е шестцветен (CMYK + Бяло мастило и лак), размер A3+ с вградена вакуум система за прикрепване на субстратите и предлага печатна площ от 483 мм (19”) x 329 мм (13”). VJ-426UF печата върху субстрати с дебелина до 70 мм (2.75”). Другата машина е широкоформатния хибриден модел LED UV принтер ValueJet 1626UH с ширина на 165 cm за директен печат върху плоски (с дебелина до 15 мм) и ролни материали.

 

Сувенирния LED UV принтер ValueJet 426UF спечели наградата на ISA асоциацията за най-добър нов продукт на изложението International Sign Expo във Лас Вегас

Компанията Mutoh America, Inc., лидер сред производителите на широкоформатни принтери, бе удостоена с престижната награда за „Най-добър нов продукт на годината“ за UV-LED принтера си ValueJet 426UF за директен печат върху сувенири на ISA експото, което се проведе в Лас Вегас.
Клиентите и професионалистите в индустрията гласуваха за номинираните в тази категория и ValueJet 426UF спечели приза.
“Това е една невероятна награда” споделя Brian Phipps, вицепрезидент и изпълнителен директор на Mutoh America, Inc. “Има толкова нови страхотни продукти в индустрията, така че наградата за Най-добър нов продукт на годината е страхотно признание. Тя потвърждава, че ние от Mutoh държим на качеството на нашите принтери. Бихме искали да благодарим на всички, които гласуваха.”
Mutoh VJ426 award
UV-LED модела за директен печат върху сувенири ValueJet 426UF печата върху различни субстрати, включително триизмерни обекти с дебелина до 70 мм. Сувенирният шестцветен принтер (CMYK, лак и бяло мастило) Ви позволява да персонализирате качествено рекламни и промоционални предмети и сувенири, протектори на телефони, химикалки, тефтери, запалки, награди, табели, стикери, етикети и много други.

Адком - официален дистрибутор на Mutoh за България

Към началото

Spyder5 ново поколение калибратори за монитори от Datacolor

Datacolor представя Spyder5 - Ново поколение устройства за калибриране на монитори на професионални фотографи
Spyder5-slider
Новата серия включва следните модели устройства Spyder5EXPRESS, Spyder5PRO и Spyder5ELITE
Datacolor®, световен лидер в решенията за управление на цвета представи най-новото поколение на популярните си Spyder®5 калибратори за монитори.
Datacolor Spyder5 са проектирани и произведени от фотографи за нуждите на фотографи - да получават всеки път точни и последователни резултати, както и да разглеждат, споделят и отпечатват своите снимки. Всички Spyder5 калибратори коригират или калибрират мониторите към референтен стандарт за точни и прецизни цветове, нюанси и детайли, включително в сенките и светлите тонове. С истински и точни цветове на дисплея, фотографите могат прецизно да редактират изображенията си и да постигнат по-добро съвпадение при печат.
Новите колориметри Spyder5 са компактни, мобилни и качествено изработени за калибриране на всички дисплеи на настолни и преносими компютри. Моделите на Datacolor са с патентован дизайн, който предоставя до 55% по-добро визуализиране на детайли в тъмните полутонове и по-качествени и гладки преливки.
“Снимката е много повече от фотографиране – тя представя емоционалната връзка между фотографа и сцената, която заснема. От изключителна важност е дисплея на монитора на фотографа да е калибриран, така че той да разглежда, споделя и отпечатва снимките си без да се двоуми дали цветовете са коректни” казва Heath Barber, Imaging Market мениджър в Datacolor. “Spyder5 е важен инструмент за всички фотографи. Когато потребителя вижда точни цветове на калибриран монитор, редактирането на изображенията става лесно и бързо, осигурява се по-добро съвпадение при печат и се оптимизира разхода на мастило и хартия при печат. Spyder5 пести време и усилия на фотографите, за да могат те да отдадат на това, което обичат да правят – да снимат.”
Spyder Office
Spyder5EXPRESS е ценово ефективен инструмент за сериозни фотографи, който търсят надеждно решение за управление на цветовете, с което се работи много лесно. Потребителите могат да сравнят резултатите чрез новата функция за показва
не на изображението преди и след калибриране на дисплея - Datacolor composite image. Spyder5EXPRESS модела поддържа също калибриране на няколко дисплея.
 Spyder Pro Spyder5PRO модела е идеално решение за фотографи и креативни професионалисти, които искат да усъвършенстват уменията и артистичните си виждания, постигайки точни и коректни цветове. Допълнителните функции включват интегриран сензор за замерване и наблюдение на светлината в помещението, голям набор от настройки за калибриране, анализиране на дисплея и възможност за оценка на изображения преди и след калибриране на дисплея.
 Spyder Elite Spyder5ELITE предлага най-високо ниво на персонализация на професионалните фотографи и фото студия, които изискват най-високи нива на точност на цветовете. Spyder5ELITE има статив за калибриране на проектори. Многобройните функции включват неограничен набор от настройки за калибриране, цялостен анализ на дисплеите, детайлна оценка на изображението преди и след калибрация на дисплея, калибриране на дисплеи спрямо референтен такъв, фина настройка на сивия баланс.

 
Брошура на Spyder5 калибратори

Към началото

T-REX 320 текстилен принтер с ширина 320 см от Luscher-Tschudi

Luscher-tschudi logo T-REX 320 индустриален широкоформатен мастиленоструен принтер за директен цифров печат върху текстил с работна ширина 320 см.
t rex 320
Няколко години преди стартиране на официалните продажби на индустриалния мастиленоструен принтер T-REX 320, той е щателно разработван и изпробван във високотехнологичния отдел на Luscher-Tschudi GmbH във Ватвил, Швейцария.
• Проектирани и произведени в Швейцария от най-качествените индустриални компоненти на водещи марки.
• Направени от екип текстилни специалисти, принтерите са със специално проектирана система за водене на плата, чрез която се осигурява безпроблемен печат върху повечето текстилни субстрати.
• Много стабилен и масивен дизайн, който елиминира всякакви вибрации по вре