е-бюлетин #136
  • Offers

е-бюлетин 136

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Април 2017

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Три нови модела дигитални преси Xerox Versant

Отличие от Graphtec за Адком и България

Mutoh представя три нови принтера на FESPA 2017

Цени

PumaIII-60
Промоционална цена за режещи плотери GCC Puma III 60 с ширина на медия/рязане 719 / 600 мм

Продукт на месец Март 2017 

Три нови модела дигитални преси Xerox Versant


Тройка нови Xerox Versant  преси увеличават автоматизацията и възможностите за бизнес растеж

Versant 180

Как могат печатници и производствени съоръжения със собствена печатна база да подхранят нови нива на автоматизация и растеж на бизнеса? По-високо качество на изображението, по-голяма медийна ширина и усъвършенствани вградени възможности за довършителни операции – това са визитките на новите преси Xerox Versant® 180, Versant 180 Performance Package и Versant 3100.

“Производителността, автоматизацията и довършителните модули на Versant вече са затвърдили пресите като работни коне в световен мащаб на хиляди печатни бази и места за печатни услуги", каза Рагни Мета, вицепрезидент и генерален мениджър на дивизията за листови производствени машини на Xerox. "Новото семейство на Versant добавя подобрени функции за автоматизация, за да се максимизира непрекъснатата работа, намаляването на брака, повишаване на обръщаемостта и разширяване на възможностите при различните приложения."

Линията Versant дава на печатарите по-голям капацитет, автоматизация на входа и изхода, като вградени инструменти за калибрация като спектрофотометър, изработване на брошури в пълното печатно поле, перфорация, сгъване в квадратен профил, машина за обрязване и други мощни довършителни инструменти за почти всяко приложение, което ви е необходимо. Пресите се справят с всичко, заедно с обрязване и довършителни операции на готови маркетингови материали, директна пощенска реклама, табели, доклади или списания с печат „на живо“ на редица типове носители и размери от пликове до банер отпечатъци на 660 мм.
Versant 3100
Бизнес брошури с конкурентно предимство
Базираната във Феаъпорт, Ню Йорк печатница Принтегра произвежда широка гама от висококачествени бизнес документи и потребителски отпечатани продукти за брокери и търговци на дребно. За последните няколко месеца, Printegra тества Versant 180 преса с производствени опции за довършване на готовия продукт.
“Тази листова преса е ножчето на Швейцарската армия", казва Тим Селърс, генерален мениджър на Printegra. "Да бъдеш в състояние да предложиш печат "на живо" и инлайн възможност за правоъгълно сгъване е голямо предимство. Поръчки, които преди това преминаваха през няколко отдела вече може да се направят с едно минаване."

За Printegra, Versant разшири предлаганите от тях продукти на клиентите и на свой ред отбеляза нарастване на приходите. Ultra HD резолюцията на Versant е ключов фактор за Printegra, предлагайки постоянен цвят от началото до края на всеки цикъл.

Автоматизация и производителност - функции от които всяко производство има нужда
Според InfoTrends, намаляването на производствените разходи и подобряването на ефективността са основни приоритети за 84 процента при производствените съоръжения. Разширяването на нови услуги за печат и фокусирането върху ръста на вече съществуващите предложения ни следват по петите.

“Вътрешно-производствените печатници се нуждаят от скорост с надеждни цикли на обслужване и технологии за контрол и калибриране. Новите преси Xerox Versant предоставят ползите от усъвършенствана автоматизация и производителност, за да се отговори на тези потребности ", каза Пат МакГрю, директор в Keypoint Intelligence." Функцията на пресите - Simple Image Quality Adjustment "изисква да бъде отпечатан вътрешен шаблон и сканиран обратно, като се гарантира, че корекциите са бързи и прости. Това олицетворява най-добрата практика, която препоръчваме. Този процес осигурява изключително точно регистриране, което печатарите ще оценят".

Новата серия преси Versant предлага:

• По-висока производителност – с по-високи обеми на циклите за обслужване и възможността за печат с 80 до 100 страници в минута, пресите могат да печатат на картони до 350 гр/м2. Интегрирани технологии, като например регистрация за подравняване и производствено точно регистриране, гарантират точно подравняване и равномерна плътност на изображенията върху съответните медии.
• Повече възможности на входа и изхода - разширени възможности за подаване на медията позволяват по-дълги, непрекъснати тиражи с опции за довършване включително Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold машини за обрязване и Xerox двустранен нож.
• Високо качество на изображението – резолюцията Ultra HD и 10-битовата технология осигуряват четири пъти повече пиксели на една страница в сравнение с други машини. Вградената технология на Xerox за Достоверен цвят комбинирана с използването на Full Width Array предоставят оптимално качество на изображението. Versant 180 Performance Package предлага автоматизирана система Xerox Color Quality Suite с вграден спектрофотометър за напълно автоматизиран контрол на цветовете.
Versant seeThru Versant180-SeeThru

Наличност
Versant 180, Versant 180 Performance Package и Versant 3100 са на разположение веднага за поръчка, като за конкретни запитвания, моля свържете се с Адком - специализирания партньор за производствения клас машини на Ксерокс.

Накратко за Ксерокс
Xerox е корпорация с $ 11 милиарда годишен обем, технологичен лидер, който прави нововъведения за начина, по който светът се свързва, общува и работи. Опитът на Ксерокс е по-важен от всякога, тъй като клиенти от всички величини търсят подобряване на производителността, максимизиране на печалбата и увеличаване на удовлетворението от бизнеса. Ксерокс прави това за доставчиците на графични и комуникационни печатни услуги, малките и средни предприятия, големите корпорации и правителства чрез своите представителства в над 160 страни и своята партньорска мрежа от десетки хиляди партньори по цял свят.

 

Спецификации на дигитални преси Xerox Versant 180 

Спецификации на дигитални преси Xerox Versant 3100

Към началото

Отличие от Graphtec за Адком и България 


Graphtec award small На отминалата на 12 април 2017 г. в Хофдорп, Холандия среща на дистрибуторите на Graphtec за ЕМЕА бяха връчени 5 награди за особени постижения в продажбите на режещи плотери и маси с марката Graphtec.
Ценно отличие е наградата за специални постижения на дистрибутора на Graphtec за България – Адком, който показа далеч по-добри резултати от партньори в страни с по-силни икономики, нареждайки се до дистрибуторите от Русия, Испания, Италия и Полша.

Ръста от 30% на годишна база в продажбите на Адком се дължи на последователната политика на фирмата да предлага продукти с най-високо качество при справедливи цени и 2 годишна гаранция на режещите плотери.

Името Graphtec се свързва с надеждност, качество и поддръжка, която е на висота. Когато си купувате продукт с марката Graphtec, вие си купувате спокойствие със знанието, че вашата инвестиция ще продължи да прави пари за вас още много години.

Graphtec Corporation е международно признат производител на свързани с компютри входно / изходни и записващи устройства, както и лидер на световния пазар за плотери и приспособления за рязане. Стотици служители, които изграждат заедно с дистрибуторите световно-развита мрежа, реализират продажби от над $180 милиона. От момента на отбелязване на своята 50-годишнина през 1999 г., Graphtec Corporation е в списъка на раздел 1 на Токийската фондова борса.

Adcom Awarded by Graphtec Graphtec навлезе на пазара на плотери преди повече от 30 години с въвеждането на първия интелигентен и на ниска цена малък формат плотер в Япония. В отговор на световните изисквания от динамично развиващта се CAD индустрия, от средата на 80-те години на насам Graphtec е развил силна и конкурентна гама от писалкови плотери и дигитайзери.

Компанията скоро се превръща в един от съществените играчи в света, растейки и разширявайки се с всяка година. Към края на 80-те, Graphtec разшири своята гама адаптирайки конвенционалния писалков плотер като подмени писалката с острие за рязане, за да създаде познатите на днешните производители на рекламни знаци режещи плотери.

Успеха на Graphtec е естествен резултат от половин вековен ангажимент отдаден на проектирането и изграждането само на най-качествени продукти за своите клиенти.

All Perticipants Graphtec
Към началото

Mutoh представя три нови принтера на FESPA 2017 

FESPA 2017
Производителят на широкоформатни принтери MUTOH ще представи богатото си портфолио от професионални широкоформатни принтери на предстоящото изложение Fespa 2017 (08-12 Май) в Хамбург (зала A1, щанд A15).

На фокус  ще бъдат три нови модела принтери - ValueJet 626UF A2 формат 6-цветен LED UV принтер за директен печат върху сувенири, ValueJet 1604WX - висококачествен бюджетен сублимационен принтер с ширина 1625 мм и скорост на печат до 22 м²/ч, както и ValueJet 1948WX - индустриален високоскоростен сублимационен принтер с четири печатащи глави, ширина 1910 мм и производствени скорости на печат до 125 м²/ч.

Mutoh ValueJet 626UF LED UV Mutoh ValueJet 1638UH Mutoh ValueJet 1604WX Valuejet 1948 WX
Mutoh ще представи и нови гъвкави LED UV мастила – C,M,Y,K, бяло и лак, които са специално разработени ValueJet UH (1626UH и 1638UH) широкоформатните хибридни принтери за висококачествен ролен и плосък печат. Уникално предимство е, че мастилата не съдържат летливи органични вещества. Това означава, че няма нужда от специализирана вентилация и филтриране на въздуха в помещението, в което се намира принтера и при фиксиране на мастилата не се отделя озон. Гъвкавите LED UV мастила ще разширят гамата медии за печат и различните им приложения - беклит и прозрачни филми, както и cast фолиа за брандиране на автомобили.

На щанда посетителите ще видят и ValueJet 1938TX - широкоформатен текстилен принтер за директен печат върху плат с ширина 1910 мм и производствени скорости до 40 м2/ч и еко/милд солвентни принтери от ValueJet X.

Нов модел ValueJet 626UF LED UV принтер
Mutoh ValueJet 626UF LED UV
Mutoh ValueJet VJ-626UF e 6-цветен (CMYK, бяло и лак) A2 формат LED UV принтер. Печата върху голямо разнообразие от твърди субстрати с дебелина до 150 мм.

Размера на масата за печат е 594 x 483 мм и принтера е предназначен за качествена персонализация на подаръци, предмети, сувенири, награди, табели, стикери, етикети, опаковки и др. Новият модел VJ-626UF е допълнение към супер успешния модел сувенирен принтер UV LED принтер VJ-426UF A3 формат.

Разделителната способност на печат е до 1440x1440 dpi, субстратите се захващат на масата чрез вакуум и се позиционират прецизно с помощта на LED показалец. Дебелината на заредения за печат субстрат също се измерва автоматично.

Адком - официален дистрибутор на Mutoh за България

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe