е-бюлетин #56
  • Offers

е-бюлетин #56

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Евтини рефилни системи за широко-форматни сублимационни и принтери за директен печат от Mutoh

PS406U – Най новото попълнение на серията документни скенери от Plustek

Два нови вида мастило за еко и милд солвентни принтери от MUTOH

Адком вече предлага специализиран софтуер за Expert 24

Цени

Специална оферта при закупуване на софтуера за проектиране на опаковки и стелажи ArtiosCAD

Евтини рефилни системи за широко-форматни сублимационни и принтери за директен печат от Mutoh

 

 BISwith-printer Новите бюджетни рефилни системи са разработени предимно за потребители на високоскоростни принтери от класа на Spitfire 65/90/100 Extreme & Blizzard - милд солвентни принтери, Viper или Viper Extreme сублимационни принтери или моделите за директен печат на плат Viper TX, Viper TX 100, Viper TX Soft Sign и Viper TX Extreme, при които се постигат оптимизирани бюджети
 Рефилната система се монтира лесно на горната страна на принтера, при което не се изисква допълнителна стойка.
Като такава системата няма да заема място и няма да пречи на оператора при изпълнението на своите функции. 
 
   Рефилната система предлага на потребителя сигурност, автономност и безпроблемна работа при големи обеми печат. Всеки един от резервоарите с вместимост 1.5 л. зарежда рефилната касета свързана към него с 1.2 литра мастило, след което трябва да се допълва при необходимост.
Операторът има грижата единствено да следи нивото на мастилото в резервоарите, които захранват рефилните касети, разположени в гнездата на принтера и да ги допълва, когато е необходимо, дори и по време на печат.
 
   Новите рефилни системи на MUTOH са изградени от метална обшивка за резервоарите, 4 резервоара с капацитет 1.5 л. всеки, 4 рефилни касети с поплавъчни сензори за нивото на мастилото, мастиловоди за свързване на резервоарите с касетите.

Характеристики на рефилните касети:
* Плаващ сензор за следене на нивото на мастилото и константно налягане в главите на принтерите.
* Индивидуален клапан за подаване/спиране на мастилото

В зависимост от модела принтер Mutoh предлагат два различни варианта:
       * 2 x module ZMY-08909 Рефилна система 2x4 -За работа с Viper 65/90, Viper 65/90 Extreme, Viper TX 65/90, Viper TX 65/90 Extreme & Viper TX Soft Sign 65/90, Spitfire Extreme & Blizzard
       * 4 x module ZMY-08909 Рефилна система 4x4 - За работа с Viper 100, Viper TX 100, Spitfire 100

За повече информация и поръчки: Адком – Официален дистрибутор на MUTOH за България

Към началото

PS406U – Най новото попълнение на серията документни скенери от Plustek


SmartOffice PS406U е идеалното  решение за дигитализиране на документи.
Предлага изключително съчетание от цена , производителност и компактен дизайн. Отличава се с висока скорост на сканиране и възможност за голямо дневно натоварване.  и работи с множество от приложенията за обработка на изображения.

Изключителни характеристики и надеждност

SmartOffice PS406U притежава функция, наречена MultiFeed.  Ултразвуков сензор засича двойното подаване (два документа едновременно са поети от листо подаващото устройство) по време на сканиране. Той може да бъде изключен и умишлено в случаите, когато се сканират документи като рецепти, бележки със залепване и др. Така се  предотвратява едновременното подаване на 2 документа и позволява ефективно сканиране на оригинали с различна дебелина и тегло. Технологията  осигурява оптимална стабилност дори и при сканиране на големи обеми от документи.
SmartOffice PS406U e перфектното устройство за бизнес потребителите, заради високата  си скорост на сканиране – 40 стр. / мин и 80 изображения / мин., възможност  за сканиране до 4000 страници  дневно  и не на последно място капацитета на листоподаващото устройство – 100 стр.
SmartOffice PS406U е първият скенер , работещ  стабилно и надеждно дори при оригинали с различна дебелина и обем. Способен да поеме всичко от визитна картичка до твърди ID карти и др. оригинали, той лесно сканира двете страни на един документ само с един пас както в цветен, така в Grayscale и Черно-бял режими.

Спестете време – само с едно натискане на бутон сканирате и конвертирате до Searchable PDF

SmartOffice PS406U ви дава възможност да конвертирате документите в цифров вид, като предоставя лесен потребителски интерфейс, който не изисква специална подготовка. Скенера включва всички необходими приложения за сканиране и обработка. Със софтуерите Plustek DocAction, Plustek DI Capture, OCR и BCR, потребителите получават подобрена  функционалност за обработка на изображението, както и възможността за сканиране директно към принтер, Searchable PDF файл и др. Двустранни документи, съдържащи много страници, могат да бъдат обработени и конвертирани в Searchable PDF файл само с едно натискане на бутон. Нещо повече, автоматичното листо-подаващо устройство (ADF) е също така достатъчно здраво за да поема до 3 броя твърди карти или една релефна ID карта с дебелина до 1,2 мм.

Лесен и удобен начин да обработите и съхраните вашите документи 

SmartOffice PS406U прави съхранението на документи проста задача, с високоскоростното сканиране при натискането на само 1 бутон. Уникалната скорост от 40 стр. /мин. и 80 изображения / мин, изцяло новите TWAIN драйвери и листоподаващо устройство с капацитет до 100 стр. и възможност за двустранно сканиране, прави този скенер първи избор при обработката на документи. Паралелно с това неговия Plustek DocTwain драйвер дава на потребителите повече гъвкавост и поддържа Auto Document Sizing (автоматично оразмеряване на документа). Това допринася за по-добри скорости на сканиране и изключителна продуктивност. Също така може да бъде използван при сканиране на по-големи партиди до PDF. Без тази функция е необходимо всеки път  да се въвежда ръчно размера на документа при „превю-то”. Благодарение на Auto Document Sizing това време вече е спестено.

Икономичен и екологичен

SmartOffice PS406U е икономичен и „еко-приятелски” настроен. В режим на готовност консумира по-малко от 0.5 вата, а когато се работи с него консумацията на енергия е по-малко от 24 вата и в допълнение скенера отговаря на ERP и Energy Star стандартите за сертифициране. Всички включени компоненти са без съставки, съдържащи живак.

Към началото

Два нови вида мастило за еко и милд солвентни принтери от MUTOH

Био-лактатно мастило за еко и милд солвентни принтери от MUTOH

Новата революционна серия био-лактатни мастила са на органична основа и не съдържат никакви петролни продукти. Мастилата предлагат на потребителя най-силните страни от използването на Eco-Ultra и Mild-Solvent plus мастилата взети заедно и възпроизвеждат най-богатата цветова гама. Предлагат се в опаковки от 220, 440 и 880мл. касети и 1-литрови бутилки. Издръжливостта им на външни условия е до 2 години без ламиниране на отпечатъците.

Характеристики на новите био-лактатни мастила:
• Изключително богата цветова гама
• Печат върху ролни и плоски материали
• Отлична адхезия върху голям набор различни медии
• Конкурентна цена – себестойност за отпечатване на 1м2 между 1.3 и 1.8 Евро (в зависимост от използваните разфасовки)
• Безпроблемна работа и без необходимост от ежедневна поддръжка на принтера (аналогично на Eco-Ultra мастилата)
• Възможност за работа с рефилни системи
• Липса на петролни, химични и други живото-застрашаващи съставки
• Минимална миризма при печат (както при Eco-Ultra мастилата)
• Устойчивост на външни условия на отпечатъците до 2 години, без ламиниране.
• Бързо съхнене на готовите отпечатъци, позволяващо високи скорости на печат

 Eco Ultra Mubio    Bio-Lactite
 Устойчивост на атмосферни условия    3 години   1 година   2 години
 Съвместимост с материали   +++   +++++   +++++
 Видове материали  Ролни  Ролни & плоски   Ролни & плоски
 Ежедневна поддръжка   Не   Да   Не
 Рециклируеми  Не   Да   Да
 Цветова гама   +++   ++   +++
 Разфасовки   220, 440 мл   880 мл   220, 440, 880 мл, 1 литър
 Ценови нива  Frown  Undecided  Smile

 
Съвместимост на мастилата
Новата серия BIO-LACTITE е съвместима с всички модели от серията Rockhopper 3 Extreme и с хибридния модел за печат върху ролни и плоски материали ValueJet Hybrid
Мастилата ще бъдат налични за поръчване от началото на септември 2010 г.

Ново поколение милд-солвент мастило от MUTOH 
MS Ultra са милд-солвентни мастила, наследник на мастилата MS Plus и са разработени за широко-форматните принтери от серии Spitfire Extreme и Blizzard. Новите мастила по-щадящи частите по мастиления тракт, не изискват ежедневни операторски интервенции и се отличават с богата цветова гама. MS Ultra се характеризират с отлична адхезия към огромен набор медии. Благодарение на уникална химична комбинация се получава много по-прецизен размер на капките мастило, попадащи върху медията.
С MS Ultra мастилата потребителя ще произвежда отпечатъци с фото реалистично качество, дори и при най бързите режими на печат. Това се дължи на специалната формулировка на мастилата, в която са използвани не само най-здравите пигменти, осигуряващи отлична адхезия, но и най-широка цветова гама.
Характеристики на новите MS Ultra мастила:
• Няма необходимост от ежедневна поддръжка (аналогично на мастилата Eco-Solvent Ultra)
• Перфектно цветово възпроизвеждане и отлична адхезия върху голям набор от ролни медии
• 18 месеца срок за съхранение и ползване
• Безупречно качество на печат при конкурентна себестойност – между 0.8 и 1.3 Евро/м2 (в зависимост от използваните разфасовки)
• Издръжливост на готовите отпечатъци до 3 години при външни условия без нужда от ламиниране
• Слаба миризма на готовите отпечатъци
• Повишаване на производителността на принтерите, благодарение на по-ефективния печат
• Мастилата се предлагат в касети по 440мл. и бутилки по 1000мл.

 Mild solvent Plus   Mild solvent Ultra
 Устойчивост на атмосферни условия    3 години   3 години
 Съвместимост с материали   ++++   +++++
 Видове материали  Ролни  Ролни
 Ежедневна поддръжка   Да  Не
 Рециклируеми  Не   Не
 Цветова гама   ++(+)  +++
 Разфасовки   440 мл, 1 литър  440 мл, 1 литър

MS Ultra ще бъдат налични от началото на септември и за превключване към тях се преминаване през процедура на промиване, update на фърмуера и подмяна на вида на използваните демпери с което се гарантира нормалната функционалност на машината.

За повече информация и поръчки: Адком – Официален дистрибутор на MUTOH за България

Към началото

Адком вече предлага специализиран софтуер за Expert 24


greatcut1

От началото на август 2010 хитовия модел режещ плотер от GCC – Expert 24 може да бъде закупен в комплект със софтуер за управление Expert 24 и възможност за работа с различни векторни формати (файлове). Имаме удоволствието да Ви информираме, че вече Expert 24, може да бъде окомплектован със софтуера GreatCut на изключително атрактивна цена.. Софтуерът работи и като професионален plug-in за Corel DRAW, Illustrator, Freehand, AutoCAD. GreatCut има удобен за потребителите интерфейс, предлага функции за обработка на задачите, управление параметрите на устройството и други възможности, улесняващи задачите на оператора. Подробна и полезна информация за GreatCut, можете да намерите тук или като се свържете с нас на п


Специална оферта при закупуване на софтуера за проектиране на опаковки и стелажи ArtiosCAD

 

Модулно ориентирания софтуер ArtiosCAD позволява да се ползват и добавят различни части включващи библиотеки, структурен дизайн,
проектиране и редактиране на форми за опаковки Софтуера предлага богат избор на допълнителни модули за генериране на щанци, изхвърлящи инструменти, 3D визуализация, база данни и др.

 

Пълна информация относно офертата може да намерите тук.
Допълнителна информация за ArtiosCAD може да намерите тук

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe