е-бюлетин #47
  • Offers

е-бюлетин #47

# Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0897 871 857
0888 831 690
 
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
В този брой:

Продукти

Новият Phaser 7500 на Xerox за професионален печат

Мрежови скенер NetDeliver @V2800 с уникални възможности

Запазете Вашите чудесни спомени във времето!

EskoArtwork представя софтуера SignUp Auto 1.0 за оптимизиране на работните файлове при режещите маси от серия Kongsberg

Нови серии хартии за широко-форматен дигитален инкджет печат от швейцарската компания Cham Paper Group

На кратко

EskoArtwork спечели награда от Label Industry

Цени

Специална оферта печат, рязане и рязане по контур

 

Новият Phaser 7500 на Xerox за професионален печат


Ксерокс България представи първия HiQ LED принтер. Phaser 7500 е подходящ за офиси с големи обеми цветен печат.
Устройството поддържа скорост от 35 стр. в минута за формат А3 с максимален месечен капацитет до 150 000 страници, което ще позволи на компании самостоятелно да печатат документи с високо качество, и да спестят част от разходите за външни услуги. Благодарение на функциите за автоматичен двустранен печат, създаване на книжно тяло, принтерът позволява да се оформят и отпечатат ръководства, бюлетини и брошури на професионално ниво. Освен това Phaser 7500 поддържа печат на тежки медии с формат SRA3 и банер режим 320х1200 мм, което го прави отлично решение за създаване на плакати, дипляни, брошури и визитки.

Устройството Phaser 7500 е достатъчно технологично, за да изпълни задачи за цветен печат с високо качество на цветопредаването и е достатъчно компактно, за да не пречи в тесни помещения. С новият Phaser 7500, малки предприятия и средни работни групи ще могат да разчитат на няколко функции за графично обработване, като Adobe PostScript 3 (стандарт за всяка конфигурация) и настройка на цветове по PANTONE с резолюцията на печат е 1200 х 1200 dpi.
С Phaser 7500 може да се упражнява корекция на изображенията и цвета с помощта на "Color by Words". Функцията дава възможност да се коригира определен цвят или област от разпечатката, без да се засяга останалата част от страницата. По този начин няма нужда да коригирате source файла. Трябва само да се избере желания цвят за промяна от падащо меню и "Color by Words" ще коригира разпечатката. http://webapps.open.xerox.com/nlc/

 

 
Оригиналната снимка не е наред?
Изберете от падащите менюта в "Color by Words"
Жълто-зелен - по-зелен;
червен цвят - много по-наситен.
Две стъпки за прекрасен резултат.Усъвършенствана технология Xerox HiQ LED за изключително качествен печат.
В новата печатаща глава HiQ LED зад всички печатащи процеси стои специализиран ASIC чип за управление. Новият ASIC контролира светлинния интензитет чрез процес на продължително сканиране и съхраняване на информация. Сензор на LED линията изпраща сигнал обратно до HiQ чипа за интензивността на всеки диод, след което се прилага цифрово наместване, за да се осигури равномерност от LED до LED по линията, както и 100% да се компенсира всяко извиване, изкривяване и лошо регистриране. Това нововъведение гарантира хомогенност на цвета, която при направените тестове дори превъзхожда лазерната технология.


Лазерен принтер
HiQ LED
 
 


Новата подредба на лещи предлага множество предимства в сравнение с конвенционалната технология: по-малко движещи се части и следователно по-нисък риск от грешка в зоната на изграждане на образа, както и по-малка LED глава от лазерна такава. Подредбата на диодите е по 1200 на квадратен инч с общо 15 000 в цялата редица, водеща до ултра прецизен контрол на пикселите, което подобрява възпроизвеждането на отделните изображения, за да не бъдат разпечатките назъбени, а сивите изображения по-хомогенни.

След 26.11 принтерът ще е на разположение за демонстрации в офисът ни.
Заповядайте!

Към началото

Мрежови скенер NetDeliver @V2800 с уникални възможности


Avision NetDeliver @V2800 e мрежов скенер, лесен за употреба и с възможност за двустранно сканиране. Той сканира и разпределя Вашите документи по-ефективно и ефикасно в мрежата.
Основните предимстава на модела са:
  • Сканиране на лицето и гърба на Вашия документ.
  • Управление на Вашия @V2800 дистанционно по мрежата чрез вграден уеб базиран софтуер
  • Сканиране на документи и изпращането им директно до e-mail адресите
  • Запазване на 2,000 e-mail адреса
  • Сканиране на документи и запазване в цифров формат на посочен сървър
  • Компактно листоподаващо устройство с капацитет 50 листа
  • Сканира документи и ги изпраща по факс, ако @V2800 е свързан с поддържан от него принтер и телефонна линия.
  • Сканира документи и прави копия, ако @V2800 е свързан с поддържан от него принтер
  • Разширени функции за сигурност - включва парола за достъп и инструменти за администриране.
Ако искате Вашия документ да бъде прехвърлен по-бързо и удобно, не разчитайте на традиционните решения да закупите отделно принтер, скенер или копир. Освен влагането на много средства, ще трябва допълнително да конвертирате Вашите хартиени документи в цифров формат, за да се разпространяват по мрежата.
Скенера е с оптична разделителна способност - 600 dpi, максималната площ на сканиране е 216 mm x 296 mm, а през листоподаващото устройство - 216 mm x 355 mm. Скоростта на сканиране и изпращане по електронна поща е 8 стр. / мин. в черно-бял режим и цветно, а скоростта на копиране 25 стр. / мин. в черно-бял режим. Връзката му към мрежета е по Ethernet 10BaseT/100BaseTX auto-negotiation.

 

Към началото

Запазете Вашите чудесни спомени във времето!

Имате ли тонове негативи, които пазите във Вашата стая?
Разглеждайки стария си албум, изпитвате ли съжаление, че не сте в състояние да споделите с приятели снимки от "добрите стари времена"?
Опитвали ли сте някога да дигитализирате снимките си? Тревожите ли се, че не сте достатъчно добър, за да използвате по-сложен софтуер?
Вземете SmartPhoto F50 и той ще Ви помогне да решите тези проблеми!
SmartPhoto F50 е най-лесното и просто решение за сканиране на Вашите филми и диапозитиви. С невероятно компактния си дизайн и малко тегло SmartPhoto F50 може лесно да се пренася в къщи или в офиса, и да се държи навсякъде. Още повече скенера не се нуждае от захранващ адаптер.
SmartPhoto F50 е филмов скенер, който има възможността да сканира изображения с висока разделителна способност - 5.0 мега пиксела. Дълбочината на цвета е 24 бита, което осигурява изумителна яснота на сканираните изображения.
За да работите със SmartPhoto F50, Вие трябва само да натиснете функционалния бутон, след което изображенията автоматично се появяват на екрана, без да е необходимо да правите каквито и да е сложни стъпки или настройки. Скенера е окомплектован със софтуера Plustek FotoLite, с приятелски настроен интерфейс, който е лесен за употреба. Потребители, които нямат много опит и умения с компютри, могат лесно да усвоят функционалността на софтуера за броени минути.
SmartPhoto F50 използва ресурсите на компютъра чрез USB 2.0, като по този начин не само пести енергия, но и не използва токсични материали. SmartPhoto F50 е не само екологичен продукт, но и запазва Вашите спомени ярки и живи завинаги!

Към началото

EskoArtwork представя софтуера SignUp Auto 1.0 за оптимизиране на работните файлове при режещите маси от серия Kongsberg

SignUp Auto автоматизира процесите nesting и tiling по уникален начин, използвайки работни потоци, управлявани от метаданни.
SignUp Auto e ултимативния инструмент в работния процес за sign и display пазара.

Представяне на SignUp Auto 1.0

SignUp Auto 1.0 е ново софтуерно приложение, включващо автоматизирани модули tiling и nesting за оптимизиране на работната площ на режещите маси от серията Kongsberg.

Намалете фирата, оптимизирайки задачите

SignUp Auto разполага частите от работните файлове за рязане на база формите и броя им. Тези функции оптимизират броят на отпечатаните плоскости и последващите довършителни операции, в резултат на което разходите за труд, материали и като цяло на фирата са намалени, а самата подготовка на задачите отнема много по-малко време.

Сведете до минимум възможните грешки от страна на оператора на режещата маса

Софтуера позволява свеждане до минимум на възможните грешки от страна на оператора при уникални ситуации, като например връзката между лице и гръб при двустранни дисплеи, при което се гарантира абсолютна точност. Прецизните срязове са подсигурени от автоматично поставяне на регистрационни i-cut маркери, а инструментите подходящи за определен тип довършителна операция могат да бъдат заредени в главата и да извършват работа, след съответната баркод проверка.
SignUp Auto е един екстремно "гъвкав" софтуер. Той дава възможност да промените пътя на сряза в последния момент като генерира формата на щанцоване автоматично - например като генерира по-меки и изчистени криви на рязане за по-голяма естетика и по-висока скорост на рязане.

Към началото

Нови серии хартии за широко-форматен дигитален инкджет печат от швейцарската компания Cham Paper Group

Хартии, подходящи за печат с еко-солвентни, милд-солвентни или UV Curable инкджет мастила.

Visualjet white 909

Характеристики: Visualjet white 909 е 135 грамова хартия с бял гръб за външна и вътрешна реклама, отличаваща се с блестящи и плътни цветове при отпечатъци с приложение за задно или предно засветяване. Потребителят получава отлично качество на отпечатъка, придружено с кратко време за съхнене на мастилото.


Приложения:
Сити Лайт постери, Мега Лайт постери
Светлинни кутии
Фото реалистични постери
Интериорни отпечатъци
Интериорни краткосрочни отпечатъци
Външна реклама

Visualjet blue 919

Характеристики: Visualjet blue 919 е 115 грамова хартия със син гръб за външна и вътрешна реклама, отличаваща се с блестящи и плътни цветове при отпечатъци с приложение предно засветяване. Потребителят получава отлично качество на отпечатъка, придружено с кратко време за съхнене на мастилото.


Приложения:
Билборд реклама
Външна реклама
Фото реалистични постери
Интериорни отпечатъци
Интериорни краткосрочни отпечатъци

Хартии, подходящи за индустриален печат със солвентни или UV Curable инкджет мастила

Scrolljet 904

Характеристики: Scrolljet 904 е 175 грамова хартия с бял гръб, специално предназначена за употреба при скрол дисплеи и билбордове /мегабордове, отличаваща се с повишена якост, блестящи и плътни цветове на отпечатъците. Потребителят получава отлично качество на отпечатъка, придружено с кратко време за съхнене на мастилото.

Приложения:
Скрол дисплеи
Скрол билбордове и мегабордове

Адком e официален дистрибутор на Cham Paper Group за България.

Към началото

EskoArtwork спечели награда от Label Industry

По време на специализираното изложение LabelExpo 2009 в Брюксел, беше проведена церемонията по награждаване на номинираните участници в Label Industry Global 2009.

Награда за иновации
EskoArtwork спечели награда в категория "Непрекъснати иновации"

EskoArtworks предлага богата гама от функции и възможности при създаването и производството на етикети, давайки възможност на потребителя да увеличи драстично печалбите си повишавайки производителността си.
Независимо какви видове етикети произвеждате, независимо какъв е мащабът и характерът на бизнеса Ви, EskoArtwork има решение, отговарящо на нуждите Ви.
Производството на етикети може да бъде лесно като детска игра, с правилните решения.
Дизайнът на широка гама от етикети вече не е проблем, независимо дали те са семпли или сложни. Потребителят може да се справи с всички входни формати и да изпълни съответните изходни изисквания. Прочетете повече тук.

За наградите
С наградите 'Label Industry Global Awards' се удостояват компании, които имат значителен принос в иновативността, развитието и постиженията в областта на етикетната индустрия.

www.labelawards.com

Към началото

 

Специална оферта печат, рязане и рязане по контур

Валидна до 30.11.2009г.

Mutoh
Ultima 850 Ultima 1400 SC Pro 1400 Kona 1400
€ 3 990 € 4 990 € 5 990 € 3 495
€ 1 990 € 2 495 € 5 290 € 3 495
ValueJet 1204 € 8 990 € 8 490 € 9 490 € 10 190 € 12 990 € 11 190
ValueJet 1304 € 9 990 € 9 490 € 10 490 € 11 190 € 13 990 € 12 190
ValueJet 1614 € 14 490 € 13 490 € 14 090 € 14 790 € 17 590 € 15 890
PhotoPrint SE € 990 € 0  

Цените в червено са за комплект от плотер и принтер и не включват ДДС.
В цената получавате: Софтуер за управление PhotoPrint SE и първоначален кит от мастило.

Към началото

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe