е-бюлетин #46
  • Offers

е-бюлетин #46

# Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0897 871 857
0888 831 690
 
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
В този брой:

От 28 до 31 октомври, ще се състои EXPO PRINT & IMAGING в Интер Експо Център - София

Продукти

Нова серия високопроизводителни режещи плотери Kona от Mutoh

60 мегапикселова камера H4D от Hasselblad

Професионален принтер за директен печат върху полиестер ViperTX Soft Sign от Mutoh

Каландър Unifixer 65 от Mutoh

Цени

Промоция на CorelDRAW Suite 4

От 28 до 31 октомври 2009 г. в Интер Експо Център - София, ще се състои 9-то издание на специализираното изложение за дизайн, печат, реклама и визуални комуникации EXPO PRINT & IMAGING.

И тази година фирма Адком ще предложи освен качествени, бързи и достъпни решения за дигитален и широкоформатен печат, също така и много ИТ решения за офис приложения, графичен дизайн, предпечат и реклама. Времето е трудно, но рентабилните решения винаги имат своето време и място.

Наред с най-нови продукти като серията режещи плотери Kona, дебютирали на Европейския пазар в началото на този месец, сред експонатите ще намерите най-продавания широкоформатен принтер, работещ с еко-солвентни мастила - MUTOH ValueJet 1204, съчетаващ в едно безупречно качество и ниска цена. Машината намира широко приложение във външна и вътрешна реклама, като в комбинация с режещ плотер, се постига завършен продукт със отлично качество на конкурентна цена.

Когато става въпрос за рентабилни решения не пропускайте да отделите внимание на Mutoh DrafStation - най-достъпната машина за сублимационен печат на плат, подходящ за спортни и други облекла, рекламни флагове, банери и др. Издръжливостта и ярките цветове на изделията се гарантират от качествените материали на швейцарските фирми Huntsmann (CIBA) и Qualimage.

Сега е моментът, ако искате да разполагате с качествен режещ плотер. Проверете уникалните цени за серията Mutoh Ultima.

Традиционното представяне на цифрово оборудване с марката XEROX и тази година ще бъде с премиера. Две нови устройства заемат мястото си в продуктовата гама: XEROX WorkCentre™ 7765 ще даде възможност на повече потребители да разполагат с професионално оборудване на достъпни цени, a любителите на нови технологии могат да видят HiQ LED технология за цветен печат в устройството WorkCentre™ 7425. И към двете машини има RIP контролер за увеличаване на възможностите за печат.

За да бъдем максимално полезни, ще покажем и печатни устройства от офисния клас продукти на XEROX, които биха заели достойно мястото си в търговския или дизайнерския  ви отдел. И в този клас продукти, духа на рентабилност е особено изразен с новия принтер печатащ с твърди мастила - Phaser 8860. При него цената на цветна страница = черно-бяла, при това с невероятно качество.

Сред богатата гама- офисни, документни, професионални и мобилни скенери на щанда ще бъде показан първият в България специализиран медицински скенер Microtek Medi 6000. За потребители на по-големи формати и скорости новият FS1600XL сканира А3 страница за 3 секунди.

Дизайнерите ще имат възможност да се докоснат до новите серии таблети на WACOM - Intuos 4 и още една премиера за България: новaтa серия Bamboo 2 която бе представена в Европа в края на Септември. Освен традиционната писалка, потребителите вече могат да работят директно с пръсти. Операции, като завъртане, скрол, мащабиране и други стават с едно движение.

Продуктите на американската фирма STAHLS са още една възможност за разширяване на Вашия бизнес, посредством качествени материали за апликация върху плат и термо- трансферни магнитни преси. Материалите са разделени в две групи - CAD- COLOR фолиа за еко-совентен печат и CAD-CUT цветни фолиа за рязане, а термо-трансферните магнитни преси Stahls MAG са най-удобните, здрави, качествени и лесни за работа преси, предлагащи се на българския пазар на разумна цена.

Към началото

Нова серия високопроизводителни режещи плотери Kona от Mutoh

Mutoh Европа представи на Viscom в началото на октомври най-новата серия режещи плотери Kona. Машините се предлагат в три ширини - на 760, 1400 и 1650мм и дават на потребителя много функции, отлично качество и скорост на разумна цена. Плотерите от серията Kona са оборудвани и с оптика за разпознаване на бар код маркери, поставени при печат и могат да извършват рязане по контур плюс пълно прорязване. Контролния панел на новата серия е заменен от функционален 3.5 инчов LCD тъчскрийн, а за прецизната система за водене на медията се грижат освен притискащите ролки, така и 2 подържащи ролки, на които се поставя шпулата на ролната медия. Като опция се предлага допълнителна ролка за безконтактно зареждане на медията, чрез което се избягват нежелани ефекти като евентуални отпечатъци или неволно надраскване. При Kona функцията за отрязване на медията по цялата й ширина (Sheet - off) се извършва от специално закален нож с дълъг живот и 4 режещи страни. Моделите от серията ще бъдат ценово позиционирани под нивото на сегашната серия Utlima, въпреки че по параметри я превъзхождат.

Към началото

60 мегапикселова камера H4D от Hasselblad

Оборудвана с 60 Mpixel MF сензор и новата революционна технология True Focus, камерата H4D-60 ще промени "погледа" Ви върху професионалната фотография. Новата H4D серия е разработена на база на платформата H3D и е окомплектована с новия софтуер Phocus 2.0 от Hasselblad.

Hasselblad с гордост обяви пускането в продажба на най-новия модел hi-end професионална серия камери H4D, които бележат началото на нова ера в историята на средния формат DSLRs. H4D-60 е първата камера от новата серия, оборудвана с 60 мегапикселов средно-форматен сензор и уникалната технология True Focus с абсолютно застопоряване на фокус, които правят авто-фокуса съвършен. Както и останалите серии H от Hasselblad, H4D e специално разработена да посрещне нуждите на най-взискателните и прецизни професионалисти, които изискват максимума от качество и производителност. Просто казано, H4D e естествената еволюция на H сериите и на стратегията на Hasselblad в професионалната фотография като цяло.
True Focus and Absolute Position Lock
True Focus технологията разрешава с лекота един от най-предизвикателните проблеми, пред които се изправят професионалните фотографи днес - истински прецизен фокус на целия образ. Мощен процесор използва съвременни технологии за измерване на ъглова скорост по иновативен начин - безупречното изчисление на разстоянието за точен фокус се калкулира посредством детайлно записване на данни за движението на обектива. Фърмуерът на H4Dе допълнително усъвършенстван във фокусирането, с помощта на прецизни системи за извличане на данни, взети от всички HC/HCD лещи. Тази технология поставя авто-фокуса на едно високо ниво, позволявайки на фотографите да насочат усилията си върху композицията и да се концентрират върху творческите си способности, докато True Focus се грижи за останалото.

Към началото

Професионален принтер за директен печат върху полиестер ViperTX Soft Sign от Mutoh

По време на изложението Viscom 2009, което се проведе от 01 до 03 октомври в Дюселдорф, Германия Mutoh Европа представиха нова серия производствени дигитални широко-форматни принтери за директен печат върху полиестерни материи с отворена и затворена структура серия ViperTX Soft Sign. Машините са проектирани на база платформата на новата серия принтери Viper Extreme. Те се предлагат в две ширини на 163 и 222 см. и са оборудвани с термо фиксиращо устройство, което се намира в предната част на принтера. Чрез тази технология се елиминира нуждата от използване на междинен носител (сублимационна хартия) и фиксиращ каландър, който са неизменна част от оборудването при наличието на стандартен принтер за трансферен печат.
ViperTX Soft Sign могат да се конфигурират в 4, 6 или 8 цветен режим и работят с 8 печатащи глави с променлив размер на капката от 5.4 до 83 пиколитра, като каретата с главите се регулира по височина от 1.2 до 4.0мм в три стъпки. Принтерите разполагат със специален канал, по който се извежда отпадъчното мастило при печат на полиестер с пореста структура.
Стандартното оборудване включва и автоматична рефилна система за мастилата (BIS), автоматично развиващо/навиващо устройство за работа с ролки до 150 кг, инфрачервен нагревател монтиран преди фиксиращото устройство и тъчскрийн дисплей за контролиране на печатния процес.
Прецизното водене на плата по време на целия процес е подсигурено чрез качествена система от ограничители, ремъци и валове.
Принтерите достигат производствена скорост от 37м2/ч при безупречно качество, искрящи и плътни цветове на отпечатъците, за което се грижи добре познатата технология за вълнообразен печат - I2 (Intelligent Interweaving).

Към началото

Каландър Unifixer 65 от Mutoh

Mutoh Европа представиха един от най-новите си продукти - ролна термо - трансферна преса (каландър) модел UniFixer 65. каландърът е с работна ширина от 1700мм, предлага се на конкурентна цена и е универсална машина за топлинен трансфер на отпечатъци от сублимационна хартия върху плат или фиксиране на отпечатъка при директен печат върху плат. Каландърът е съвместим с цялата продуктова гама от дигитални принтери за директен и трансферен печат на Mutoh. UniFixer 65 фиксира и трансферира изображения отпечатани както със сублимационни мастила, така и с мастила на водна база за директен печат върху плат.
Прецизният контрол на температурата осигурява брилянтно и точно трансфериране или фиксиране на цветовете върху плата. Важен параметър е и консумацията на ел. енергия, която е оптимизирана при Unifixer 65 чрез бързо кварцово нагряване на 200 милиметровия барабан за достигане на работна температура и бързото му охлаждане след приключване на работа.
Mutoh Unifixer 65 e идеалното решение за производство на текстилни банери и знамена за външна и вътрешна реклама, спортни облекла, декоративни рекламни приложения и много други.

Към началото

Промоция на CorelDRAW Suite 4

Предлагаме на вниманието Ви специалната промоция, при която можете да получите CorelDRAW Graphics Suite X4 на невероятната ценаот 379 Euro без ДДС – това e с 40 % по-ниска цена, в сравнение със стандартната.Само до 31.10.2009 г. за сумата от 379 Euro без ДДС ще получите следния комплект:

1. Скенер PLUSTEK OpticPro S28, включващ OEM версия на Corel Essentials• Оптична разделителна способност – 1200 x 2400 dpi
• Дълбочина на цвета – 48-bit
• Площ на сканиране – 216 x 297 mm
• Интерфейс – Hi Speed USB 2.0

2. Лиценз за CorelDRAW Graphics Suite X4 UPGRADE, включващ инсталационен диск

 

ВРЕМЕТО Е ОГРАНИЧЕНО – ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО ДО 31 ОКТОМВРИ 2009 г!

 

 

ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА И ПРОМОЦИЯТА НА CorelDRAW Graphics Suite X4 Small Business Edition (3 licenses) – 817 Euro без ДДС!

 

Към началото

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe