е-бюлетин #61
  • Offers

е-бюлетин #61

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Януари 2011
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

GCC представят два нови режещи плотера от серията Expert

Високо-производетелен скенер, спестяващ място, на невероятна цена!

Най-удобната за работа ръчна термо-трансферна преса в света! Мултифункционална термо-трансферна преса Hotronix® Fusion™ 40 x 50 cm

SpyderCUBE ускорява обработката на RAW изображения

Цени

НАПРАВИ НАЙ - ДОБРАТА СДЕЛКА Xerox Phaser 3140 - 146.40 лв. с ДДС

Microtek ScanMaker i900 Silver на специалната цена от 995 лв. без ДДС

Специално предложение на Mutoh за режещи плотери "Режи повече от останалите"

GCC представят два нови режещи плотера от серията Expert

GCC - водещ производител на решения за визуални технологии, обяви официално пускането на нови модели режещи плотери - Expert Pro, както и ново допълнение входен клас режещ плотер с оптика за рязане по контур – Expert 24 LX.

Основни характеристики на режещия плотер Expert pro:

Expert pro е оборудван със серво двигател и се предлага в два размера, 60 и 132см в комплект със стойка. В отговор на изискванията на производители, които използват векторно рязане, режещите плотери от серията Expert pro предлагат скорост до 60см/сек., и сила на натиск до 400гр., което обезпечава необходимото качество на работа. Добрата новина се допълва от факта, че освен с добри характеристики, плотерите ще се предлагат на невероятно достъпна цена. На българския пазар продуктите ще се предлагат от месец февруари 2011 г. от Адком, официален дистрибутор на GCC за България.
1. Гарантирано водене на медията до 5 метра - режещият плотер Expert pro се състои от най-добрите компоненти от предишните модели плотери и осигурява мониторинг на вала до 5 метра, което ще гарантира качество и намаляване на разходите за материали. Серво моторите не само повишават надеждността и прецизността в работата, но правят плотерите и много по-безшумни.
2. Програмно обезпечение - поради наличието на драйвер за Windows, Expert pro може лесно да се свърже като периферно устройство. Поддържа различни програми за работа с векторни обекти, включително Illustrator, CorelDraw, и др.
3. Контролен панел - лесен за използване 20-цифрен дисплей с 14 клавиша, които осигуряват лесен контрол и навигация. Контролният панел позволява на потребителя да управлява всички оперативни функции, включително офсет, режим на качество, скорост и натиск.
4. Expert pro поддържа три порта за свързване: USB, сериен RS232 и паралелен. Поддържането на три порта предлага гъвкавост и улеснен процес при работа с машината. USB порта осигурява бързо предаване на данните между плотера и компютъра.
Expert 24 LX притежава същия здрав корпус и идентични характеристики с предшественика си Expert 24 - сила на натиск 250гр. и скорост 60см./сек. В допълнение, моделът включва оптична система за позициониране AAS, която ще позволи на потребителите да изпълнят автоматично контурно рязане, за да удовлетворят нуждите на клиентите си. За производството на Expert 24 LX, също са използвани тествани компоненти, които гарантират качествено рязане и надеждност на машината на достъпна цена.

Основни характеристики на режещия плотер Expert 24 LX:
1. Система за оптично позициониране AAS - Accu-Aligning System, гарантираща точно рязане на предварително напечатани изображения по сложен контур, с използването на маркери.
2. Гарантирано водене до 3 метра - режещият плотер Expert 24 LX се състои от най-качествени компоненти и осигурява проследяване на вала до 3 метра, за да гарантира качеството на готовия продукт, намаляване на разходите за материали
3. Програмно обезпечение - плотера Expert 24 LX поддържа най-използваните програми за работа, Illustrator, CorelDraw, AutoCAD и др., което позволява на всеки потребител да започне работа без излишни разходи. Наличието на Windows драйвер допълнително улеснява потребители и използването на машината като периферно устройство.
4. Потребителски интерфейс - лесен за използване контролен панел и специален софтуер VLCD (виртуален LCD панел) дават на потребителя нужното удобство и лекота на работа.

Към началото

Високо-производетелен скенер, спестяващ място, на невероятна цена!

ArtixScanDI 8040c е цветен документен скенер, специално проектиран за фирми, нуждаещи се от високо-скоростно и продуктивно устройство за дигитализиране на документи.

Благодарение на скоростта на сканиране: 40 стр./мин. и 80 изображения/мин., този модел предлага бърза и ефикасна обработка на документите, като осигурява високо качество на сканираните изображения. Скенера е с вградено листоподаващо устройство с капацитет от 100 листа, което допълнително допринася за повишаване на производителността при конвертиране на голям обем документи в цифров вид.

ArtixScan DI 8040c е с компактен дизайн, заема само половината от мястото, което заема обикновен скенер и е перфектното устройство за малки офиси.
С високата скорост на сканиране - 40 стр./мин. и 80 изображения/мин., ArtixScan DI 8040c е идеалното решение за превръщането на големи обеми от документи в цифров формат.
Високата продуктивност е факт, благодарение на листоподаващото устройство с капацитет от 100 листа. Препоръчителното дневно натоварване е 2000 листа.
48-битовия цвят допринася за по-голяма достоверност при възпроизвеждането на оригиналния документ и разкрива детайли, които не могат да се уловят при черно-бял режим и сканиране в степени на сивото. С оптичната разделителна способност от 600 dpi се постига високо качество на сканирания документ.
Скенера е окомплектован с новия софтуер за сканиране Advanced ScanWizardDI. Многофункционалният контролен панел дава възможност на потребителя да сканира изображения и документи, без необходимост от отваряне на допълнителни прозорци. С добавените нови и подобрени функции, сканиращият софтуер ScanWizardDI дава възможност на потребителя да направи бързо и точно сканиране, което спестява време и прави работата по-ефективна.

   • Брояч на документи
Броячът дава информация на потребителя за всички сканирания, както през листоподаващото устройство, така и върху стъклото на скенера. Това помага да се определи точно кога е нужно да се подменят консумативите (ролките и падчетата) или да се направи профилактика, с цел по-надежна и ефективна работа на устройството.
   • Предефинирани настройки
Тази функция Ви позволява да запазите настройките за сканиране на дадено изображение, като предефинирани настройки с определено потребителко име. Така тези настройки могат да се използват по-късно, когато е необходимо, което пести време и дава удобство, в случаи когато потребителя постоянно използва определен формат, сканира едни и същи по вид изображения или ако скенера се използва и от други потребители, които са направили собствени настройки на изображението. Ако за първи път използвате функцията за задаване на настройки, се препоръчва да използвате инструкция с указания стъпка по стъпка .
   • Настройки за страна на документа
Тази функция позволява да се определят настройки за различните страни на документа (лице и гръб) поотделно, когато ще се сканира в двустранен режим.
   • Функции автоматично-изрязване и Автоматично-завъртане
Функцията автоматично-изрязване разпознава размера на оригинала, огражда го в рамка и изрязва ненужните черни полета. Другата функция автоматично-завъртане изправя завъртяните изображения по права линия.
   • Подобряване на качеството на документа
Тази функция подобрява четимостта на текста в документ, в който има и други елементи като цветови фон, картинки или графики.
   • Възможност за премахване на цвят
Цветовете от основните 3 канала (Червено, Зелено и Синьо) могат да бъдат премахнати, което позволява сканираното изображение и данните от него да бъдат по-ясни, в случаите, когато се налага разпознаване на символи и обработката им в дадени приложения.
   • Запазване на повече от едно (много) изображения в един файл
Тази функция дава възможност на потребителя да зададе запазването на много сканирани изображения в един файл.

Към началото

Най-удобната за работа ръчна термо-трансферна преса в света!
Мултифункционална термо-трансферна преса Hotronix® Fusion™ 40 x 50 cm

Stahls' пуснаха в продажба най-новия модел термо-трансферна преса за тениски, работни облекла и др. Моделът Fusion™ от серията Hotronix® предлага на потребителя 2 възможности за зареждане на работния плот (долната плоча) - чрез завъртане на горната плоча или чрез изтегляне на долната. Освен модерният и многофункционален диазайн, с който се отличва пресата, тя е оборудвана и с чувствителен на натиск контролен панел с дисплей, предоставя възможност за запаметяване на редица режими за апликация на щампи, брояч за продукцията и разбира се е с доживотна гаранция на нагревателя!

Характеристики:

   • Доживотна гаранция на нагревателя!
   • Произведена в САЩ
   • Ексклузивен контролен и информационен тъчскрийн дисплей
   • Дигитално изобразяване на температура, време и натиск
   • Зареждане на работния плот, чрез въртене на горната плоча или издърпване на долната
   • Иновативен дизайн
   • Специално изработена рамка от алуминий
   • Настройване и запаметяване на множество различни режими за апликация
   • Възможност за бърза и лесна подмяна на долната плоча
   • Пестене на ел. енергия с режим на готовност
   • Дигитален брояч за лесен анализ на продукцията
   • Награвяща тефлонова плоча с 2 см. дебелина за перфектно топлопредаване и равномерен натиск във всички зони на работната площ
   • UL / ULC / CE / RoHS съвместимост

Към началото

SpyderCUBE ускорява обработката на RAW изображения

Уреда е безценен помощник за всеки потребител, работещ с SLR камери или снимащ в RAW формат.
Самото снимане в RAW формат, дава на потребителя голяма свобода, но обработката на изображението отнема доста време и често е съпътствано от проби и грешки. SpyderCube ускорява обработката на RAW файлове, предоставяйки акуратни справки за баланса на бялото, експозицията, нивата на черното и яркостта. За да се уверите, направете по една снимка при еднаква светлина с SpyderCube и без него.
SpyderCube е направен от ABS Cycoloy, което хибридна смола устойчива на стареене, изключително издръжлива и удароустойчива.
Окомплектовката в която се предлага е:
   • Datacolor SpyderCube™
   • Предпазен калъф
   • Ръководство за употреба на 10 езика
   • 2 годишна гаранция
   • Безплатна онлайн поддръжка

Функции и ползи:
   •  Референтен уред за постигане на точен цвят за елиминиране на проби и грешки при обработката на RAW формат файлове.
   • SpyderCube осигурява цялата необходима информация от светлинния източник за RAW настройки:
      - Хромирано топче за замерване на уловената светлина и анализиране на преекспонираните зони.
      - Бели облицовки за определяне на най-съществените параметри от уловената светлина.
      - Спектрално неутрални облицовки с 18% сиво за замерване на цветовата температура и полутоновете при всякакъв светлинен източник.
      - Черна дупка за определяне на абсолютно черно.
      - Черни облицовки за определяне на сенките.
   • Лесен за употреба и съвместим с всички софтуери за обработка на RAW.
   • SpyderCube e съществен уред и средство при обработката на RAW и JPG файлове.
   • Малък и удобен
Идеален за употреба във фотостудиа и на външни условия

Освен наличието на софтуер за редактиране на изображения няма други софтуерни изисквания.

Към началото

Нова версия на популярния софтуер за CNC рутери - EnRoute 4.2

Американската софтуерна компания Scanvec Amiable пусна в продажба новата версия на EnRoute за Windows операционни системи. EnRoute 4.2 предлага на потребителя два нови модула - Rapid Picture и Boxter Wizard. За потребителите, ползващи EnRoute 4.0 и 4.1, ъпгрейда до новата версия е безплатен.

Нови модули:

Rapid Picture e уникална функция за създаване на 3D текстури от снимки. Rapid Picture e включена в PRO и ATP-PRO версиите и се предлага като опция при Basic, Plus и ATP вариантите.

Boxter Wizard e нов инструмент за проектиране на шкафове, чрез който бързо се очертават размерите на шкафа, отворите за чекмеджетата, чекмеджетата, размерите на вратите, положението на пантите и др. Потребителя има възможност да създава библиотеки с проекти на шкафове. Boxter Wizard се предлага в PRO, ATP-PRO, Basic, Plus и ATP вариантите.

Към началото

НАПРАВИ НАЙ - ДОБРАТА СДЕЛКА
Xerox Phaser 3140 - 146.40 лв. с ДДС

Към началото

Microtek ScanMaker i900 Silver на специалната цена от 995 лв. без ДДС

Към началото

Специално предложение на Mutoh за режещи плотери "Режи повече от останалите"

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe