Архив 2014
  • Offers

е-бюлетин #97

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Януари 2014

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нова серия VL режещи маси от Kongsberg

EasySIGN 2014 вече е на разположение

Нов модел сувенирен принтер Direct Jet 1024UVMVP

Цени

Специални оферти за режещи плотери и GCC Expert LX и Puma III

Нова серия VL режещи маси от Kongsberg

Високо качество на достъпна цена

Новата серия дигитални режещи маси Kongsberg VL се предлага в два размера и е достъпно решение, което осигурява на клиента прецизност, издръжливост и лекота на използване при атрактивна покупна цена.
VL-up-front-withSamplesС цел да отговори на изискванията на широкия спектър от клиенти и приложения, режещите маси Kongsberg VL работят с голям набор от инструменти, осигуряващи качествени решения за широка гама задачи за рязане, биговане и чертане.
Kongsberg Ви предоставя своя професионален опит чрез VL масите на разумна цена!

Предимства
Гъвкавост

  • Kongsberg VL режещите маси са отличен избор за рязане и биговане на гофрирани материали.
  • Специализираните инструменти гарантират превъзходна производителност при безкомпромисно качество.

Лесни за използване
Kongsberg VL предоставя редица функции и удобства, за да улесни работата на оператора:

  • Безпрепятствен и лесен достъп до работния плот от всички страни
  • Автоматично разпознаване чрез баркод на режещите инструменти
  • Мощна система за запаметяване на различни работни настройки
  • Ефикасна и динамична система за безопасност при работа в съответствие с международните правила

Прецизност
Всички Kongsberg маси са проектирани и изработени солидно и дуракоустойчиво. Стоманената тип- сандвич конструкция на работния плот осигурява висока и прецизна производителност.

VL-FlexiHead

FlexiHead глава


FlexiHead главата е изключително комбинативна. Можете да избирате богата гама от инструменти за рязане на различни видове материали.
Ако желаете да разширите бизнеса си и да работите с нови материали, Вие просто трябва да добавите във FlexiHead главата нов инструмент.

FlexiHead работи заредена с до 3 инструмента едновременно. По този начин Вие постигате максимална гъвкавост при предлаганите услуги.

Набор от инструменти

Масите Kongsberg VL могат да бъдат оборудвани с голямо разнообразие от инструменти, за обработка на широка гама от материали за различни видове приложения (опаковки, дисплеи, текстил, мостри и мн. други).
tools1

VL-boxes

Рязане на рециклирано велпапе


Мултифункционалният високочестотен нож (MP HF) е с два пъти по-голяма честота и четири пъти по-висока амплитуда, в сравнение със стандартния режещ инструмент с възвратно постъпателно движение.
Този специфичен инструмент, заедно с мощният мотор позволяват прецизно и безпроблемно рязане на рециклирано велпапе при висока скорост.

VL-solid

Рязане на мукава, картони и други твърди материали


Ножът за рязане на твърди материали (RM) Knife Tool осигурява отлична производителност при обработка мукава и други твърди бордове и пластмаси.

VL-corrugated

Биговане на велпапе и опаковъчен картон


Инструмента за биговане Crease Тool работи с голям брой биговащи ролки за различни по броя пластове велпапета и опаковъчни картони.

VL-PVC

Рязане на опаковъчен картон и твърди пластмасови листове


Няколко различни видове ножове се предлагат за рязане на твърди пластмаси и опаковъчен картон

VL-Vnotch

V-образни срязове при солидни опаковки за дисплеи, подаръци и др.


Скосеният нож е специален инструмент за правене на V-образни канали и 45º срязове в твърди медии с цел прецизно сгъване.

VL-textile

Рязане на текстилни материи


Инструментът RotaCut Tool е специално разработен за рязане на напечатани платове като банери, знамена и други рекламни текстили.

VL-rubber

Рязане на изтласкващи гуми за щанци


Long Stroke Knife tool e осцилиращ инструмент с дълъг ход на ножа и е идеален за материали като изтласкващи гуми за щанци. Той осигурява перфектно съчетание за клиенти, които искат да се възползват напълно от модула Rubbering в софтуера за структурен дизайн на опаковки - ArtiosCAD.

VL-Selfadhesive

Рязане на самозалепващо фолио


Инструмента KissCut е нож с контролиран натиск за рязане на самозалепващо фолио.
Натиска на рязането се регулира от върха на инструмента.

VL-VarnishBlanket

Рязане на плаки за частичен лак за офсетов печат


Microcut Tool има контролирана настройка чрез микрометър на дълбочината на рязане и е перфектен избор за приложения за рязане на плаки за частичен лак.

VL-Ballpen

Чертане на хартия или фолио

Химикалка, писалка с мастило и писец са различни инструментни вложки, които са на разположение за редица операции за изчертаване.


Kongsberg VL спецификации

Модел Работна площ Размер на материала
(ширина x дължина)
Габарити
(вкл. Работната станция)
Макс. скорост Макс. ускорение
VL20 1680 x 1270 мм
1750 x 1620 мм
2400 x 1980 мм 30 м/мин
3 м/с² /3.30 G
VL24 1680 x 3050 мм 1750 x 3420 мм 2400 x 3720 мм 30 м/мин
3 м/с² /3.30 G

Към началото

EasySIGN 2014 вече е на разположение

EasySign header

EasySign balls

EasySIGN 2014 може да се изтегли от сайта и е готова за доставка.

Клиентите, които имат EasySIGN софтуер с валидна поддръжка може да изтеглят и инсталират EasySIGN 2014 безплатно.

Добра новина за всички онези, които сте инсталирали софтуера EasySIGN 2013 г. за проба и все още не са решили покупка EasySIGN 2013. С пускането на новата версия, EasySIGN 2014 г. може да бъде инсталиран за нов 30-дневен пробен период и ще имате още една възможност да изпитате ценните възможности на софтуера EasySIGN 2014 * без такса за 30 дни!

* Текущи потребители на лицензи за EasySIGN 2013 г. или по-стари силно се препоръчва да инсталират новия 30-дневен пробен лиценз на отделен компютър и да направят сигурна резервно копие на своите работни проекти, правени със стария EasySIGN.

Ново в 2014

Някои от новите моменти в EasySIGN 2014 са:
Шрифтов менажер
EasySIGN има нов мениджър на шрифтовете, който е на разположение в рамките на текстовия редактор на EasySIGN. Това осигурява на клиентите свободата да управляват своите шрифтове според личните си предпочитания. Можете да направете шрифтови селекции на базата на "TTF / OpenType", "TYPE1/ATM", "SFN", "ROMAN", "SWISS", "SCRIPT", "ДЕКОРАТИВНИ" или други.
View Font Manager movie

Любими шрифтове
Съхранявайте шрифтове си по начина, по който искате в рамките на новия EasySIGN шрифтов мениджър.
Добавете всеки избран шрифт в шрифтовия мениджър към списък с предпочитани. Можете да преименувате шрифта (първоначалното име се показва, когато е избран) и можете да добавяте коментари.
View Font Favorites movie

Разпределяне на обект (и) по крива
Можете да разпределете всеки обект по дадена крива и да зададете броя повторения. Използвайте тази функция, като инструмент за дизайн или за повторения.
View objects along path movie

Граничен обект
Създаване на хубав набор от рамки за броени минути.
View Border object movie

Брошури
Брошурата за EasySIGN 2014 ще даде на клиентите с EasySIGN 2013 информация за това какво е новото в тази версия, а на клиентите с по-стара версия страхотна идея за това, от което те се лишават.
Можете да изтеглите брошури на следните езици холандски, английски, френски, немски и испански. Dutch, English.


Нов сайт и магазин

На база получените многобройни запитвания за разширяване на възможностите за абонамент с възможност за ниски разходи, вече е на лице основното предимство, че клиентите могат да започнат да работят с EasySIGN софтуера с една малка инвестиция.

EasySign box

EasySIGN предлага абонамент Starter от € 30 на тримесечие и абонамент Master по € 35 всеки месец. Годишният абонамент Starter е намален при цена от € 199 до € 90 на година.

Срещу допълнителна такса на лиценз получавате техническо обслужване за само € 99 за първата година. Цената за последващите абонаментни години е на годишна база в размер на € 199.


Всички абонаментни продукти, споменати по-горе са на разположение само в рамките на онлайн магазинът shop.EasySIGN.com. Уебсайт е чисто нов и съдържа допълнителна информация за продуктите.

Попитайте в Адком за вашия купон с уникален код. Моля, свържете се с EasySIGN когато разполагате с този купон с код, за да може да си поръчате нови лицензи EasySIGN чрез абонамент.

Към началото

Нов модел сувенирен принтер Direct Jet 1024UVMVP

Висока прецизност при отпечатване и по-голяма производителност благодарение на рефилна система.

DJ1024UV MVP Компанията DCS разшири портфолиото си с ново поколение висококачествени сувенирни мастилено-струйни UV LED сувенирни принтери, които са проектирани на база предишните успешни модели,. Новите1024UV MVP високо производителни модели от Direct Color Systems са насочени към увеличаване на рентабилността, предлагайки по-голяма производителност, печатайки за по-кратко време с по-високо качество.
Подобно на популярният HS модел, 1024UVMVP предлага полезни и иновативни функции като TEXTUR3D™ и Inline печат, ADA съвместимост (Брайлови означения), прецизно позициониране на капките с мастило™ и ACS™ система за предотвратяване засъхването на мастило в печатащата глава.

Новите 1024UVMVP разполагат и с редица подобрения и функции, които включват:

По-голяма производителност - Подобрено задвижване на X-оста осигуряващо 20% повече продукция спрямо предишните модели1 *Най-добро в класа си

Рефилна система-За разлика от касетите с мастило за еднократна употреба, тази система позволява 100% използване на наличното мастило и спестява от времето за пълнене * Най-добро в класа си

Циркулация на бялото мастило -Автоматична и програмируема циркулация на бялото мастило в резервоара. Благодарение на тази система бялото винаги е в кондиция за качествен печат. * Най-добро в класа си

Печат върху твърди плоскости
Автоматична настройка на височината за печат върху субстрати с дебелина от 0 до 381мм и тегло до 13.6 кг3 * Най-добро в класа си
LCD чувствителен на натиск дисплей -3.5" (89мм) цветен LCD тъч скрийн дисплей дава интерактивна обратна връзка, информация за състоянието на принтера и нивото на мастилата. * Най-добро в класа си

Усилена Y-ос -Y-ос с абсолютнa точност и повторяемост от ±0.0015" (0.038мм) * Най-добро в класа си

ACS™ – система за предотвратяване засъхването на мастило в печатащата глава -Системата АCS се грижи за предотвратяване на втвърдяването на мастило в дюзите на печатащата глава при печат върху отразителни, лъскави или огледални повърхности (RSM субстрати) чрез прецизна комбинация от фърмуер, сензори, софтуерни настройки и рефлектори.

Inline печат
Едновременен печат на две или три групи канали (бяло, цветно или лак) от печатащата глава в един пас.

Ненадминати способности
TEXTUR3D™ *Най-добро в класа си
Производство на триизмерни сувенирни отпечатъци с уникална визия и релеф.

ADA Съвместимост / Брайлови означения *Най-добро в класа си
В комбинация на този принтер със софтуера на DCS's Color Byte RIP 9, допълнителния ADA модул, InkMark™ UV металните субстрати с матов завършек, InkMark™ UV плексиглас субстрати, или стандартния каст плексиглас с използването на Adhesion Promoter течността, можете бързо и икономично да създавате рекламни знаци и надписи, които са в съответствие с федералните ADA предписания, благодарение на патентования от DCS UV печатен процес (2).
Неограничени възможности
Печат върху дърво, метал, керамика, пластмаса, стъкло, различни производствени части, промо продукти и много други!
Печатуема площ -10" x 24" (254мм x 610мм)

Превъзходно качество на печат - Прецизно позициониране на капките с мастило™ * Най-добро в класа си
Осигурява перфектно качество на печат.

MultiSolve™ UV LED Мастила
Изключителна устойчивост на отпечатъците на износване и разтворители. Шестцветна комбинация включваща лак и бяло. Бялото UV мастило създава много реалистични изображения, позволявайки Ви да отпечатвате много ярки, живи и плътни цветове на почти всякакви цветни или прозрачни основи.

Скорости на печат

Режим на печат Разделителна способност (dpi) Условие инч2/ч / м2/ч
Висока скорост 1440 x 720 Само цвят 4,645 / 2.99
Висока скорост 1440 x 720 Цвят и бяло в един пас 2,700 / 1.74


Данните за скоростта при печат включват само времето за отпечатване, без времето нужно за обработка на изображението от RIP софтуера. Целият цикъл от време може да варира в зависимост от скоростта на работната станция, инсталираната й памет и т.н.
DJ1024UV collage*Въз основа на данните събрани от публикувана литература и/или електронни сайтове.
1 Повишената производителност е при едновременен печат с цветове, бяло или лак и е зависима от големината на файловете за печат и тяхната резолюция.
2 Доколкото компонентите на ADA обозначения, произведени на Direct Jet мастилено-струйни принтери, са тествани, за съответствие с USA федералните насоки за ADA обозначения и ADA стандарти за 2010 г. за достъпен дизайн (Министерство на правосъдието - 15-ти септември 2010 - www.ADA.gov), отговорност на производителя на съответните знаци е да се гарантира спазването на разпоредбите на местните, щатските и федералните власти.
3 Максимална дебелина на субстратите от 6” (152 мм) и максимално тегло от 10 lbs. (4.5 кг) при стандартна окомплектовка.

Към началото

Специални оферти за оборудване за печат и рязане по контур

Специални оферти за режещи плотери GCC Expert LX и Puma III

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe