РАБОТИМ ОТГОВОРНО - ЗАПЛАХАТА COVID - 19


  • Offers

Опции за подаващи, навиващи системи за ValueJet 16xx

Опционални системи за водене на медията за принтери от сериите Valuejet, Rockhopper 3 Extreme и Spitfire Extreme.

За потребителите, търсещи автоматизиран печатен процес на средни и големи по обем поръчки, съпровождан от прецизно и безконтактно водене на медията, Mutoh предлага 3 опционални варианта, които могат да бъдат закупени, в зависимост от принтера, с който работите.
Най-малкият модел 1204 от серията еко-солвентни дигитални широко-форматни принтери ValueJet, може да бъде поръчан или допълнително оборудван с навиващо устройство, работещо с диаметър на шпулата 2 или 3 инча и поемащо ролки с тегло до 10кг.
За междинният модел 1304 от ValueJet серията се предлага навиващо устройство с двойка допълнителни тръби по цялата ширина на принтера, която осигурява контролирано напрежение и прецизно изпъване на медията. Това изпъване е особенно важно, когато се печатат обемни поръчки върху неспециализирани и евтини медии, имащи свойството да се набръчкват при подгряване, което от своя страна води до нежелани резултати. Навиващото устройство поема ролки с тегло до 30кг. и диаметър до 150мм.

Standartd-SupplyVJ   Стандартна система за закрепване на ролките с медията, която се подава към принтери ValueJet 16xx
   Последният принтер 1614 от серията може да бъде оборудван с навиващо устройство с изпъване на медията, което поема ролки с тегло до 30кг. и диаметър до 150мм.
 U-W100 За потребителите, печатащи върху тежки медии като винили, филми и хартии с тегло на ролката над 30кг., които са трудни за развиване и навиване поради теглото им, натрупано статично електричество, хлъзгава или лепкава повърхност или др., ValueJet 1614 може да бъде оборудван с прецизно автоматизирано развиващо/навиващо устройство с изпъване на медията в двете посоки и поемащо ролки с тегло до 100 кг. и диаметър до 300мм.  


65 инчовите модели от следващият клас производствени еко-солвентни и милд-солвенти широко-форматни принтери от сериите Rockhopper 3 Extreme и Spitfire Extreme са стандартно оборудвани с навиващо устройство с изпъване на медията, работещо с ролки тежащи до 30кг. и диаметър до 150мм. при по-достъпната си окомплектовка. Разбира се, предлага се и вариант 65 инчовите принтери да бъдат поръчани с развиващо/навиващо устройство, поемащо ролки с тегло до 100 кг. и диаметър до 300мм.
90 инчовите модели Rockhopper 3 Extreme и Spitfire Extreme са стандартно оборудвани развиващо/навиващо устройство, поемащо ролки с тегло до 100 кг. и диаметър до 300мм.

За повече информация може да изтеглите брошура Optional Take-up Systems for ValueJet 16xx /Rockhopper 3/ Spitfire 3 (PDF 183 KB).
 

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23  ESKO Logo 160x48  AFGA Logo adobe Kongsberg Logo