РАБОТИМ ОТГОВОРНО - ЗАПЛАХАТА COVID - 19


Начало
 • Offers

е-бюлетин #58

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

WACOM предлага нов стил с BAMBOO SPECIAL EDITION

Нови версии на PhotoPrint & FlexiSign от SAi

ESKO пусна автоматизирана поточна линия за опаковки и дисплеи КONGSBERG XP

Ножчета за режещи плотери

Специални оферти

 

WACOM предлага нов стил с BAMBOO SPECIAL EDITION

Wacom въвежда стилно допълнение към гамата си от интерактивни таблети, което може да подобри творческия усет на всеки.

Японския производите Wacom обяви новото попълнение от интерактивни таблети от серията Bamboo – Bamboo Special Edition – идеален за потребителите, които обичат да използват компютри за да творят. Част от успешната серия Bamboo - Bamboo Special Edition се отличава от семейството си, чрез уникална комбинация от сребрист и черен цвят, както и изключителната окомплектовка, която включва ценен набор от софтуерни програми. Новия модел работи както с писалка, така и с докосване, като поддържа пълен набор от жестове, за да превъртане, мащабиране, завъртане и флип на снимки или документи. По този начин се осигурява лесен, естествен и приятен начин работа с компютъра.


Новия сребристо-черен елегантен дизайн на Bamboo Special Edition го прави напълно подходящ за всички Apple преносими компютри. Предалага се в два варианта – малък и среден (small and medium),  а иновативния и ергономичен дизайн превръща работата с него в удоволствие. Таблета може да бъде завъртян на 180 градуса за да бъде удобен както за работещите с дясна, така и за работещите с лява ръка. Допълнителните Експресни бутони спомагат за намаляване на напрежението в мускулите и ставите. За потребителите, които използват компютъра всеки ден, новия таблет е идеалния инструмент за себеизразяване и персонализация.

Bamboo Special Edition поддържа жестове с 4 пръста и е още по-лесно за потребителите да оставят пръстите да правят превъртане, мащабиране, завъртане или обръщане. Резултатът е вълнуващо разнообразие от творчески възможности. Bamboo Special Edition Medium е с по-голяма площ и затова е подходящ за правене на албуми, аранжиране на снимки, рисуване или тифецване. По-малкият модел е идеален за персонализиране на социалните профили в мрежа и комуникация с приятели и семейството си.

Обединяването на двете технологии на писалката и с докосване доведе до създаване на подобрен продукт. Новата, по-чуствителна писалка все още е основен инструмент при таблетите серия Bamboo. С няколко леки щриха на писалката може да добавите подпис, картинка или драскулка. Усещането е подобно на писането с химикалка върху хартия и осигурява изключителна точност при рисуване и при обработката на дигитални изображения.

Таблета Bamboo Special Edition е окомплектован със специално произведена за него високо качествена черна чанта, която го предпазва от удар и надраскване.

Включен софтуер
И двата размера на Bamboo Special Edition са окомплектовани със следните софтуерни приложения за обработка на изображения и рисуване:
Adobe Photoshop Elements 8
Corel Painter Essentials 4
ArtRage 3 Studio Pro

А Bamboo Special Edition Medium включва още и Nik Color Efex Pro 3.0 Standard – филтър plug-in за Adobe Photoshop Elements


 АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО МАГИЯТА ТАБЛЕТИТЕ WACOM ОТДЕЛЕТЕ ЕДИН ЧАС НА 30 ОКТОМВРИ 2010

Към началото

Нови версии на PhotoPrint & FlexiSign от SAi

В началото на октомври излязоха последните версии на специализираните софтуери за печат: RIP-а PhotoPrint и софтуера за векторен дизайн и рязане на надписи и знаци FlexiSign. Разработчикът SAi (Scanvec Amiable International) скача от версии 6 /съответно 8 направо на версия 10, веднъж поради годината 2010 и втори път заради множеството промени в двата софтуера.

Новите моменти може да бъдат групирани в няколко групи:

Cut/Plot Диалогов прозорец       [FS]
[N] Всички корекции направени от потребителя се изобразяват в Preview прозореца на FlexiSign, така че каквито и корекции да бъдат направени, то те стават видими като по-този начин шанса да бъде допусната грешка е сведена до минимум.
[N] Също така, селекцията между layout лентата и advanced таба са синхронизирани.
[I] Функцията Optimize Cutting Order feature е усъвършенствана, като редуцира движението на медията напред и назад при рязане. Функцията е изключително полезна особено при пълно прорязване на медията (при производство на стикери на например)
[N+I] Лесно добавяне, преместване и премахване на разделящи линии с десния бутон на мишката:
За да добавите вертикални или хоризонтални разделящи линии, кликвате с десния бутон:
[N] Color Nesting функция
Новата функция се намира в таба с настройките на задачата и е полезна, когато потребителя има файлове с повече от един цвят. FlexiSign 10 ще разположи оптимално всеки цвят поотделно.  Потребителя може да използва Width field функцията за определяне на хоризонталното пространство, което може да бъде използвано оптимално за разполагане на задачите за рязане.
Добавена е и отметка за цялостно запазване на групираните обекти и текста в дизайна.

Обработка на изображението     [FS][PP]
[N+I] Премахване на фон при растерни изображения в CMYK цветово пространство
Потребителя може да използва Make Transparent функцията при изображения във всяко цветово пространство. Или казано иначе – вече не е нужно да се конвертира до RGB, особено при премахване на фона в CMYK, grayscale или дори B&W изображения за създаване на контура за рязане в дизайна.
[I] Подобрена поддръжка на филтри за растерни изображения за Adobe CS4 и CS5. Това, разбира се изисква съответната версия на Adobe CS да бъде инсталирана на същата работна станция.

Себестойност на продукцията      [FS][PP]
[N] Функция за изчисляване на разхода на мастило  
Потребителя може на изчисли, какво количество мастило ще изразходи принтерът му и колко ще му струва.

 

 Как работи функцията:
1) Потребителя добавя задачата/файла за печат, избира подходящ ICC профил за печат и я RIP-ва. След като RIP-ването приключи, иконката става активна:
2)  В конфигуратора трябва да бъдат въведени количеството в ml. на използваните касети/бутилки с мастило и цената им.
3) Допълнително може да се зададе и брой на циклите за почистване на печатащите глави:
4) След като бъде натиснат бутона Estimate започва калкулиране на разхода на мастило.
Валутата се взима автоматично от регионалните настройки на работната станция. Резултатите от изчислението могат да бъдат експортирани в XLS файл за последващи анализи.

PlusPRINT RIP        [FS]
[N] Потребителят вече има възможност да закупи опционално професионален Adobe PostScript Level 3 RIP софтуер към FlexiSIGN или FlexiEXPERT версиите, което му осигурява цялостно решение за дизайн, рязане, рязане по контур, рипване и печат. PlusPRINT предлага поддръжка и управление на повече от 1250 модела широко-форматни принтери, като RIP-a предлага печат със Spot On растер, който елиминира евентуален бендинг, прави много плавни и гладни преливки в изображението и осигурява максимално точни цветове.

Нови драйвери за режещи плотери и принтери  [FS][PP]
[N] Новата 10 версия на FlexiSign и PhotoPrint добавя поддръжка на повече от 475 нови режещи плотери и широко-форматни принтери, предлагайки на потребителя най-големия набор от поддържани устройства измежду всички RIP софтуери.

Link PDF функция в Design Editor     [FS][PP]
Функцията прави частичен импорт на PDF файлове към Design Editor-a (версии FlexiFAMILY и PhotoPRINT DX/PRO).
Тя гарантира, че всички цветове, обекти, ефекти от оригиналния файл ще останат непокътнати, докато потребителя добавя обекти, текст, прави контур за рязане или редактира нещо друго по файла.

 

Нова функция при рязане по контур     [FS][PP]

N] Рязане по контур и оптимално разполагане на няколко дизайна в Production Manager: Задачите за рязане ще бъдат разположени в един маркер за рязане
 
[[N] Добавяне на файлове с многослойни контури, които са генерирани от други софтуери в Production Manager. Условието е контурните линии във файла да започват с името CutContourНапример: CutContour1, CutContour2, и т.н.
На всяка една контурна линия, потребителят може да зададе различни настройки на рязане:
[N] В Production Manager се появява на предварителен изглед контурните линии.

Различни подобрения        [FS][PP]
[N] Поддръжка на TIFF файлове с Bad Wrap слове
[N] ZOOM на работния файл
Със задържане на клавиша CTRL и въртене на скрол бутона на мишката, потребителя zoom-ва файла, там където му е позициониран курсора на мишката.
[N] Запазване на текстови криви във Flexi .FS / PhotoPRINT .PD файлове. Тази функция позволява коректно изобразяване на символите на друга работна станция, дори и оригиналния шрифт да не е инсталиран на нея.
[N] Уведомяване за инсталирани нови шрифтове
FlexiSign разпознава и уведомява потребителя, когато са инсталирани допълнителни шрифтове в Fonts папката на Windows
[I] Оправен бъг (runtime error) при инсталирани Adobe CS5 и Flexi или PhotoPRINT на една работна станция [N] Усъвършенствани светлосенки
[N] Показване на размера на заредения файл от Job Properties менюто.

Нови опции към PhotoPrint и FlexiFamily    [FS][PP]
[N - FS] PlusPRINT опционален RIP&Print модул към FLEXISign или FlexiExpert версии.
[N - PP] Tiling опция за PhotoPRINT SE
[N - PP] Nesting опция за PhotoPRINT SE and DX версии. Опцията разполага оптимално и задачи за рязане по контур.
[N - PP] Tiling и Nesting опции за PhotoPRINT SE.

Зелени Ъпгрейди         [FS][PP]
[N] Потребителите с FlexiFAMILY 8.x версии и PhotoPRINT 6.x версии могат да се ъпдейтнат до последната 10-та версия на софтуерите при специални ценови условия. Потребителите, решили да се възползват от зеления ъпгрейд могат да свалят инсталационните файлове за FLEXI 10 или PhotoPRINT 10 от FTP сървъра на SAi и да получат съответната парола(и) за активация на софтуера по е-mail.

Към началото

ESKO пусна автоматизирана поточна линия за опаковки и дисплеи КONGSBERG XP

ESKOARTWORK ДОБАВЯ ПЪЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ ПРИ СЕРИЯТА КONGSBERG XP 
 
 EskoArtwork анонсира автоматизирана версия на своята серия режещи маси Kongsberg  XP. Производствената линия XP Auto включва автоматично зареждане и отвеждане на материалите и е предназначена  да допълни вшроко-форматните плоско печатащи принтери, като позволява пълен цифров процес за производство на рекламни дисплеи, опаковки, декори, макети и ред други продукти.
Като наследник на DCM 24 (Digital Converting Machine), този нов модел е базиран на най-високия клас режещи маси Kongsberg XP. Със своя капацитет линията е предназначена за непрекъснат процес на производствено натоварване 24/7 (24 часа по 7 дни в седмицата). Конфигурацията може да обработва широк кръг от материали с висока плътност, като плоскости, изискващи фрезоване до гъвкави материали, които могат да бъдат рязани с различни видове ножове. Максималният размер на материалите, които могат да бъдат обработвани с модела XP44 Auto е 2.31 x 3.6 метра.

XP-Auto

“С представянето на по-бързи широко-форматни цифрови принтери за плоскости се появи търсене на решения за автоматизирани довършителни операции с голям капацитет, с които могат да се обработват отпечатани вече опаковки и рекламни дисплеи," коментира Том Ерик Наес, менажер CAM продукти в  EskoArtwork. " XP Auto позволява позволява  производството на къси серии опаковки и дисплеи да се превърне в печеливш бизнес с добавена стойност. Клиентите сега могат да предлагат на потребителите на тяхната продукция бързо производство и доставка в изключително кратки срокове.”

В допълнение автоматичното подаване на материалите превръща  XP в една напълно автоматизирана поточна линия за довършителни операции за дълги периоди, без да е необходима намеса на оператор. Това става с помощта на автоматичната система на XP за калибрация на инструментите и интегрирана камера за точно разпознаване на маркерите на вече отпечатаните плоскости. Изключително важна за XP Auto е възможността  да разпознава материалите от долната страна, което дава по-висока ефективност и качество например при операции като биговане.  Това се постига посредством камера разположена под повърхността на работния плот и която се движи от отделна серво система.  Камерата регистрира включително и подаването на материала от изходния стек до зоната за обработка.


Огромен избор от материали за обработка

включва гъвкави материали като хартии, PVC, гума, магнитно фолио, опаковъчен картон, микровелпапе, дву-, три- и повече-слойно велпапе както и твърди материали като MDF, Forex PVC, Dibond, плексиглас и др.
     
Избора на видовете продукция се свежда до "възможностите на дизайнера" 

Системата е изключително ценна за производство на POS (point-of-sale) дисплеи и малки обеми ( от 1 до 1-2 хиляди) типови или персонализирани опаковки, които трябва да се произведат веднага или до няколко часа.  


За разлика от конвенционалния начин на рязане и биговане, системата XP Auto елиминира и нуждата от чакане за подготовка на скъпите щанц-форми. За твърди материали има допълнителна възможност за фрезоване.

Новата Kongsberg XP Auto вече е инсталирана във фабриката на SCA Packaging в Сарпсборг, Норвегия, която е част от от трансевропейската верига на гиганта за опаковки, SCA Group. Това норвежко производство е специализирано в изработка на къси тиражи и персонални опаковки, стелажи и дисплеи от няколкослойно велпапе. В допълнение на новата система XP Auto, която бе инсталиране през април 2010, фабриката на производителя на опаковки използва две Kongsberg DCM24 режещи маси за автоматизирано производство на опаковки и една маса за мостри Kongsberg CM1320.

“Ние сме изключително доволни от новия Kongsberg XP44 Auto,” Казва управляващия директор на SCA Packaging Norway-Алте Андреасен, “Голямата работна площ в сравнение с DCM машините е сериозно предимство за нас. Така ние можем да произвеждаме по-големи опаковки от преди. Дизайни с по няколко части за различните дисплеи за магазини, сега може да се разположат на един лист от материала, което спестява време и средства. XP Auto може също така да реже материалите за защитната част от опаковките, която се използва в кутиите. Накрая, но не на последно място производителността на XP Auto е многократно по голяма. Със сравнително малък екип от 13 човека, възможността да режем без постоянен надзор и контрол на машината е голямо предимство. Ние оставяме XP Auto да работи сама, като зареждаме едно пале с материал на височина 1 метър и това ни позволява натоварване на машината, без присъствие на човек през цялата нощ”
EskoArtwork XP Auto с достъпна за поръчки, като първите готови машини са планирани за доставка в четвърто тримесечие на 2010. За притежателите на вече инсталирани XP режещи маси, може да се направи доработка с Upgrade на място  до новата XP Auto конфигурация.

Към началото

 Ножчета за режещи плотери

  От началото на октомври 2010 Адком предлага алтернативно решение за ножчета за режещи плотери. Производителят от HongKong LotchSupply произвежда вече повече от 10 години богата гама от режещи инструменти, фрези и дискове за различни приложения.
Фирмата предлага основните 7 вида режещи ножчета за различни марки режещи плотери: Roland, GCC, SignPal, Mimaki, NewStar DGI, Gerber(Round), Mutoh, ANAGraph, IOLine, Graphtec, Summa D, P-Cut Creation
 
ALL Types 1

Premium режещи ножчета - KOKA
Прецизано проектирани режещи ножчета с отлично качество на карбидната спойка. Над 500 фази на заостряне, което води до качество с огледален блясък. Оптимизирана геометрия на върха, здрави на износване, точен офсет и живот до 95% от живота на оригиналните ножове.

 Blades-only
Ножовете се предлагат в 2 до 4 различни ъгли
30° - за рязане на малки букви и по-сложни знаци.
45° - най-често използвани за обща употреба.
60° - за рязане на дебели материали като 3M, металици, флоресцентни фолиа и песъкоструй
45°H - за рязане на картони, гума и др. дебели  материали 
 Koka-Angles-no-BG

 За по-евтино приложение се предлагат ножовете от серията KK10000, които са в опаковка по 2 броя.

Ножчетата от тази серия имат 60%-80% жовот от моделите в серята KOKA. Цените за различните модлеи са няколко пъни по-ниски и се предлагат решения за Roland, GCC, SignPal, Mimaki, NewStar DGI, Gerber(Round), Mutoh, ANAGraph, IOLine, Graphtec, Summa D, P-Cut Creation

 KK10000-small

 

Към началото

 

Специална оферта за оборудване за печат и рязане

    

Graphtec Mutoh
CE5000-60 CE5000-120 Kona 1400 SC Pro 1400
€ 1 140 € 2 690 € 3 495 € 5 990
VJ 1204 € 8 990 € 8 920 € 10 280 - -
VJ 1304 € 10 990 € 10 680 € 12 040 € 12 190 € 13 990
VJ 1614 € 15 795 - € 16 270 € 16 490 € 17 590
PhotoPrint se € 990 RIPPhotoPrintSEе включен в цените за комплект

Специалните цени важат до 20 Декември 2010 

Моля, обадете се за допълнителна информация.

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 • Quali Media качествени постерни и фотохартии за широкоформатен печат
 • Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000
 • Висококачествени широкоформатни принтери Mutoh
 • Адком продукт на месец Юни Schulze PretreatMaker IV
 • Професионален сет за ПРЕЦИЗЕН ЦВЯТ
 • Адком официален дистрибутор на текстилни фолиа и термопреси STAHLS'
 • Сменете старият широкоформатен принтер с екосолвентен Mutoh XpertJet с ширина 1,6 м
 • Adobe GOLD Reseller
 • Адком официален представител на Silhouette
 • Адком официален дистрибутор на Wacom
Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Индустриален сублимационен принтер от Homer

11-11-2020

Индустриален сублимационен принтер от Homer

Специализираният производител на дигитално печатно оборудване за сублимация и директен печат на плат, Homer – част от Hanglory... Read more

Silhouette Cameo Pro с ширина на рязане 60 см

04-11-2020

Silhouette Cameo Pro с ширина на рязане 60 см

Silhouette Cameo Pro е най-големия режещ плотер в семейството на Cameo със своите 60 см. ширина на рязане.... Read more

Нов модел хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3

19-08-2020

Нов модел хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3

Очаквайте скоро новият модел на хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3 с ширина на рязане 20 см.Подобно на... Read more

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor на…

14-08-2020

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor на специална цена

SpyderX Photo Kit пакета e предназначен за професионални фотографи и дизайнери и гарантира прецизно управление на цифровите фото... Read more

Дигитален печат със специални ефекти и палитра от над милион…

07-08-2020

Дигитален печат със специални ефекти и палитра от над милион цвята

Xerox Adaptive CMYK+ Kit за Xerox Versant® надгражда възможностите за дигитален печат отвъд CMYK в отговор на все по-нарастващото... Read more

Автоматизирана режеща маса Valiani Omnia

09-06-2020

Автоматизирана режеща маса Valiani Omnia

Новата режеща маса Omnia на италианският производител Valiani е проектирана и създадена, за да отговори на нуждите на... Read more

Специализирана термопреса за ленти с работна площ 25 x 100…

02-06-2020

Специализирана термопреса за ленти с работна площ 25 x 100 см

Новият модел термопреса ELP е точният избор за качествен двустранен сублимационен печат на ленти.Характеристики и предимства:1. Ергономичен Clamshell... Read more

Индустриален хибриден принтер Jeti Tauro H3300 LED

02-06-2020

Индустриален хибриден принтер Jeti Tauro H3300 LED

Принтерът на AGFA Jeti Tauro H3300 LED, който е предназначен за големи производствени натоварвания получи редица подобрения. По-долу... Read more

Нова серия термотрансферно текстилно фолио с уникален ефект STAHLS CAD-CUT…

08-05-2020

Нова серия термотрансферно текстилно фолио с уникален ефект STAHLS CAD-CUT Fancy

Харесвате искрящия ефект на CAD-CUT Glitter текстилните фолиа, но търсите по-меко усещане при допир?Новата серия текстилни фолиа CAD-CUT... Read more

Извънредна епидемиологична обстановка до 30 ноември

17-03-2020

Извънредна епидемиологична обстановка до 30 ноември

Уважаеми клиенти, Всички сме изправени пред едно ново, неизвестно и опасно предизвикателство COVID-19. За да помогнем на всички нас, Адком... Read more

Дигитална автоматична система за рязане на фолиа F-Mark 2 с…

23-03-2020

Дигитална автоматична система за рязане на фолиа F-Mark 2 с режещ плотер Graphtec CE7000-40

Японската компания Graphtec представя ново поколение на популярната система за автоматично подаване и рязане на форматирани листа. Системата FMark... Read more

Адком бе отличен като най-добър партньор на Ксерокс за 2019…

28-02-2020

Адком бе отличен като най-добър партньор на Ксерокс за 2019

На 27 февруари 2020 Ксерокс България проведе годишната си партньорска среща в хотел Хилтън.Г-н Юлиян Григоров, генерален мениджър... Read more

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom One Creative Pen Display…

17-01-2020

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom One Creative Pen Display 13.3"

Wacom One е точния избор за всички творчески личности, който започват да се занимават с дигитално рисуване или... Read more

Graphtec CE7000 режещи плотери

10-12-2019

Graphtec CE7000 режещи плотери

Новата серия CE7000 на най-продаваните в световен мащаб режещи плотери Graphtec наследява CE6000 Plus моделите. Graphtec CE7000 запазват... Read more

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

05-11-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

Новият модел дисплей таблет Cintiq 22 се присъединява към по-малкия Cintiq 16, предлагайки същата висока прецизност и отличен... Read more

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Василев и сие СД

25-06-2020

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Василев и сие СД

      АДКОМ-ВАСИЛЕВ И С-ИЕ СД започна изпълнението на проект по Договор №  BG16RFOP002-2.073-0419-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата... Read more

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Печатни решения ООД

25-06-2020

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Печатни решения ООД

      АДКОМ - ПЕЧАТНИ РЕШЕНИЯ ООД започна изпълнението на проект по Договор № BG16RFOP002-2.073-0676-C01 „Преодоляване недостига на средства и... Read more

Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000

01-11-2019

Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000

Новата серия режещи плотери Graphtec FC9000 наследява професионалната серия FC8600, запазвайки всички параметри на доказалите се предшественици и... Read more

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 4

08-10-2019

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 4

Новото хоби режещо плотерче Silhouette Cameo 4 е вече тук! Над 10 години Silhouette произвежда устройства, които са в помощ на... Read more

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатни екосолвентни принтери

04-09-2019

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатни екосолвентни принтери

Японският производител Mutoh представя нови модели широкоформатни екосолвентни принтери XpertJet с ширина 1,6 м Mutoh е лидер в производството... Read more

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се вижда различно“

20-12-2019

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се вижда различно“

На 17 Декември 2019 в навечерието на Коледа, Адком и Ксерокс България имаха удоволствието  да посрещнат в град... Read more

Wacom day - The race goes on

02-12-2019

Wacom day - The race goes on

На 28 ноември 2019 година Адком с огромно удоволствие посрещна професионални, талантливи и креативни артисти на тазгодишния Wacom... Read more

Acer ConceptD лаптопи за творци

13-08-2019

Acer ConceptD лаптопи за творци

Творете с подобрена бързина и ефективност с помощта на тънкия свръхмодерен лаптоп ConceptD 7. Проектирането и редактирането в... Read more

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

27-06-2019

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

  Новите модели режещи маси Kongsberg C Edge предлагат изключително качество и са точното решение за производство на рекламни... Read more

SpyderX нова серия калибратори за монитори от Datacolor

11-03-2019

SpyderX нова серия калибратори за монитори от Datacolor

Световният лидер в решенията за управление на цветовете Datacolor обяви последната серия калибратори SpyderX - най-бързите, прецизни и... Read more

Принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG

04-02-2019

Принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG

Последният модел принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG поставя нов стандарт за професионално декориране на дрехи.... Read more

Адком с поредното успешно изложение TMT Експо 2019

03-10-2019

Адком с поредното успешно изложение TMT Експо 2019

От 25 до 27 септември Адком представи на специализираното изложение ТМТ ЕКСПО 2019 част от решенията за печат... Read more

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

23-07-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq 16 е бюджетен дисплей-таблет, подходящ както за скициране и илюстриране, така и за уеб дизайн, манга,... Read more

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

06-06-2019

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

Новият модел графичен таблет Wacom Intuos Pro Small PTH-460 е подходящ за всеки работен процес и пространство. Отличеният с... Read more

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ОБЛЕКЛО

16-08-2018

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ОБЛЕКЛО

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СИЛАТА НА ПРИНТЕРИТЕ ОТ М-СЕРИЯ НА DTG DIGITAL!   M-серия включва няколко модела DTG принтери с индустриален дизайн.... Read more

Адком представи Wacom таблети в галерия Arsenal of Art

17-09-2018

Адком представи Wacom таблети в галерия Arsenal of Art

На 13 септември, четвъртък, в Пловдив, Адком имаше удоволствието да представи таблетите на Wacom в стилната и елегантна... Read more

Нов модел UV LED ролен принтер Mutoh ValueJet 1638UR

05-06-2018

Нов модел UV LED ролен принтер Mutoh ValueJet 1638UR

  Последният модел ValueJet 1638UR с ширина 162 см и две печатащи глави от нарастващото семейството UV LED широкоформатни... Read more

Режещи маси Graphtec FCX4000

27-03-2018

Режещи маси Graphtec FCX4000

Новата серия режещи маси FCX4000 са идеалното решение за рязане на хартии и картони от дигитални машини на... Read more

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-50

29-01-2018

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-50

Очаквайте скоро най-новият модел входен клас режещ плотер с 498 мм. ширина на рязане Graphtec CE LITE-50. Точният избор... Read more

STAHLS' двустепенни метализирани термотрансфери върху текстил

22-01-2018

STAHLS' двустепенни метализирани термотрансфери върху текстил

STAHLS' CAD-CUT Adhesive адхезивно термотрансферно фолио за изрязване на режещ плотер и последващ фолиен термотрансфер с метализирано полиестерно... Read more

Сублимационна термопреса Schulze Big-O-Lite

08-01-2018

Сублимационна термопреса Schulze Big-O-Lite

Schulze Big-O-Lite предлага избор от 5 размера горни (нагревателни) и долна плочи с размери между 40х50 и 70х100... Read more

KONGBERG C66 - Най-голямата цифрова режеща маса на Esko

13-12-2017

KONGBERG C66 - Най-голямата цифрова режеща маса на Esko

Водещия световен доставчик на интегрирани решения за опаковане, етикиране, рекламни знаци и дисплеи Еско графикс пусна в продажба... Read more

Нов блог | Adcom : превръщаме идеите в реалност

05-12-2017

Нов блог | Adcom : превръщаме идеите в реалност

Вече повече от 25 години основната ни цел е да превръщаме идеите в реалност. С продуктите на партньорите ни... Read more

Нов модел принтер за директен печат върху текстил PigmentInc GoTx

15-11-2017

Нов модел принтер за директен печат върху текстил PigmentInc GoTx

  Австралийската фирма PigmentInc пусна ново допълнение към серията текстилни принтери GoTx®. Моделът 4190 е проектиран за непрекъсната масова... Read more

Индустриални принтери за печат на текстил и сублимация

27-09-2017

Индустриални принтери за печат на текстил и сублимация

Адком предлага достъпни индустриални решения за дигитален печат на плат и сублимация, които ще дадат на българските производители... Read more

Отличие от Mutoh Европа за 17 годишно партньорство с Адком

23-06-2017

Отличие от Mutoh Европа за 17 годишно партньорство с Адком

Годишната партньорска среща на Адком на 8 и 9 юни беше нещо повече от формално работно събитие за... Read more

LED UV принтер Mutoh ValueJet 1638UH с награда от EDP

28-05-2017

LED UV принтер Mutoh ValueJet 1638UH с награда от EDP

    Mutoh ValueJet 1638UH UV LED бе удостоен с престижна награда от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) в... Read more

ThermTX хибриден каландър на достъпна цена

19-05-2017

ThermTX хибриден каландър на достъпна цена

Каландър за сублимация с ширина 1180 мм за трансфер на ролки и отделни детайли Каландрите ThermTx са достъпно, надеждно и... Read more

Работилница за апликация върху текстил със студенти от IT Step…

07-11-2017

Работилница за апликация върху текстил със студенти от IT Step Academy

Пети ноември бе ден на творческа работа за студентите от специалност дизайн на международната академия - IT Step... Read more

Отличие от Graphtec за Адком и България

21-04-2017

Отличие от Graphtec за Адком и България

На отминалата на 12 април 2017 г. в Хофдорп, Холандия среща на дистрибуторите на Graphtec за ЕМЕА бяха... Read more

Нови технологии от Xerox, които помагат на доставчиците на печатни…

17-03-2017

Нови технологии от Xerox, които помагат на доставчиците на печатни услуги

Сътрудничеството между ксерографския лидер в листовия формат Xerox и специалиста в мастиленоструйните машини с непрекъснато подаване Impika от... Read more

Индустриални принтери за печат на плат

24-02-2017

Индустриални принтери за печат на плат

Производителността на дигиталния печат на плат  започва да се доближава до класическия текстилен печат, но гъвкавостта и възможностите... Read more

Термотрансферна хартия за лазерен печат от STAHLS'

03-02-2017

Термотрансферна хартия за лазерен печат от STAHLS'

Нова термотрансферна хартия за лазерни принтери от STAHLS' Tрансферна хартия А3 формат за лазерен печат и висококачествен трансфер... Read more

Schulze PRETREATmaker IV машина за предварителна обработка на дрехи

28-09-2016

Schulze PRETREATmaker IV машина за предварителна обработка на дрехи

Най-новата разработка PRETREATmaker IV е автоматична система от висок клас за професионални потребители за предварителна обработка на дрехи... Read more

Нови дисплей-таблети Wacom MobileStudio Pro

25-10-2016

Нови дисплей-таблети Wacom MobileStudio Pro

Wacom Mobile Studio Pro Специално създаден за професионалисти, които търсят пълни възможности за работа навсякъде. Wacom MobileStudio Pro съдържа... Read more

Tермопреса за щампи върху спортни топки STAHLS Hotronix Sport Ball

25-11-2016

Tермопреса за щампи върху спортни топки STAHLS Hotronix Sport Ball

С новия модел STAHLS' Hotronix Sports Ball потребителите апликират с лекота лога, номера и имена върху всички надуваеми... Read more

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 3

10-09-2016

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 3

Очаквайте скоро новият модел на най-любимото хоби режещо плотерче Silhouette CAMEO 3 Silhouette CAMEO® 3 е хоби плотер, който... Read more

Дигитална автоматична щанца i-Mark

26-07-2016

Дигитална автоматична щанца i-Mark

Системата i-Mark позволява рязане по контур, без оператор, на самозалепващи листове и дигитални и сито отпечатъци върху картон,... Read more

P60i пигментно мастило за директен печат на плат

21-06-2016

P60i пигментно мастило за директен печат на плат

"По-зеления" пазар на цифров печат върху текстил с естествени влакна расте по-бързо от всякога. Вече са налице условия... Read more

Адком стана на 25 години!

27-05-2016

Адком стана на 25 години!

През тези години на изграждане на компанията, Адком срещна много съмишленици, създаде професионален екип и намери чудесни партньори,... Read more

Текстилен принтер с Know How от LaMeccanica и inkjet технология…

19-02-2016

Текстилен принтер с Know How от LaMeccanica и inkjet технология Kyocera

  Италианският производител на текстилно оборудване LaMeccanica добави към своята серия дигитални принтери за директен печат на текстил още... Read more

Mutoh добави X-factor към всички нови модели

14-01-2016

Mutoh добави X-factor към всички нови модели

Нови ValueJet 1324X, 1604X, 1624X & ValueJet 2638X принтери    Mutoh има удоволствието да предостави подробности за продуктите наследници на... Read more

Мултифункционален хоби плотер Silhouette Curio

10-11-2015

Мултифункционален хоби плотер Silhouette Curio

Silhouette Curio™ е първата в света хоби машина, която предоставя всичко необходимо за реализиране на творческите Ви идеи.... Read more

Pantone обяви цвета на 2016г. - Розов кварц & Серенити

12-12-2015

Pantone обяви цвета на 2016г. - Розов кварц & Серенити

PANTONE ROSE QUARTZ & SERENITY  Едно по-меко възприятие на цвят за 2016: За първи път, смесването на два нюанса -... Read more

WACOM дава живот на Вашите идеи!

01-12-2015

WACOM дава живот на Вашите идеи!

Адком отново Ви кани на шестото издание WACOM DAY, за да видите как оживяват идеите с графичните таблети WACOM.... Read more

Нови възможности за фиксация и сушене на дигитално отпечатани платове

13-07-2015

Нови възможности за фиксация и сушене на дигитално отпечатани платове

Производителят на оборудване за довършителни операции върху текстил – SETeMa представя новия модел устройство за сушене и/или фиксиране... Read more

Принтерът на Mutoh ValueJet 426UF с награда от EDP асоциацията…

25-05-2015

Принтерът на Mutoh ValueJet 426UF с награда от EDP асоциацията по време на FESPA 2015

Принтерът за директен печат върху сувенири на Mutoh ValueJet 426UF спечели наградата на Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP)... Read more

Spyder5 ново поколение калибратори за монитори от Datacolor

17-04-2015

Spyder5 ново поколение калибратори за монитори от Datacolor

Новата серия включва следните модели устройства Spyder5 EXPRESS, Spyder 5PRO и Spyder5 ELITEDatacolor®, световен лидер в решенията за... Read more

Xerox с нови модели печатни преси от производствения клас Versant…

06-04-2015

Xerox с нови модели печатни преси от производствения клас Versant 80 и 1000i

Печатарска машина Xerox® Versant® 80Versant 80, печата със скорост 80 страници в минута при разделителна способност от 2400dpi... Read more

Адком на COPI'S 2015

19-10-2015

Адком на COPI'S 2015

На отминалото изложение COPIs Адком продължи линията на иновативен подход в представянето на продукти от своето изключително широко... Read more

Да подадем ръка на народния будител!

26-11-2015

Да подадем ръка на народния будител!

Скъпи приятели, Адком продължава традицията си за благотворителни инициативи в помощ на българското училище.Тази година каузата ни е... Read more

Швейцарската фирма Signracer пусна нови модели UV LED принтери

19-01-2015

Швейцарската фирма Signracer пусна нови модели UV LED принтери

Принтерите SignRacer UV са уникални като комбинация от качество и цена. Благодарение на това, че са оборудвани, например... Read more

Ако идеите имаха вкус

22-04-2015

Ако идеите имаха вкус

"Ако идеите имаха вкус!" - под това мото, екипът на Aдком организира за своите клиенти вечерен коктейл, посветен... Read more

Mutoh представя нов модел сублимационен принтер DrafStation RJ-900XG

13-03-2015

Mutoh представя нов модел сублимационен принтер DrafStation RJ-900XG

Mutoh представя новото поколение DrafStation RJ-900XG - най-широко използвания, качествен и надежден дигитален широкоформатен сублимационен принтер с ширина... Read more

Wacom пусна 5 нови модела Cintiq Companion

13-02-2015

Wacom пусна 5 нови модела Cintiq Companion

За всички творци в областта на графичния дизайн и анимацията началото на 2015 г. идва с 5 нови... Read more

Mutoh ще представи три нови модела принтери на FESPA 2015

30-04-2015

Mutoh ще представи три нови модела принтери на FESPA 2015

Производителят на широкоформатни принтери MUTOH ще представи на Fespa 2015  три нови модела: ValueJet 405GT - настолен DTG принтер за директен... Read more

Fletcher F-60 бюджетен тример за форматиране на плоски и ролни…

27-03-2015

Fletcher F-60 бюджетен тример за форматиране на плоски и ролни материали

Тримера на Fletcher F-60 с режеща площ 1,57 м. има функционална карета, която осигурява бърза и безопасна смяна... Read more

Wacom Cintiq 27QHD - най-големият дисплей-таблет в света

16-01-2015

 Wacom Cintiq 27QHD - най-големият дисплей-таблет в света

От създаването си световният лидер Wacom работи за един творчески свят, и днес ние с радост представяме 2-та... Read more

Дигитален принтер TrafficJet за печат на пътни знаци

13-01-2015

Дигитален принтер TrafficJet за печат на пътни знаци

  TrafficJet е най-новият широкоформатен екосолвентен принтер за печат на пътни знаци и табели Avery Dennison в партньорство с Mutoh... Read more

AGFA Jeti Titan HS - "Продукт на годината" на SGIA…

09-12-2014

AGFA Jeti Titan HS - "Продукт на годината" на SGIA 2014

Плоско-печатния принтер Jeti Titan HS на Agfa Graphics грабна една от наградите "Продукт на годината" на изложението SGIA 2014   Последното... Read more

Xerox заменя продуктовата линия DocuColor с Versant 2100

31-10-2014

Xerox заменя продуктовата линия DocuColor с Versant 2100

Xerox представи нов производствен принтер от средния клас, Versant 2100, който е позициониран между базовия производствен модел J75... Read more

Нови модели UV LED принтери за сувенири

29-10-2014

Нови модели UV LED принтери за сувенири

  Американският производител DCS обяви нови модели на техния малък формат сувенирни мастиленоструйни UV LED принтери.  Четри от моделите... Read more

Зимна промоция от WACOM

16-12-2014

Зимна промоция от WACOM

Зимна промоция от WACOM за графични таблети Intuos и Intuos Pro Зимата пристига със специални предложения от WACOM. Всеки,... Read more

Адком с поредното успешно изложение COPIs 2014

17-10-2014

Адком с поредното успешно изложение COPIs 2014

И този път Адком спази традицията от последните години не само да показва нови продукти на COPIs, но... Read more

Весели празници от Адком

22-12-2014

Весели празници от Адком

Работно време около празниците: Адком ще работи на 22,23 и 29, 30 декември 2014 г. до 17:00ч След Нова година... Read more

WacomDay 5 - един ден на творчество и иновативност

20-10-2014

WacomDay 5 - един ден на творчество и иновативност

На 9 Октомври 2014 г., за пета поредна година се проведе събитието WACOM DAY, което събра почитателите на... Read more

Печатащо-режеща UV машина от GCC

03-09-2014

Печатащо-режеща UV машина от GCC

Един от лидерите областта на режещите плотери и лазерни гравири, тайванската фирма Great Computer Corporation (GCC) обедини опита... Read more

Адком-партньор №1 на Xerox за оборудване за 2013 г.

18-03-2014

Адком-партньор №1 на Xerox за оборудване за 2013 г.

По време на отминалата партньорска среща на Ксерокс България в Разлог, Адком бе отличен за партньор #1 за... Read more

Инициативи на Адком в подкрепа на благотворителни каузи

10-11-2014

Инициативи на Адком в подкрепа на благотворителни каузи

  Инициатива на Адком в подкрепа на благотворителната кауза "Българската Коледа" и българските училищаАдком заделя средства от всеки продаден... Read more

Високопроизводителен ролен UV принтер от AGFA

21-02-2014

Високопроизводителен ролен UV принтер от AGFA

Anapurna M3200 RTR е ролен принтер предназначен за специфични тежки 24/7 натоварвания. С него може да отпечатвате богат... Read more

Mutoh представи нови модели принтери ValueJet X

20-03-2014

Mutoh представи нови модели принтери ValueJet X

Mutoh представи новите ValueJet X- модели 64” (165 см) широкоформатни принтери - ValueJet 1638X и ValueJet 1638WX. X-моделите са висококачествени... Read more

Нови режещи маси Esko Kongsberg V

20-01-2014

Нови режещи маси Esko Kongsberg V

Високо качество на достъпна цена Новата серия дигитални режещи маси Kongsberg V се предлага в два размера и е... Read more

75 години от изобретяването на ксерографията и основаването на компанията…

02-10-2014

75 години от изобретяването на ксерографията и основаването на компанията Xerox

Преди седемдесет и пет години Честър Карлсон създава лесен начин да се дублира информацията на хартиен носител. Кръстено... Read more

Ден на Адком - посветен на решения за опаковки и…

25-04-2014

Ден на Адком - посветен на решения за опаковки и реклама

Как да превърнем идеите в работещи решения? Под това мото, екипът на Aдком, съвместно с партньорите си от Esko... Read more

DCS EasyCyl приставка за печат върху цилиндрични предмети

09-06-2014

DCS EasyCyl приставка за печат върху цилиндрични предмети

Цилиндрично отпечатване с дигиталните сувенирни принтери Direct Jet UV LED чрез специална приставкаВисококачествен печат върху кръгли обекти като... Read more

Количка - повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media…

30-06-2014

Количка - повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media Lifter™

Американската фирма Foster Keencut  предлага удобно решение за придвижване и зареждане на тежки ролки за широкоформатни принтери. Количката... Read more

Cintiq companion

20-10-2013

Cintiq companion

Във Wacom са вдъхновени да създадат инструменти, които помагат творческата общност да разшири границите на своята креативност... Read more

ROLLSROLLER плоски апликатори

05-01-2014

ROLLSROLLER плоски апликатори

   Към богатото си портфолио от продукти Адком добави и уникалните апликатори за ролни и плоски материали на... Read more

Mutoh ValueJet 1617H - хибриден принтер с бели мастила

05-01-2014

Mutoh ValueJet 1617H - хибриден принтер с бели мастила

VJ-1617H е първият принтер на Mutoh за рекламни знаци & дисплеи оборудван с бели мастила. Хибридния принтер ValueJet... Read more

Wacom Day 4

24-11-2013

Wacom Day 4

  На 23 Ноември 2013 г., АДКОМ и Жар Компютърс за четвърта поредна година събраха почитателите на световния лидер... Read more

Новата версия Onyx 11 предлага 21 новости

16-10-2013

Новата версия Onyx 11 предлага 21 новости

ONYX 11: Прост. Иновативeн. Доказан. Въз основа на доказана платформа на X10 и ONYX Thrive, новата версия на софтуера... Read more

Xerox добави 2 нови супер-бързи принтера

25-09-2013

Xerox добави 2 нови супер-бързи принтера

Нов широко-форматен бърз принтер Xerox® IJP 2000   Широко-форматният пазар на принтери расте, защото клиентите искат да направят силно... Read more

WACOM обновяват портфолиото си с нови графични таблети

05-09-2013

WACOM обновяват портфолиото си с нови графични таблети

 След успеха на третото поколение таблети от серията Bamboo и професионалните модели Intuos5, WACOM подмениха изцяло гамата от... Read more

Адком предлага различни възможности за финансиране

05-01-2014

Адком предлага различни възможности за финансиране

   Водени от желанието да предложим най-добрите условия и гъвкави схеми за покупка на продукти от портфолиото ни,... Read more

Работно време по празниците

05-01-2014

Работно време по празниците

Скъпи приятели, Благодарим на всички всички за доверието и сътрудничеството през изминаващата 2013 година Пожелаваме ви една здрава и успешна... Read more

ПРЕДКОЛЕДНА ТРЕСКА

05-01-2014

ПРЕДКОЛЕДНА ТРЕСКА

Скъпи клиенти, заповядайте в офиса ни на 13 Декември 2013 г. (Петък, Черен Петък), за да се възползвате... Read more

Недостижимо качество на достижима цена

05-01-2014

Недостижимо качество на достижима цена

Адком даде старт на лятната кампания „Недостижимо качество на достижима цена” за продукти на WACOM. Само през лято 2013... Read more

Високоскоростна плоска преса AGFA :M-Press TIGER

05-01-2014

Високоскоростна плоска преса AGFA :M-Press TIGER

Високо-производителната плоска преса :M-Press TIGER предлага съвършенство в производителността и качеството. Компетентността на Agfa Graphics в цифровите изображения... Read more

Адком показва нови продукти на Принтком 2013

05-05-2013

Адком показва нови продукти на Принтком 2013

    От 15 до 18 май 2013 г. в палата 11 на Международен панаир Пловдив ще се... Read more

Xerox WC7845 - отлично решение за печат на декоративни картони

30-04-2013

Xerox WC7845 - отлично решение за печат на декоративни картони

    Нови много-функционални принтери от Xerox предлагат на бизнес потребителите прецизно цветово съответствие и изключително качество на изображението   ... Read more

Нови продукти от Mutoh

16-04-2013

Нови продукти от Mutoh

   15 April 2013.  Mutoh пусна на пазара новия модел DrafStation RJ-900X като достоен наследник на DrafStation RJ-900 (Pro), които... Read more

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОЛЕТНАТА НИ КАМПАНИЯ „СЛИВИ ЗА СМЕТ”!

05-04-2013

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОЛЕТНАТА НИ КАМПАНИЯ „СЛИВИ ЗА СМЕТ”!

Пролет е – време за почистване!    Всеки притежател на таблет може да са възползва от кампанията ни и да... Read more

Нов LCD дисплей таблет WACOM Cintiq 13HD

05-04-2013

Нов LCD дисплей таблет WACOM Cintiq 13HD

WACOM добави още един член към фамилията Cintiq HD – новият LCD дисплей таблет Cintiq 13HD Новият Cintiq 13HD... Read more

Нови цветни преси Xerox C75 & J75

05-01-2014

Нови цветни преси Xerox C75 & J75

  Xerox Colour Press C75 & J75 изкушават клиентите, произвеждат повече продукция, намаляват разходите и развиват бизнеса C75 и... Read more

Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624W - бърз принтер…

20-03-2013

 Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624W - бърз принтер за сублимация на достъпна цена

След успешния старт на екосолвентния принтер ValueJet 1624, Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624W, който е идеално решение... Read more

Два модела QualiJet принтери за дигитален печат върху текстил

20-01-2013

Два модела QualiJet принтери за дигитален печат върху текстил

    QualiJet R500 е най-новият модел принтери за високоскоростен печат на текстил с размер 1.8 метра и използва... Read more

Нова серия режещи плотери Graphtec CE6000

09-12-2012

Нова серия режещи плотери Graphtec CE6000

Актуална серия режещи плотери Graphtec CE7000 Високо oценена от клиентите и най-продавана в цял свят серия СЕ5000 на Graphtec... Read more

Свободата да рисуваш

06-12-2012

Свободата да рисуваш

На 1 Декември 2012 г., АДКОМ и Жар Компютърс отново събраха почитателите на световния лидер в производството на... Read more

Mutoh получи две награди "Продукт на годината" от SGIA

29-11-2012

Mutoh получи две награди "Продукт на годината" от SGIA

   (19 ноември 2012) На последното изложение SGIA 2012 в Лас Вегас , САЩ, Mutoh Group, представена от... Read more

Hotronix Air Fusion производителна термо-преса от Stahls

16-11-2012

Hotronix Air Fusion производителна термо-преса от Stahls

  Новите термо-преси STAHLS' Hotronix Air Fusion предлагат производителност, ефективност и надеждност на високо ниво.Новата серия пневматични преси Air... Read more

Puma III

15-05-2012

Puma III

Puma III или Expert pro с оптика за рязане по контур  Високата оценка и впечатления от серията Expert pro... Read more

Datacolor обяви Spyder4

06-01-2012

Datacolor обяви Spyder4

Новата серия калибратори на Datacolor Spyder4 Express, Spyder4 Pro и Spyder4 Elite осигурява пълен цветови спектър за творческите професионалисти... Read more

Успешно участие на Адком на изложението CoPIS 2012

09-10-2012

Успешно участие на Адком на изложението CoPIS 2012

От 16-ти до 18-ти октомври за 12-ти пореден път Адком участва в специализираното изложение за дизайн, печат, реклама... Read more

Direct Jet дигитални принтери за директен печат върху сувенири

08-06-2012

Direct Jet дигитални принтери за директен печат върху сувенири

  От средата на май 2012 Адком подписа договор за дистрибуция на продуктите на базираната в Кънектикът, САЩ,... Read more

Нов широкоекранен дисплей – таблет WACOM Cintiq 22HD

24-07-2012

Нов широкоекранен дисплей – таблет WACOM Cintiq 22HD

   На 10 Юли 2012 г. WACOM – световния лидер в производството на графични таблети, обяви два нови... Read more

Ден на Wacom в гр. Пазарджик

30-11-2012

Ден на Wacom в гр. Пазарджик

     Благодарение на любезното гостоприемство на Художествена Галерия „Станислав Доспевски”, на 24 ноември 2012 г. се проведе традиционния WACOM... Read more

MUTOH представя най-високо производителните широкоформатни принтери от серията ValueJet 1638

03-04-2012

MUTOH представя най-високо производителните широкоформатни принтери от серията ValueJet 1638

  (3 април 2012) Два нови високо скоростни 1.6 метрови принтера от последното семейство ValueJet 1638 са последното... Read more

Нарисувай любим герой

27-11-2012

Нарисувай любим герой

     На 18 Ноември 2012 г. в частно училище „Дружба” – гр. София се проведе Конкурс за детска рисунка... Read more

Весели празници

19-12-2012

Весели празници

Добри новини!!! След стряскащия e-mail: „Празнувайте тази Коледа, като за последно!“ С обич,Маите." ...дойде втори, че някой им е хакнал mail... Read more

Новият Intuos5 – за най-добрите творци в света.

05-03-2012

Новият Intuos5 – за най-добрите творци в света.

Потопете се във вашия дигитален свят с новия Intuos5 – най-интуитивния начин да творите. Новият Intuos5 не само впечатлява... Read more

Wacom sign&save – идеалното устройство за цифров подпис за…

10-02-2012

 Wacom sign&save – идеалното устройство за цифров подпис за всеки бизнес

 Спрете да работите с хартия;  Спрете да ползвате хартия Започнете да пестите време и пари  sign&save е здрав и... Read more

Agfa Graphics представи нов плосък принтер :Anapurna 2540FB

13-10-2011

Agfa Graphics представи нов плосък принтер :Anapurna 2540FB

  Гъвкавост и производителност са ключови характеристики на новия :Anapurna M2540 FB.  Новият плосък принтер от Agfa Graphics... Read more

QualiJet K - шедьовър на текстилния цифров печат

14-08-2012

QualiJet K - шедьовър на текстилния цифров печат

   Прецизен, сигурен, компактен и модулен, топ производителния нов QualiJet K има потенциала да се превърне във водещия... Read more

CAPE PACK - Дизайн на опаковането и оптимизация на товарите

20-09-2012

CAPE PACK - Дизайн на опаковането и оптимизация на товарите

     CAPE Systems е английска софтуерна компания, която разработва и предоставя набор от софтуерни програми за подпомагане на... Read more

Esko демонстрира мощ по време на Drupa 2012 с нови…

20-04-2012

Esko демонстрира мощ по време на Drupa 2012 с нови продукти

  ESKO продължава да разширява продуктовата си гама и по време на Drupa показва новата серия маси за... Read more

С новият Xerox ® 770 могат да се правят лесно…

16-05-2012

С новият Xerox ® 770 могат да се правят лесно вълнуващи готови приложения.

  Когато се развивате и поемате по-високи месечни обеми на печат включително и на картони с по-тежки грамажи,... Read more

Решения за печат и трансфер на текстил

11-05-2011

Решения за печат и трансфер на текстил

    Японският производител Mutoh има 60-годишна история, а през тази година Европейското представителство и фабриката им в Белгия навършват... Read more

Заповядайте на Принтком 2011

08-04-2011

Заповядайте на Принтком 2011

Заповядайте на улицата на Адком по време на специализираното изложение Принтком от 13 до 16 април 2011 в... Read more

Adcom и Jar Computers организираха Wacom day

02-11-2010

Adcom и Jar Computers организираха Wacom day

На 30 Октомври 2010 година АДКОМ, заедно с един от най-активните си дилъри - Жар Компютърс, организираха едно... Read more

ArtiosCAD - най-популярният в света софтуер за опаковки

30-04-2010

ArtiosCAD - най-популярният в света софтуер за опаковки

    ArtiosCAD е пакет за структурен дизайн и производство на опаковки. Софтуера позволява на модулен принцип разработка и дизайн... Read more

Нов принтер от AGFA за печат на плоски и ролни…

21-06-2010

Нов принтер от AGFA за печат на плоски и ролни материали

:Anapurna M2050 е солидна, индустриална UV инкджет система, проектирана за максимално качество широко-форматен печат на ролни и плоски... Read more

Плоско режещи плотери FC4500

17-02-2010

Плоско режещи плотери FC4500

Ново поколение плоско режещи плотериНовата серия плоско режещи плотери FC4500 от Graphtec със скорост на рязане до 750mm/сек.... Read more

Представяне на Wacom Cintiq Cintiq21UX и Xerox ColorQube 9200

03-12-2010

Представяне на Wacom Cintiq Cintiq21UX и Xerox ColorQube 9200

    (3 декември 2010) На 2-ри декември в зала Триадица на Гранд-хотел София пред повече от 60 гости, в приятелска... Read more

Нов принтер със сухи мастила от Xerox

17-08-2010

Нов принтер със сухи мастила от Xerox

Новата  серията мултифункционални системи Xerox ColorQube™ 9200 предлага значително по-ниски разходи за цветен печат в група. Сега за първи път... Read more

SpyderLensCal от Datacolor

07-09-2010

SpyderLensCal от Datacolor

Новото устройство на Datacolor - Spyder LensCal е създадено, за да подпомогне коригирането на авто-фокуса на вашите фотоапарати... Read more

AGFA :Annapurna М – Още едно достъпно решение от АДКОМ

22-03-2010

AGFA :Annapurna М – Още едно достъпно решение от АДКОМ

:Anapurna M са широко-форматни индустриални принтери за вътрешни и външни приложения, както и дисплеи. Моделите използват мастилено-струйна Piezo... Read more

Индустриален принтер за печат на текстил

14-07-2010

Индустриален принтер за печат на текстил

(1 ноември 2010)  Mutoh пуснаха в продажба широко-форматен дигитален принтер за печат върху разтегливи платове като коприна, памук,... Read more

KONA Apparel от MUTOH e професионално решение за изрязване на…

21-02-2011

KONA Apparel от MUTOH e професионално решение за изрязване на кройки

(1 Февруари 2011)  Новата серия KONA Apparel e разработена на базата на супер успешния модел KONA за нуждите на... Read more

Автоматизирана линия за обрязване на продукция до 70x100

14-07-2010

Автоматизирана линия за обрязване на продукция до 70x100

i-XE 10 Auto ново производствено решение за продукция до 5000 броя! На IPEX и FESPA Esko Artwork представи последователно... Read more

Нов производствен плоско-печатащ принтер :Jeti 3020 Titan от AGFA Graphics

26-11-2010

Нов производствен плоско-печатащ принтер :Jeti 3020 Titan от AGFA Graphics

  (25 ноември 2010)  :Jeti 3020 Titan e плоско-печатащ дигитален пиезо-инкджет принтер предназначен за висококачествени отпечатъци и огромни производствени натоварвания.... Read more

Нови гъвкави UV мастила за печат на плоскости със…

17-03-2011

Нови гъвкави UV мастила за печат на плоскости със Zephyr при уникална разтегливост до 200%!

 (14 март 2011) Новата серия UV 3D мастила за широко-форматния хибриден принтер Zephyr на Mutoh предоставят възможност за... Read more

Stahls представя нова ръчна термо-трансферна преса Hotronix® Fusion™ 40…

25-01-2011

Stahls представя нова ръчна термо-трансферна преса Hotronix® Fusion™ 40 x 50 cm

(24 януари 2011)   Stahls' пуснаха в продажба най-новия модел термо-трансферна преса за тениски, работни облекла и др. Моделът... Read more

Адком с уникален щанд на Принтком 2011

18-04-2011

Адком с уникален щанд на Принтком 2011

   От 13-ти до 16-ти април 2011 в 11-та палата на пловдивския панаир се проведе специализираното изложение Принтком... Read more

Каландър Unifixer 65 от Mutoh

06-10-2009

Каландър Unifixer 65 от Mutoh

Mutoh Европа представиха един от най-новите си продукти - ролна термо-трансферна преса (каландър) модел UniFixer 65. UniFixer 65,... Read more

I2 - технология за качествен печат от Mutoh

03-11-2009

I2 - технология за качествен печат от Mutoh

Mutoh i² технология за истински живи отпечатъци Дали интелигентната вълнообразна технология за печат (i²) от Mutoh е прекалено... Read more

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Индустриален сублимационен принтер от Homer

11-11-2020

Индустриален сублимационен принтер от Homer

Специализираният производител на дигитално печатно оборудване за сублимация и директен печат на плат, Homer – част от Hanglory Group обяви новия си водещ модел принтер за сублимация HM1800 Pro, който...

Silhouette Cameo Pro с ширина на рязане 60 см

04-11-2020

Silhouette Cameo Pro с ширина на рязане 60 см

Silhouette Cameo Pro е най-големия режещ плотер в семейството на Cameo със своите 60 см. ширина на рязане. С него не само може да режете двуслойни листове или ролки фолио...

Нов модел хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3

19-08-2020

Нов модел хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3

Очаквайте скоро новият модел на хоби режещо плотерче Silhouette Portrait 3 с ширина на рязане 20 см.Подобно на своите предшественици Silhouette Portrait 3 предлага същото качество, прецизност и надеждност, с които...

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor на специална цена

14-08-2020

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor на специална цена

SpyderX Photo Kit пакета e предназначен за професионални фотографи и дизайнери и гарантира прецизно управление на цифровите фото потоци.Функции и предимстваВключва прецизни фотографски инструменти, от които се нуждае всеки професионалист,...

Дигитален печат със специални ефекти и палитра от над милион цвята

07-08-2020

Дигитален печат със специални ефекти и палитра от над милион цвята

Xerox Adaptive CMYK+ Kit за Xerox Versant® надгражда възможностите за дигитален печат отвъд CMYK в отговор на все по-нарастващото търсене на специални ефекти. Добавянето на Xerox Adaptive CMYK+ Kit към Xerox...

Автоматизирана режеща маса Valiani Omnia

09-06-2020

Автоматизирана режеща маса Valiani Omnia

Новата режеща маса Omnia на италианският производител Valiani е проектирана и създадена, за да отговори на нуждите на компаниите, които искат да автоматизират довършителните си операции, като запазят възможността за...

Специализирана термопреса за ленти с работна площ 25 x 100 см

02-06-2020

Специализирана термопреса за ленти с работна площ 25 x 100 см

Новият модел термопреса ELP е точният избор за качествен двустранен сублимационен печат на ленти.Характеристики и предимства:1. Ергономичен Clamshell дизайн с автоматично отваряне на плочите чрез магнит след приключване на времето...

Индустриален хибриден принтер Jeti Tauro H3300 LED

02-06-2020

Индустриален хибриден принтер Jeti Tauro H3300 LED

Принтерът на AGFA Jeti Tauro H3300 LED, който е предназначен за големи производствени натоварвания получи редица подобрения. По-долу ще видите част от добавените нови функции и техните предимства. Jeti Tauro H3300...

Нова серия термотрансферно текстилно фолио с уникален ефект STAHLS CAD-CUT Fancy

08-05-2020

Нова серия термотрансферно текстилно фолио с уникален ефект STAHLS CAD-CUT Fancy

Харесвате искрящия ефект на CAD-CUT Glitter текстилните фолиа, но търсите по-меко усещане при допир?Новата серия текстилни фолиа CAD-CUT Fancy e точният избор за вас! Фолиото за тениски е специално разработено за модната...

Извънредна епидемиологична обстановка до 30 ноември

17-03-2020

Извънредна епидемиологична обстановка до 30 ноември

Уважаеми клиенти, Всички сме изправени пред едно ново, неизвестно и опасно предизвикателство COVID-19. За да помогнем на всички нас, Адком е предприел необходимите мерки за да защити своите служители, както и тези...

Дигитална автоматична система за рязане на фолиа F-Mark 2 с режещ плотер Graphtec CE7000-40

23-03-2020

Дигитална автоматична система за рязане на фолиа F-Mark 2 с режещ плотер Graphtec CE7000-40

Японската компания Graphtec представя ново поколение на популярната система за автоматично подаване и рязане на форматирани листа. Системата FMark 2 позволява автоматично подаване на листата към режещ плотер Graphtec CE7000-40 и...

Адком бе отличен като най-добър партньор на Ксерокс за 2019

28-02-2020

Адком бе отличен като най-добър партньор на Ксерокс за 2019

На 27 февруари 2020 Ксерокс България проведе годишната си партньорска среща в хотел Хилтън.Г-н Юлиян Григоров, генерален мениджър за CDG региона, в който попада и България запозна партньорите и гостите...

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom One Creative Pen Display 13.3"

17-01-2020

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom One Creative Pen Display 13.3"

Wacom One е точния избор за всички творчески личности, който започват да се занимават с дигитално рисуване или искат да усъвършенстват уменията си.Входният клас дисплей-таблет Wacom One предлага всичко необходимо...

Graphtec CE7000 режещи плотери

10-12-2019

Graphtec CE7000 режещи плотери

Новата серия CE7000 на най-продаваните в световен мащаб режещи плотери Graphtec наследява CE6000 Plus моделите. Graphtec CE7000 запазват всички параметри на доказалите се предшественици и добавят нови, подобрени функции за...

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

05-11-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

Новият модел дисплей таблет Cintiq 22 се присъединява към по-малкия Cintiq 16, предлагайки същата висока прецизност и отличен контрол с писалката Wacom Pro Pen 2, плюс по-голям дисплей за ненадминат...

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Василев и сие СД

25-06-2020

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Василев и сие СД

      АДКОМ-ВАСИЛЕВ И С-ИЕ СД започна изпълнението на проект по Договор №  BG16RFOP002-2.073-0419-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, финансиран от...

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Печатни решения ООД

25-06-2020

Проект по ОПИК спечелен от Адком -Печатни решения ООД

      АДКОМ - ПЕЧАТНИ РЕШЕНИЯ ООД започна изпълнението на проект по Договор № BG16RFOP002-2.073-0676-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, финансиран...

Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000

01-11-2019

Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000

Новата серия режещи плотери Graphtec FC9000 наследява професионалната серия FC8600, запазвайки всички параметри на доказалите се предшественици и добавяйки нови и подобрени функции за още по-висока производителност и прецизност.FC9000 предлага...

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 4

08-10-2019

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 4

Новото хоби режещо плотерче Silhouette Cameo 4 е вече тук! Над 10 години Silhouette произвежда устройства, които са в помощ на хората създаващи свои авторски произведения. Независимо дали се занимават с изкуство, занаяти...

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатни екосолвентни принтери

04-09-2019

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатни екосолвентни принтери

Японският производител Mutoh представя нови модели широкоформатни екосолвентни принтери XpertJet с ширина 1,6 м Mutoh е лидер в производството на широкоформатни екосолвентни принтери от 2004 г. насам.XpertJet са петото поколение принтери...

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се вижда различно“

20-12-2019

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се вижда различно“

На 17 Декември 2019 в навечерието на Коледа, Адком и Ксерокс България имаха удоволствието  да посрещнат в град Пловдив гости и приятели от една общност на творци в областта на...

Wacom day - The race goes on

02-12-2019

Wacom day - The race goes on

На 28 ноември 2019 година Адком с огромно удоволствие посрещна професионални, талантливи и креативни артисти на тазгодишния Wacom day, който се провежда за 9-та поредна година. Колеги и приятели от...

Acer ConceptD лаптопи за творци

13-08-2019

Acer ConceptD лаптопи за творци

Творете с подобрена бързина и ефективност с помощта на тънкия свръхмодерен лаптоп ConceptD 7. Проектирането и редактирането в 2D или 3D е по-плавно с впечатляващата му гама от мощни технологии,...

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

27-06-2019

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

  Новите модели режещи маси Kongsberg C Edge предлагат изключително качество и са точното решение за производство на рекламни знаци и дисплеи, стелажи и опаковки от велпапе.Потребителите, които работят с Kongsberg...

SpyderX нова серия калибратори за монитори от Datacolor

11-03-2019

SpyderX нова серия калибратори за монитори от Datacolor

Световният лидер в решенията за управление на цветовете Datacolor обяви последната серия калибратори SpyderX - най-бързите, прецизни и лесни за работа инструменти за цветово калибриране на монитори.Разработката на SpyderX е...

Принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG

04-02-2019

Принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG

Последният модел принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG поставя нов стандарт за професионално декориране на дрехи. Проектиран и произведен от подразделението DTG Digital® на Pigmentinc B.V., G4 DTG...

Адком с поредното успешно изложение TMT Експо 2019

03-10-2019

Адком с поредното успешно изложение TMT Експо 2019

От 25 до 27 септември Адком представи на специализираното изложение ТМТ ЕКСПО 2019 част от решенията за печат и апликация върху текстил, които компанията предлага.Възползвайте се от специалните ни предложения,...

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

23-07-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq 16 е бюджетен дисплей-таблет, подходящ както за скициране и илюстриране, така и за уеб дизайн, манга, аниме и проектиране. Cintiq 16 е създаден с възможност да бъде интегриран...

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

06-06-2019

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

Новият модел графичен таблет Wacom Intuos Pro Small PTH-460 е подходящ за всеки работен процес и пространство. Отличеният с награди Intuos Pro Small дава нови възможности за творчеството ви и допълва...

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ОБЛЕКЛО

16-08-2018

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ОБЛЕКЛО

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СИЛАТА НА ПРИНТЕРИТЕ ОТ М-СЕРИЯ НА DTG DIGITAL!   M-серия включва няколко модела DTG принтери с индустриален дизайн. Те са резултат на акумулирания повече от 10 години опит и постоянните...

Продуктов каталог

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23  ESKO Logo 160x48  AFGA Logo adobe